Ota yhteyttä

Hei! Napsauta aihepiiriin, joka sopii kysymykseesi parhaiten, niin uskomme löytävämme sinulle vastauksen.

Varaus

Helpoin ja nopein tapa lippujen varaamiseen on nettivarauksen tekeminen sivustomme kautta. Voit myös soittaa asiakaspalvelunumeroomme +358 9 4272 0899 (henkilökunta puhuu englantia) mikäli sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua, mutta haluamme mainita, että varaus tulee silti tehdä netin kautta. Voit myös lähettää varausta koskevat kysymyksesi sivustollamme olevaa yhteydenottolomaketta käyttämällä, johon vastaamme mahdollisimman pian.

Katosiko e-lippusi? Kirjoita oheen sähköpostiosoitteesi ja varausnumerosi, niin lähetämme sen/ne sinulle uudestaan.

Peruutus

Lippuja ei voi muuttaa, palauttaa tai perua käyttöehtojemme mukaisesti. Jos haluat vakuutuksen odottamattoman sairastumisen tai onnettomuuden varalle, voit ostaa peruutusturvan varausprosessin aikana.

Mikäli et ole ostanut peruutusturvaa, emme voi luvata että varauksen muuttaminen olisi mahdollista. Tarvittaessa ota yhteys asikaspalveluumme, niin selvitämme, onko mahdollista yrittää muuttaa varaustasi tai vaihtoehtoisesti myydä lippusi uudelleen.

Lippujen uudelleenmyynnin vahvistuminen saattaa kestää 1–2 viikkoa. Odotettavissa on noin 10–15% uudelleenmyyntikulu alkuperäisten lippujen hinnasta, joka sinun tulee maksaa, mikäli lippujen uudelleenmyynti onnistuu.

Peruutusturva

lontoonliput.fi-sivustolta voit ostaa peruutusturvan, joka kattaa varauksesi onnettomuuden sekä oman, matkakumppanisi tai lähiomaisesi sairauden varalta.

Hinta:
Peruutusturvamme hinta on 5% varauksen kokonaishinnasta.

Mitä peruutusturva kattaa:
Saat rahasi takaisin (ei koske vakuutusturvamaksua), jos sinä lippujen varaajana, perheenjäsenesi tai mukana matkustavan henkilön perheenjäsen (aviomies, vaimo, lapsi, sisar tai vanhempi) tai mukanasi matkustava henkilö (joka on tulossa tapahtumaan kanssasi) sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai menehtyy. Peruutusturva kattaa ajan ennen matkalle lähtöä, normaalisti koneeseen, junaan tai muuhun kulkuneuvoon nousuun asti kotimaassasi.

Peruutusturvan varaaminen:
Voit varata peruutusturvan lippujen varaamisen yhteydessä, eikä sitä voi ostaa erikseen. Peruutusturva on voimassa sen varaus-/maksupäivästä. Peruutusturvamaksua ei voida missään tapauksessa palauttaa.

Peruutuksen ilmoittaminen:
Sinun tulee ilmoittaa meille sähköpostilla, mikäli joudut käyttämään peruutusturvaasi, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: helpdesk@ticmate.com. Ilmoitus tulee tehdä ennen tapahtuma-/kierros-/ottelupäivää. Muussa tapauksessa peruutusturva ei päde.

Lääkärintodistus:
Palautusta ei voida suorittaa ilman virallista lääkärintodistusta. Se tulee lähettää meille enintään kahden viikon kuluessa suunnitellusta tapahtumapäivästä yhdessä peruutusturvasta otetun kopion kanssa. Lääkärintodistuksesta tulee käydä selkeästi ilmi lääkärin nimi, osoite ja puhelinnumero.
Ole hyvä ja lähetä lääkärintodistus ja kopio peruutusturvasta osoitteeseen:
lontoonmusikaalit.fi, Ticmate
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm.

Peruutus muun kuin lippujen varaajan toimesta:
Mikäli kanssamatkustajasi tulee peruuttaa varaus, tarvitsemme lääkärintodistuksen ja sinun peruutusturvasi kopion lisäksi todisteen siitä, että tämän henkilön oli tarkoitus tulla esitykseen/tapahtumaan kanssasi. Tämä todiste voi olla kopio lento- tai junalipusta tai hotellivarauksesta.

Peruutusturva ei kata, mikäli:
- Unohdat tuoda e-lipun mukanasi tapahtuma- tai tapaamispaikalle.
- Tulet tapahtumapaikalle myöhässä, etkä näin ollen enää pääse sallistumaan tapahtumaan.
- Kadut lippujen ostoa.
- Et pääse paikalle kuljetusongelmien vuoksi, jotka eivät johdu meistä tai tapahtumanjärjestäjästä, kuten mm. lentoyhtiöiden, metron tai bussin lakoista johtuen.
- Jos myöhästyt lennoltasi ja/tai junamatkaltasi.
- Tulet sairaaksi, olet onnettomuudessa tai sattuu kuolemantapaus, kun olet jo matkallasi.
- Tapahtuu luonnonkatastrofi, kuten tulivuorenpurkaus, tulva, lumimyrsky tai maanjäristys.

Peruutusturvaa ei voi ottaa yli yhdeksän hengen varaukselle.

Sähköpostiosoitteesi *
Nimesi *
Puhelinnumero *
Varausnumero *

Kopio lähetetään sähköpostiosoitteeseesi

LontoonLiput.fi powered by Ticmate

LontoonLiput.fi
Puhelin: +358 9 4272 0899

Päämaja:
Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Tukholma, Ruotsi
Puhelin: +46 8 446 808 44
Yritystunnus. 556710-6017

Sähköposti Sähköposti 09 4272 0899 09 4272 0899
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin