Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

5-in-1 Lontoo-kombo

4.4 (8)
Alkaen € 74

Hyödynnä kaupungin kuumin tarjous! Juuri nyt voit ostaa liput kahteen nähtävyyteen ja saada lisäksi liput kolmeen nähtävyyteen ILMAISEKSI! Tämä paketti sisältää liput Madame Tussaudsiin, London Eyehin, London Aquariumiin, Shrek’s Adventureen ja London Dungeoniin.

Eksklusiivinen tarjous

Tämä upea paketti sisältää viisi suosittua nähtävyyttä: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London ja London Dungeon. 

Jos suunnittelet käyväsi Madame Tussaudsilla ja London Eyessa, voit myös samalla rahalla kokeilla uutta ja ainutlaatuista pakettiamme, joka sisältää liput myös SEA LIFE London Aquariumiin, Shrek's Adventure! Londoniin ja London Dungeoniin ilman lisäkuluja! 

Kohokohdat

- Vieraile Lontoon viidessä suosituimmassa nähtävyydessä
- Varaa netistä ja saat liput kolmeen kohteeseen ilmaiseksi 
- Näytä e-lippujasi lukijalaitteelle ja ohita jono
- Vieraile kuuluisassa vahakabinetissa Madame Tussaudsissa
- Ihaile Lontoota yläilmoista käsin Coca-Cola London Eyessa
- Nauti vedenalaisesta maailmasta SEA LIFE London Aquariumissa
- Vieraile uudessa kohteessa Shrek's Adventure! London
- Koe jännittäviä hetkiä London Dungeonissa
- Saat 10% alennuskupongin Madame Tussaudin matkamuistomyymälään

Mitä odottaa?

Vieraile Madame Tussaudsilla Lontoossa
Tutustu maailmankuuluun vahakabinettiin Lontoossa ja tapaa Englannin kuninkaalliset, hengaile Justin Bieberin kanssa tai kokeile Sherlock Holmes Experienceä. Lippuun sisältyy myös uusi uskomaton Stars Wars Exhibition. 

Nauti Coca-Cola London Eyesta avautuvista näkymistä
Thames-joen rannalla, aivan Big Beniä vastapäätä, sijaitsee tämä yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä, Coca-Cola London Eye. Täällä voi ihailla kaupunkia 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Lontoon matkan todellinen must-kohde. 

Tutustu vedenalaiseen maailmaan
SEA LIFE London Aquariumissa voi nähdä 500 lajia kaikkialta maailmasta, yli 40 erilaista haita ja 14 teema-aluetta kolmen kerroksen alueella. Hauska kohde koko perheelle! 

Koe jännittäviä hetkiä London Dungeonissa
Lähde 90 minuutin matkalle läpi tuhatvuotisen Lontoon historian. Sinä ja seuralaisesi kävelette läpi vankityrmien, liikkuen esityksestä toiseen ammattilaisnäyttelijöiden johdolla. Tämä on sekä hauskaa että  jännittävää!

Lähde seikkailemaan Shrekin kanssa
Shrek adventure! London –kokemuksesi alkaa, kun nouset maagisen 4D DreamWorks Toursin bussin kyytiin Kun Aasi on oppaananne, katastrofit, kaaokset ja loputon hauskuus ovat pelin henki.

Ota osaa kymmeneen satuteemaiseen live-esitykseen, joissa pääsee käymään Shrekin suolla, kurkistamaan kristallipalloon, eksymään peilisokkeloon ja paljastamaan sisäisen hirviönsä!

Shrek's Adventure! London sijaitsee aivan Coca-Cola London Eyen, London Dungeonin ja SEA LIFE London Aquarium vieressä, joten saat päivästäsi kaiken irti!  

Miten toimin?

Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun. Mobiililippu hyväksytään. 

Kuinka tämä toimii?

London Eye:Saavu peruslippujen lähtöpaikalle (Standard Experience boarding point) varattuna ja vahvistettuna ajankohtana. Huomioi: lippusi on peruslippu, ei Fast-Track-lippu.

Varmistaaksesi kunkin nähtävyyden saatavuuden haluamanasi ajankohtana ja välttyäksesi jonottamiselta lippuluukulle, voit varata etukäteen haluamasi päivän ja aikavälin kirjautumalla Merlin Magical Pass booking portallmo -varausportaaliin. Varausportaalin nettiosoite ja kirjautumisohjeet löytyvät e-lipustasi.

Kun olet varannut vierailuajat nähtävyyksiin varausportaalin avulla, noudata seuraavia ohjeita:

Madame Tussauds: Saavuthan paikanpäälle vahvistettuna päivänä ja kellonaikana. Näytä e-lipun viivakoodia lukijalaitteelle ovella 2 ja astu sisälle Madame Tussaudin maailmaan.

London Eye -jokiristeily: Saavuthan London Eye -laiturille 15 mimuuttia ennen varausportaalin kautta varattua ja vahvistettua lähtöaikaa.

London Dungeon: Saavu sisäänkäynnille varausportaalissa varaamanasi ja vahvistettuna ajankohtana odottamaan seuraavan show'n alkamista. 

Sea Life London Aquarium: Saavu ajastettujen lippujen sisäänkäynnille 'timed entry door') varausportaalissa varaamanasi ja vahvistettuna ajankohtana.

Shrek’s Adventure:  Saavu sisäänkäynnille varausportaalissa varaamanasi ja vahvistettuna ajankohtana odottamaan seuraavan show'n alkamista. 

Mikäli et ole varannut ajankohtia varausportaalin kautta, nähtävyyksien saatavuus saattaa olla vierailuaikaan rajoitettua ja vierailu vaatii lisäksi jonottamisen lipputiskille, jossa sinut saadaan varattua seuraavaan vierailuajankohtaan. Välitön sisäänpääsy ei siis ole taattu.

Kuinka kauan lippuni ovat voimassa?
Lippusi London Eyehin ovat voimassa valitsemanasi päivänä ja ajankohtana, joka on merkitty e-lippuusi. Muiden nähtävyyksien vierailu voi ajoittua 90 päivän sisälle saatavuuden rajoissa Madame Tussaudsin vahvistetusta vierailuajankohdasta lukien.

Miten saan 10% alennuskuponkini? 
E-lipussasi on linkki eksklusiiviseen Madame Tussauds -matkamuistomyymälän 10% alennuskuponkiin. Tulosta tämä alennuskuponki ja esitä se Madame Tussaudin matkamuistomyymälän kassalla saadaksesi 10% alennuksen ostoistasi.

Tärkeää tietoa

- Lippusi Coca-Cola London Eyehin ovat peruslippuja, joilla ohitetaan lippukassan jonot. Mutta jonoja gondoliin saattaa esiintyä eikä niitä voi ohittaa!
- *Tarjous on laskettu päivän hinnoista ovelta ostettuna.

Lippukategoriat

Aikuiset (16+)
Lapset (3-15)
Sylivauva (0-2): Ilmainen

Alle 16-vuotiailla lapsille tulee olla mukanaan laillinen aikuinen (+18).

Aukioloajat

Päivittäin klo 10/11 - 18.00. Viimeinen sisäänpääsy välillä klo 17.00-17.30.

Erinomainen: 4.4

.

"."

Esa, Mikkeli

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Tulostettava lippu

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- A 10% discount voucher to the Madame Tussauds souvenir shop
- A free drink at the London Dungeon tavern
- Link to the booking portal to edit dates and times of your visits

Aukioloajat

Saapumisohjeet

5-in-1 Lontoo-kombo

Osoite
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×