London Eye

  • Valitse päivämäärä

London Eye

Hinta/henkilö alkaen € 25.60

Käy yhdessä Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä ja koe London Eyesta avautuva uskomaton näkymä Lontoon yli! Ostaessasi liput etukäteen voit säästää jopa 25% ovihinnoista.

Kohokohdat:
- Vieraile London Eyessa minä tahansa viikonpäivänä ja säästä jopa 25%**
- London Eyesta on parhaat näköalat yli Lontoon
- Ohita jono etukäteen ostetulla Fast Track -lipulla*
- Nauti 30 minuutin ajelusta maailmanpyörässä
- Lunasta ilmainen sisäänpääsy 4D-elokuvaan
- Osta yhdistelmälippu, johon sisältyy jokiristeily, ja säästä 10%
- Osta lippu, johon sisältyy samppanjatarjoilu, ja pääset ensimmäiseen mahdolliseen kapseliin
- Joustavat liput, voimassaoloaika 1 kk

Eksklusiivinen online-tarjous
Juuri nyt voit säästää 25% Coca-Cola London Eyen lippujen hinnasta, mikäli vierailet maailmanpyörässä arkipäivisin ajalla 28.8.-22.10.2018.
Vaikka olisitkin Lontoossa jonain muuna ajankohtana, ostat liput meiltä silti -20% alennushintaan.**

Koe parhaat näköalat yli Lontoon
Thamesin rannalla, Big Beniä vastapäätä, sijaitsee yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä, London Eye maailmanpyörä. Sieltä näet Lontoon ihan eri vinkkelistä. Täysi kierros yhdessä tämän kuuluisan maailmanpyörän suljetuista kapseleista kestää 30 minuuttia ja korkeimmillaan kapseli nousee 135 metrin korkeuteen merenpinnan yläpuolelle.

Valitse yhdistelmälippu London Eye jokiristeilyllä
London Eyen jokiristeilyt lähtevät päivittäin aivan London Eyen juurelta, osta yhdistelmälippu ja säästä 10% lippuhinnoista!

Valitse hienostunut vaihtoehto ja lasillinen samppanjaa
Voit myös valita Fast Track –liput, joihin sisältyy lasillinen samppanjaa. Näytät e-lippusi sisäänpääsyssä ja pääset seuraavaan mahdolliseen samppanjakapseliin tai varaat sopivan ajan lähipäiville. 

Haluaisitko päästä jonon ohi?
Myymme kahdenlaisia lippuja London Eye-maailmanpyörään:

1. Aikuisten ja lasten liput ovat tavallisia lippuja. Jos ostat tavallisen lipun, sinun ei tarvitse käydä ostamassa lippuja lippukassasta. Lippujen jonottamisen sijaan menet suoraan etukäteen ostettujen lippujen tiskille ("ticket collect"), jossa e-liput vaihdetaan varsinaisiin pääsylippuihin. Lipun saatuasi voit mennä suoraan maailmanpyörän ensimmäiseen vapaaseen kapseliin. Kapseliin saattaa joutua jonottamaan eikä sitä jonoa pääse ohittamaan, mutta säästät silti aikaa verrattuna siihen, että jonottaisit ostaessasi lippua.

2. Fast Track -lippu. Jos ostat London Eye -maailmanpyörään Fast track -lipun säästyt sekä lippukassan jonolta että kapselin jonolta. Lipun ostamisen sijaan pääset suoraan etukäteen ostettujen lippujen tiskille ("Pre-paid Ticket Desk/Priority Ticket Desk") vaihtamaan e-lipun varsinaiseen pääsylippuun. Pääsylipun saatuasi pääset suoraan ensimmäiseen vapaaseen kapseliin.

Fast Track -liput ovat kaikista nopein ja mukavin tapa kokea London Eye.

Kuinka se toimii?
Varatessasi lippuja valitset "voimassa" -kohtaan saapumispäiväsi, sillä täältä ostamasi liput ovat voimassa kuukauden tästä "voimassa" -päivästä. Tämän jälkeen valitse lippujen lukumäärä ja paina "hae". Seuraavaksi voit valita tarvitsemiesi aikuisten ja lasten lippujen lukumäärän. Tässä vaiheessa voit vielä etsiä ja varata lippuja myös muihin nähtävyyksiin.

Miten saan lippuni?
Pian ostamisen jälkeen saat e-liput sähköpostiisi. Tulosta ne ja ota mukaan London Eyehin.

Kun noudat varsinaisia lippuja London Eyella tulee sinun näyttää voimassa oleva kuvallinen henkilötodistus ja luottokortti, jota käytit lippujen ostamiseen. Jos sinulla ei ole näyttää näitä, pääsysi London Eye -maailmanpyörään voidaan evätä.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4-15 vuotiaille lapsille.

Tärkeää tietoa:

-* Tällä lipulla pääset käyttämään erityistä sisäänpääsyä etukäteen ostetuille lipuille ("ticket collect"), jonka jono on yleensä lyhyempi kuin tavalliselle lippukassalle.
- **Alennukset on laskettu London Eyen omasta 'Flexi Time' -lipusta (online hinta GBP 27,50).
- Viikonloppuisin, lomien ja pyhäpäivien aikaan Fast Trackin sisäänpääsyyn saattaa olla jonkin verran jonoa, mutta se on silti nopein tapa päästä London Eye -maailmanpyörään.
- Erityisyhdistelmätarjous sisältäen risteilyn on voimassa vuoden ympäri, lukuun ottamatta heinäkuuta ja elokuuta. 


 

Erinomainen 4.2

4.2 72 customer reviews
Kiva kokemus!

Käymisen arvoinen paikka.

Sami
TOR, 18 LOK 2018
4.2
London Eye Fast Track ticket

Hieno paikka, kannattaa käydä. Ehdottomasti kannattaa osataa liput etukäteen ja vieläpä Fast Track liput-
Muitsa kuitenkin käydä vaihtamassa saamasi e-voucher oikeaksi lipuksi vastapäätä olevassa toimistorakennuksessa. Sen jälkeen pääset jonoon, joka on huomattavasti lyhyempi kuin perusjono.
Odottaa ei tarvinnut avaamisen jälkeen edes 10 minuuttia. Suosittelen.-

Helena, Nummela
KES, 26 SYY 2018
4.2
London eye

Vaikka jonoa olikin, aamupäivällä asiat sujuivat ripeästi. Lippukassaan jonottaminen oli hitaampaa kuin itse pyörään. Homma toimii juuri niin kuin voucherissa lukee. Kiva kiireetön kokemus, jonotilanne oli mainettaan parempi, ainakin syyskuun alkupuolella.

Maarit, Tampere
MAA, 10 SYY 2018
4.2
London Eye

London Eye on näkemisen arvoinen, mutta etukäteen ostetuista lipuista oli lähinnä hintahyöty. Mitään prepaid/ticket collect -tiskiä ei ollut, vaan jouduimme jonottamaan normaalissa standard-jonossa varsinaisten lippujen saamiseksi. Asia varmistettiin kahdelta eri työntekijältä.

Anu, Kangasala
PER, 13 HEI 2018
4.2
London Eye

London Eye on näkemisen arvoinen, mutta etukäteen ostetuista lipuista oli lähinnä hintahyöty. Mitään prepaid/ticket collect -tiskiä ei ollut, vaan jouduimme jonottamaan normaalissa standard-jonossa varsinaisten lippujen saamiseksi. Asia varmistettiin kahdelta eri työntekijältä.

Anu, Kangasala
PER, 13 HEI 2018
4.2
Upea kohde

Kannattaa ehdottomasti käydä. Upeat näkymät ja ilmastoidut siistit ja turvalliset "hytit". Meille sattui aurinkoinen päivä, joten sumu ei haitannut. Tilattiin liput ennakkoon netistä, joten ei tarvinnut jonottaa.

Anna-liisa
PER, 06 HEI 2018
4.2
Palvelu toimi kuten luvattiin. Kävelimme vaihtamaan liput ja suoraan kabiiniin.

Jaana
TII, 22 TOU 2018
4.2
Palvelu toimi kuten luvattiin. Kävelimme vaihtamaan liput ja suoraan kabiiniin.

Jaana
TII, 22 TOU 2018
4.2
Kaikki toimii!

London eye liput toimivat erinomaisesti. Paikan päällä se on kuitenkin "ticket collect" mistä liput haetaan, ei prepaid tickets.

Heidi, Saukkola
MAA, 11 SYY 2017
4.2
Tämä on kerran koettava

Sen verran näkyvä kohde, että siellä on kerran ainakin käytävä. Ihan mukava kokemus. Korkeita paikkoja pelkäävillekin meno tuntuu aivan turvalliselta. Ennakkolippu oli arvoisensa, jonotus viisi minuuttia tunnin sijaan.

Kari, Vantaa
LAU, 22 HEI 2017
4.2
London Eye

Mahtava nähtävyys,hyvät näköalat mutta pitkät jonot. Varatut liput ei kelvanneet sellaisenaan vaan piti vieelä käydä printtamassa erilliset liput paikan päällä.

Tuula, Tampere
TII, 04 HEI 2017
4.2
Helpoksi tehty

Varaus ja lippujen saaminen oli yksinkertaista. Ostin meille fast track liput ja se kannatti: kävelimme pitkän jonon ohi suoraan vaunuun! Näkymät olivat uskomattomat. Itse olin ollut jo aikaisemminkin, mutta halusin tarjota kokemuksen myös tyttärelleni ja hänen ystävälleen, ensikertalaisille.

Jaana
TII, 13 KES 2017
4.2
helppoa ja huoletonta

ennakkoon ostetuilla lipuilla selvisimme hyvin vähällä jonottamisella

Jane
KES, 17 TOU 2017
4.2
Kannatti käydä

Lipun osto etukäteen on ehdottomasti suositeltavaa, lippuhan on voimassa kuukauden ilmoitetusta saapumispäivästä. Pitkiä jonoja ei kannata säikähtää, etenevät nopeasti. Kierros on sopivan pituinen, kapseli on reilun kokoinen ja näköalat huikeat.

Annika
TOR, 04 TOU 2017
4.2
Upea kokemus :)

Lippujen varaaminen netissä oli helppoa, samoin kuin niiden lunastaminen lipputiskiltä. Jono itse laitteeseen oli melko pitkä, mutta eteni tosi nopeasti. Yhteen "kapseliin" ei tullut liikaa ihmisiä, joten maisemien ihailu ja valokuvien ottaminen oli helppoa.

Pauliina, Jyväskylä
MAA, 06 MAA 2017
4.2
London Eye

Sopii nähtävyydeksi ensikertalaiselle ja hyvällä kelillä. Lippujono etukäteen netistä ostaneille oli yhtä pitkä. Mutta tiskillä oli mahdollisuus ostaa johonkin toiseen kohteeseen mm Dungeon tai Sea Life lippu vähän halvemmalla.

Kirsi, Hämeenlinna
LAU, 04 MAA 2017
4.2
Hiukan jonotusta huolimatta fast track-lipuista

Olimme Lontoossa London Eye-maailmanpyörässä 02.01.2017. Jouduimme jonottamaan fast track-lippujen tulosteen muuttamista lipuiksi omalla luukullaan ja sen jälkeen vielä jonotimme pääsyä kapseliin. Ehkä kaikkineen noin puolisen tuntia. Eli ei meille aivan fast track. Nähtävyys oli hieno. Ja jonot pitkät heille, joilla ei lippuja ollut.
Ticmate toimi oikein hyvin. Sain voucherin sähköpostiin muutaman sekunnin kuluttua tilauksestani ja kaikki oli OK.

Soile, Espoo
TII, 10 TAM 2017
4.2
Hieno elämys

Kiva katsella Lontoota eri näkökulmasta! Liput oli varattu ennakkoon, joten pääsimme pitkien jonojen ohi nopeasti. Kannattaa kokeilla!

Taru, Otalampi
TOR, 08 SYY 2016
4.2
Hieno kokemus

Hieno kokemus ja lippujen varaaminen onnistui helposti tämän kautta. Kannattaa mennä vaan heti tähän, kun avautuu, niin on vähiten ruuhkaa.

Taru, Jyväskylä
SUN, 19 KES 2016
4.2
Kokemisen arvoinen London Eye

Tulostettu lippu pitää käydä vaihtamassa London Eyen vieressä olevassa toimistossa, jonka lattialla on erikseen osoitettu "linja" mistä pitää mennä millekkin tiskille. Joka paikassa on oppaita, jotka neuvovat turisteja. Pääsimme ko. lipuilla jonon ohi, vaikkei meillä ollutkaan Fast Track -lippuja. Maailmanpyörä kierros kesti n. 30min ja siinä näkee hyvin Lontoon nähtävyydet.

Pia, Haukipudas
PER, 06 TOU 2016
4.2
Kannattaa käydä

Ennakkoon ostetuilla lipuilla oli todella helppoa mennä London Eye:n ! Nähtävyytenä ja kokemuksena hieno!

Pauliina, Vantaa
MAA, 02 TOU 2016
4.2
All went fine!

Pre booked fast track tickets were easy to collect from ticket desk and within 10 minutes we were already on board.

Eva, Helsinki
TII, 29 MAA 2016
4.2
London eye

Kannatti tilata liput ennakkoon varsinkin kun se on tehty helpoksi ja sujuvaksi:) Meille sattui aurinkoinen kevätpäivä, jolloin näkymät olivat todella hienot! ja jono meni nopeasti, joten sesongin ulkopuolella tavallinen lippu mielestäni riittää.

Saija
TII, 15 MAA 2016
4.2
Hieno kokemus

Suosittelen

Virpi, Vantaa
TII, 22 JOU 2015
4.2
LONDON EYE

Olimme erittäin tyytyväisin tähän kuuluisaan maailmanpyörään ja lippujen tilaus sujui ongelmitta ja lunastus Lontoossa ja näin pääsimme suoraan nopeasti eikä tarvinnut jonottaa (ihmisiä oli runsaasti ja jonot pitkät) Olen aikaisemminkin tilannut lippuja Timangen kautta ja aina kaikki on sujut erinomaisesti

Raakel marja-liisa, Tampere
KES, 26 ELO 2015
4.2
London eye

Kannattaa käydä !

Sanna-mari, Nokia
KES, 26 ELO 2015
4.2
London Eye

Hieno kokemus, eikä ollut ylivoimainen korkeanpaikan kammoisellekaan. Kannattaa varata liput etukäteen, välttyy yhdeltä jonotukselta :)

Arja, Kangasniemi
TOR, 06 ELO 2015
4.2
London eye

Kauniina pilvettömänä kesäpäivänä hieno nähtävyys. Vaikka jonoa oli, se eteni koko ajan. Logistiikka toimii. Ennakkovarauksen tekeminen oli helppoa ja nopeutti paikan päällä ainakin jonkin verran.

Tuula, Helsinki
TII, 30 KES 2015
4.2
Säästä kiinni!

Ennakkovaraus tärkeää, pääsee lippukassojen jonojen ohi. Sateella ja sumuisella ilmalla ei kannata mennä. Lontoon sydän jalkojen juuressa.

Antti, Helsinki
MAA, 23 MAA 2015
4.2
London Eye

Kannattaa käydä varsinkin jos on ensikertaa Lontoossa.
Truck lippu kannatti ostaa , koska pääsimme heti laitteeseen ei jonotusta lainkaan.Muutenhan
Lontoossa on pitkät jonot melkein mihin vaan...

Helena, Helsinki
TOR, 12 HEL 2015
4.2
London Eye

Sattui tosi huippupäivä käynnille. Sää oli aurinkoinen ja vaikka oli sunnuntai-aamupäivä, niin emme joutuneet jonottamaan juuri yhtään. Ennakkoon varattujen lippujen vaihto tiskillä onnistui nopeasti ja siitä n. 10 min olimme jo kapselissa. Ilman ennakkolippua olisimme jonottaneet todella kauan. Ja 8-vuotialle kierros oli elämys.

Satu, Viljolahti
KES, 10 JOU 2014
4.2
Hieno kokemus

Jonoa ei ollut hieman sateisena perjantai iltana ollenkaan. Todella kauniit maisemat! Kannattaa käydä varsinkin illalla, kaupunki näytti valoineen upealta.

Maija, Raahe
MAA, 24 MAR 2014
4.2
Upea nähtävyys

Todella hieno tapa nähdä Lontoon iso koko ja mahtavuus.

Juha, Tampere
SUN, 02 MAR 2014
4.2
Hieno kokemus

Sattui vielä aurinkoinen sää, kun kävin London Eyessä ja Lontoo näytti paarhaat kasvonsa. Kiva kokemus

Anneli, Hämeenlinna
KES, 29 LOK 2014
4.2
fast track tickets

lauatai-iltapäivällä oli ruuhkaa, mutta fact track-lipuilla päästiin nopeasti ja kätevästi.

Milla, Helsinki
TII, 23 SYY 2014
4.2
Laajakuva Lontoosta

Paitsi että puikkelehdit kaduilla talojen välissä, voit nähdä korkealta Lontoon yleisilmettä, tunnettuja rakennuksia, Thames-jokea ja liikennettä silloilla - suosittelen!

Hannele, Toivala
PER, 20 JOU 2013
4.2
Jo neljäs ajelu

Torstai-iltapäivänä ei ollut jonojakaan, joten en osaa sanoa, miten etukäteen varattu lippu olisi nopeuttanut.

Marjo, Helsinki
TOR, 05 JOU 2013
4.2
London eye, varaudu jonottamaan...

Lippujen varaaminen helppoa ja onnistui hyvin. London eyesta huomattava että ennakkolippu säästää noin 5 minuuttia jonotusta. Loput 40 minuuttia jää vielä jonotettavaa ja organisaatio ei lontoossa ole sitä huippuluokkaa, on jonotus melko kaoottista paikka paikoin. Muuten lontoonlipuille hyvä arvosana.

Petri, Helsinki
TII, 03 JOU 2013
4.2
Upea kokemus!

Todella kokemisen arvoinen elämys varsinkin lasten kanssa. Koko kaupunki ja kaikki tunnetuimmat nähtävyyskohteet silmien edessä yhdellä katsomisella. Maailmanpyörän kiertokulku myös sopivan rauhallinen, joten korkean paikan kammoa pelkäävätkin voivat huoletta osallistua.

Terhi, Salo
PER, 29 MAR 2013
4.2
London eye

Kohde kuulostaa etukäteen superhienolta, mutta ei ole sitä tosiasiassa. Kaupungin katselu yläilmoista on toki hienoa, mutta kohde on mielestäni liian kallis verrattuna sen vetovoimaan.
4D esitys sen sijaan oli katsomisen arvoinen.
Jos loma on lyhyt, en suosittele tätä kohdetta. Jos aikaa on enemmän, on tämäkin kohde käymisen arvoinen.

Aila, Tampere
SUN, 10 MAR 2013
4.2
London eye ja kino

Kiva, vaikka vähän kallis ajelu. Jonoa lokakuussakin jonkin verran. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa samalla lipulla tarjottu 3 D-näytös.

Antti, Espoo
MAA, 21 LOK 2013
4.2
Mielenkiintoinen pyörähdys

Erityisesti Big Ben:n kuvaamiseen loistava paikka. Samalla voi ihmetellä hyviä näkymiä. Käymisen arvoinen vempele. Liput kannattaa hankkia etukäteen, ja jos loma on lyhyt suosittelen maksamaan jonon ohituksesta.

Kimmo, Espoo
SUN, 20 LOK 2013
4.2
London Eye-hieno kokemus

Must paikka Lontoossa. Loistavat näkymät MM. .Puckinghamin palatsiin ja itse asiassa joka puolelle Lontoota. Ennakkoon tilatuilla lipuilla säästää aikaa ja vaivaa. Tulostettu ennakkolippu vain vaihdetaan varsinaisiksi lipuiksi ja jonon ohi vaunuun. London Eye pyörähtää noin puoli tuntia ympäri, liike niin hidasta ettei pelota ketään, vaunut tilavia ja näkymät upeat, suosittelen.

Petri, Espoo
LAU, 19 LOK 2013
4.2
London Eye

Pääsimme kohteeseen nopeasti valmiiksi varattujen lippujen ansiosta. Kannatti käydä, mahtavat näkymat.

Leena, Porvoo
PER, 18 LOK 2013
4.2
Liput ennakkoon

Kannatti ostaa liput ennakkoon tähän kohteeseen vaikka ruuhkaa lippupisteillä ei ollutkaan se helpotti huomattavasti. London Eye oli ehdottomasti näkemisen arvoinen ja sieltä pystyi hyvin hahmottamaan
kaupunkia vähän uudelta kantilta, koska joka paikkaan ei muuten ehtisi kuitenkaan.

Jaana, Mäntsälä
LAU, 05 LOK 2013
4.2
Hyvällä paikalla

Hyvän sään takia, mainio onnistunut valinta, näkymät joka puolelle .

Pirjo, Kuopio
MAA, 30 SYY 2013
4.2
London Eye

London Eye oli mukava kokemus. Sieltä oli hienot näkymät koko Lontoon ylle. Vaikka oli lauantaipäivä ja turisteja paljon, jono kuitenkin hupeni noin 15 minuutissa. Sukkulaan ei saa viedä teräesineitä, eikä alkoholijuomia,
Liput oli helppo varata netistä. Sitten ne vain piti vaihtaa varsinaisiin lippuihin paikanpäällä, eikä siinäkään paljon joutunut jonottamaan.

Jaana, Ruovesi
MAA, 16 SYY 2013
4.2
Hyvin toimii

Fast Track - lippu toimi todella hienosti eli jonottaa ei tarvinnut.
Mutta onko Lontoossa nyt yleensä puoleksi tunniksi tästä kohdasta nähtävää, se onkin toinen juttu.

Tauno, Seinäjoki
KES, 04 SYY 2013
4.2
London Eye

Lippujen ennakkovaraus toimi hyvin ja lippujen vaihto paikanpäälle sujui myös hyvin. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!

Tuula, Oulu
MAA, 19 ELO 2013
4.2
London eye

Upea ja mahtava, mutta pitkät jonot.

Taina, Töysä
KES, 14 ELO 2013
4.2
London Eye

Helppo ostaa liput. Toimi hyvin.

Nina, Tuusula
MAA, 12 ELO 2013
4.2
London Eye

Hieno kohde - ennakkovarauksesta huolimatta joutuu jonottamaan melkoisesti!

Aulis, Rauma
SUN, 04 ELO 2013
4.2
London Eye

Aloitimme Lontooseen tutustumisen täältä, mahtava kokemus vaikka kansaa oli todella paljon. Varasimme liput Lontoon Liput lippupalvelusta netin kautta ja se nopeutti huomattavasti pääsyä itse laitteeseen. Ei tarvinnut kauan odottaa 32 asteen helteessä. Näkymä huipulta on todella huikea ja sieltä saa mahtavia valokuvia vaikka pleksikupoli hiukan heijastelee. Suosittelen, sillä ilman tätä kokemusta käynti Lontossa jää kyllä vajaaksi.

Pekka, Laihia
TII, 30 HEI 2013
4.2
London Eye ja Madame Tussaus :)

Heinäkuun 20 päivän lämmössä saimme hypätä Sukkulaan ja katsella maailmanpyörän antamat näkymät! Oikke kiva juttu ensimmmäiseksi kaupunki aamuksi. Siitä sitten oli helppo lähteä suunnistamaan Thamesin vartta :) Lipun Eyehin varasimme ja maksoimme netissä Ranualta ja kopion lipuksi vaihdon yhteydessä Lontoossa maksoimme myös liput vahakapinettiin :) Luvattiin 10% alenusta... lie piti paikkaansa.. helle vei laskupään :) Mutta kiva oli tavata tuttuja myös Tussauksessa! Jonottaa sai, vaikka olikin valmiit liput, mutta kun meitä "innokkaita hölmöjä" on niiiiin paljon! Kyllä kanatti kuitenkin jonottaa :) Siunausta muilleki menijöille!!!

Tuula, Ranua
MAA, 29 HEI 2013
4.2
Hieno kokemus

Ostimme etukäteen Fast Track-liput ja se kannatti. Päivä oli kuuma (30 C), joten jonottaminen olisi ollut raskasta. Näillä lipuilla pääsimme suoraan kapseliin jonon ohi. Vähän aikaa jouduimme odottamaan, kun laitteessa oli jokin tekninen ongelma.

Jouni, Mikkeli
PER, 19 HEI 2013
4.2
london eye

varaaminen kävi kätevästi tätä kautta. suosittelen tätä muillekin. hienot näkymät oli.

Sami, Laukaa
MAA, 15 HEI 2013
4.2
Ilman jonoja London Eye'hin

Neljän hengen perheemme pääsi lähes jonottamatta London Eye'hin kesäkuussa. Lipputiskiltä voucherin vaihto lippuihin 2 min. ja odotus kabiiniin 5 min (ei fast track). Olimme liikkeelle aamulla noin 9.30. Ilmoituksen mukaan maailmanpyörä aukeaa klo 10 mutta ensimmäinen roundi käynnistettiin jo varttia vaille. Kierros oli miellyttävä ja näkymät huikeat hieman pilvisestä ja harmaasta päivästä huolimatta.

Annika, Espoo
MAA, 24 KES 2013
4.2
London eye

Koko prosessi toimi erinomaisesti, jos vielä ilma olisi ollut vähän kirkkaampi lopputulos 100%

Mauri, Harjavalta
MAA, 24 KES 2013
4.2
kätevä

jonotus ei kestänyt kauan, vaikka ensin näytti huolestuttavalta, kannatti mennä, kun näki koko silmäyksellä lontoon ytimen. Ja liput sai helposti tilattua ja maksettua

Kristiina, Nurmijärvi
MAA, 24 KES 2013
4.2
Hieno kokemus!

Liput oli helppo ostaa netin kautta ja kaikki sujui odotusten mukaisesti. Suosittelen!

Carolina, Espoo
LAU, 22 KES 2013
4.2
Lontoon Silmä

En ollut aiemmin Lontoossa käydessäni käynyt London Eyessä, ja kyllä se mielestäni kannatti: jonotus ei kestänyt pitkään, vaikkei meillä ollutkaan ohituslippuja ja näkymä Lontoon yli oli hieno!

Niina, Lieksa
MAA, 17 KES 2013
4.2
Upea kokemus.

Ei voi verrata huvivipuiston maailmanpyöriin sillä se oli huippu turvallinen ja 3D esitys ennen ajelua oli huikea.

Pekka, Naantali
SUN, 16 KES 2013
4.2
Great view and feelings over London

Though queueing to London Eye took some time, must say, all officers were kind and polite. There´s champagne glass possible, but only one glass would cost >30 pounds! So the whole journey would then have been >50 pounds...per each!! Anyhow, the journey over London was marvellous. The cabinet was clean and the whole atmosphere safe and nice.

Kirsi, Pirkkala
KES, 12 KES 2013
4.2
London Eye 3.6.2013

Varaus internetin kautta onnistui muuten hyvin, mutta vahvistusta sähköpostiin ei heti tullut. Pyydettyäni sitä erikseen yhteydenotto -valikon kautta, sain sen seuraavana päivänä. Kyseessä oli varmaan tilapäinen yhteyshäiriö tms. Kohteessa oli maanantai-iltapäivänä hieman ruuhkaa, mutta yllättäen voucherimme vaihdettiin pääsylippuihin kesken prepaid -tiskille jonottamisen ja pääsimme nopeasti odottamaan vuoroamme laitteeseen. Sää oli aurinkoinen ja näkyvyys erinomainen. Lontoon maamerkeistä vain Tower Bridge jää Thamesin mutkan taakse niin, ettei London Eye sitä tavoita.

Kimmo, Lappeenranta
TII, 11 KES 2013
4.2
London Eye

Suht edullinen hinta, näkee koko kaupungin kerralla

Henna, Tampere
LAU, 25 TOU 2013
4.2
london eye

Hieno kokoemus

Risto, Helsinki
MAA, 06 TOU 2013
4.2
London Eye

Hienot näkymät myös pilvisellä säällä.

Tuula, Lappeenranta
TII, 23 HUH 2013
4.2
London eye

Lippujen tilaaminen oli tosi helppoa ja mutkatonta. Paikan päällä vältimme toisen jonotuksen, mikä oli mukavaa, kun ilmakin oli tosi kylmä. London eye oli ihan mukava, mutta aika kallis.

Merja, Lappeenranta
PER, 05 HUH 2013
4.2
London Eye

Komeat maisemat ja näki pitkälle. Jonokaan ei ollut paha, ainakaan tällä kertaa. Ennakkolipun vaihtamisen yhteydessä piti todistaa henkilöllisyys, onneksi passi oli laukussa mukana. Henkilökuntaa oli riittävästi ja he opastivat ystävällisesti.

Maarit, Kauttua
KES, 27 HEL 2013
4.2
London Eye

Todellakin näkemisen arvoinen paikka

Jukka, Rajamäki
TII, 12 HEL 2013
4.2
Hienot näköalat

Suosittelen London Eyeä kaikille. Ylhäältä näkee hienosti Lontoon nähtävyydet. :)

Piritta, Seinäjoki
MAA, 04 HEL 2013
4.2
London Eye

Hienot näköalat halki Lontoon, kierros riitti hyvin kaikkien nähtävyyksien bongailuun. Onneksi emme ostaneet mitään Fast Track-lippuja, sillä emme joutuneet jonottamaan lippujen vaihtoon tai vaunuun pääsyyn lainkaan, eli olisimme maksaneet täysin turhasta.

Taina
PER, 10 MAA 2017
4.2

Tietoja
London Eye

Osoite
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London
Katso karttaa, London Eye Katso karttaa

Katso karttaa, London Eye

Aukiolo-ajat
Päivittäin klo 11-18 (27 toukokuuta - 3 syyskuuta klo 10.00-20.30).
Closed Dec 25th.

Maanalainen
Westminster Station, Waterloo, Embankment, Charing Cross

Bussit
211, 77, 381

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin