Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

5-in-1 Lontoo-kombo

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.3 (236)

Hyödynnä kaupungin kuumin tarjous! Juuri nyt voit ostaa liput kahteen nähtävyyteen ja saada lisäksi liput kolmeen nähtävyyteen ILMAISEKSI! Tämä paketti sisältää liput Madame Tussaudiin, London Eyehin, London Aquariumiin, Shrek’s Adventureen ja London Dungeoniin. Sinulla on täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa London Eye'n vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa!

Tämä upea paketti sisältää viisi suosittua nähtävyyttä kahden hinnalla: Madame Tussauds, London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London ja London Dungeon. 

Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa London Eye'n vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! Matkasuunnitelmien teko ei ole koskaan ollut huolettomampaa!

Kohokohdat

- Vieraile Lontoon viidessä suosituimmassa nähtävyydessä
- Varaa netistä ja saat liput kolmeen kohteeseen ilmaiseksi 
- Pääse nopeammin nähtävyyksiin sisään etukäteen ostetuilla lipuilla
- Nopeampi sisäänpääsy etukäteen ostetuilla lipuilla
- Joustavat liput: voit itse valita vierailuajankohdan ja muuttaa sitä
- Ei enää tulostamista - näytä e-lippua mobiililaitteestasi
- Vieraile kuuluisassa vahakabinetissa Madame Tussaudsissa
- Ihaile Lontoota yläilmoista käsin London Eyessa
- Sukella vedenalaiseen maailmaan SEA LIFE London Aquariumissa
- Tutustu Shrekiin kohteessa Shrek's Adventure! London
- Koe jännittäviä hetkiä London Dungeonissa

Mitä odottaa?

Hyödynnä kaupungin kuumin tarjous!
Saat liput viiteen nähtävyyteen kahden hinnalla. Voit itse valita vierailuajankohdan ja kellonajan sekä muuttaa sitä vielä 24h ennen jo varattua vierailuaikaa Madame Tussaudille. Tee muutokset helposti e-lipussasi olevan linkin kautta.

Nauti London Eyesta avautuvista näkymistä
Thames-joen rannalla, aivan Big Beniä vastapäätä, sijaitsee tämä yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä, London Eye. Täällä voi ihailla kaupunkia 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Lontoon matkan todellinen must-kohde. 

Päästä uteliaisuutesi valloilleen Madame Tussaudilla
Vieraile Lontoon maailmankuulussa vahakabinetissä, joka on ilahduttanut kävijöitään jo yli 200 vuoden ajan. Tapaa Iso-Britannian kuningasperhe, ota selfieitä muiden kuuluisuuksien tai urheilutähtien kanssa ja opi lisää näiden aidonoloisten hahmojen taiteellisesta tuotannosta. Voit kokeilla myös interaktiivista elämystä, kuten The Voice. 

Tutustu vedenalaiseen maailmaan
SEA LIFE London Aquariumissa voi nähdä 500 lajia kaikkialta maailmasta, yli 40 erilaista haita ja 14 teema-aluetta kolmen kerroksen alueella. Hauska kohde koko perheelle! 

Koe jännittäviä hetkiä London Dungeonissa
Lähde 90 minuutin matkalle läpi tuhatvuotisen Lontoon historian. Sinä ja seuralaisesi kävelette läpi vankityrmien, liikkuen esityksestä toiseen ammattilaisnäyttelijöiden johdolla. Tämä on sekä hauskaa että  jännittävää!

Lähde seikkailemaan Shrekin kanssa
Shrek adventure! London –kokemuksesi alkaa, kun nouset maagisen 4D DreamWorks Toursin bussin kyytiin Kun Aasi on oppaananne, katastrofit, kaaokset ja loputon hauskuus ovat pelin henki. Ota osaa kymmeneen satuteemaiseen live-esitykseen, joissa pääsee käymään Shrekin suolla, kurkistamaan kristallipalloon, eksymään peilisokkeloon ja paljastamaan sisäisen hirviönsä!

Shrek's Adventure! London sijaitsee aivan London Eyen, London Dungeonin ja SEA LIFE London Aquarium vieressä, joten saat päivästäsi kaiken irti! 

Miten toimin?

Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun. Mobiililippu hyväksytään. 

Kuinka toimin?

Madame Tussauds: Valitsemasi päivä ja kellonaika on vierailuajankohta Madame Tussauds, ja sitä ei voi muuttaa tai siirtää. Saavu peruslippujen lähtöpaikalle (Standard Experience boarding point) 15 minuuttia ennen varattua vierailuaikaa. Huomioi: lippusi on peruslippu, ei Fast-Track-lippu.

London Eye, London Dungeon; SEA LIFE London, and Shrek´s Adventure!: Voit vierailla kohteissa aikaisintaan kolmea päivää ennen London Eye'lla käyntiä tai 90 päivän kuluessa vierailusta.

Suosittelemme nopeamman sisäänpääsyn takaamiseksi, että varaat tarkan päivän ja kellonajan kohteisiin varausjärjestelmän kautta. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön lukee e-lipussasi. Olethan paikanpäällä 15 minuuttia ennen sinulle varattua vierailuaikaa.

Mikäli et varaa käyntiäsi etukäteen varausjärjestelmän kautta, sisäänpääsy riippuu saatavuudesta ajankohdan mukaan ja edellyttää käyntiä lipputiskillä, jossa sinulle varataan paikka seuraavalle vapaana olevalle käyntiajalle. Tässä tapauksessa välitön sisäänkäynti ei ole taattu. 

Huomioithan: yksi e-lippu sisältää pääsyn kaikkiin paketin sisältämiin nähtävyyksiin. Mikäli teet muutoksia lippuusi varausjärjestelmässä, muutokset päivittyvät automaattisesti e-lippusi viivakoodille, joten uutta e-lippua ei tarvita. Voit muuttaa varaamaasi ajankohtaa max. 10 kertaa ja viimeistään 24 tuntia ennen varaamaasi käyntiaikaa London Eye'hin.

Kun olet varannut vierailuajat varausjärjestelmän kautta, noudata seuraavia ohjeita:

London Eye: Mene Standard Experience -sisäänkäynnille varattuna päivänä ja kellonaikana. Huomioithan: lippusi on standard-lippu, ei Fast-Track -lippu.

Madame Tussauds: Saavuthan paikalle varaamanasi päivänä ja kellonaikana. Sisäänkäynti tapahtuu oven 2 kautta, jossa skannaat lippusi viivakoodin lukijalaitteelle ja voit aloittaa vierailun.

The London Dungeon: Saavu paikalle varausjärjestelmässä varaamanasi ajankohtana. Pääset seuraavalle alkavalle kierrokselle.

SEA LIFE  London: Mene ajastettujen pääsylippujen haltijoiden sisäänkäynnille (Timed Entry Door) varausjärjestelmässä varaamanasi ajankohtana.

Shrek's Adventure!: Saavu paikan päälle varausjärjestelmässä varaamanasi ajankohtana. Pääset seuraavalle alkavalle kierrokselle.

Tuleeko minun vierailla kaikissa nähtävyyksissä samana päivänä?
Ei. Kuten mainitsimme yllä, voit valita kohteiden Madame Tussauds, the London Dungeon, SEA LIFE London ja Shrek's Adventure vierailupäivän mille tahansa päivälle alkaen 3 päivää ennen London Eye'n vierailua ja jatkuen 90. päivään vierailusta. Suosittelemme, että varaat varausjärjestelmän kautta käyntiajan näihin kaikkiin kohteisiin.

Tärkeää tietoa

- Lippusi London Eye'hin ovat peruslippuja, joilla ohitetaan lippukassan jonot. Mutta jonoja gondoliin saattaa esiintyä eikä niitä voi ohittaa!
- *Tarjous on laskettu päivän hinnoista ovelta erikseen ostettuna.

Lippukategoriat

Aikuiset (16+)
Lapset (5-15)

Alle 16-vuotiailla lapsille tulee olla mukanaan laillinen aikuinen (+18).

Aukioloajat

Tarkistathan aukioloajat varausjärjestelmästä.

Varaa nyt

Varaa
Alkaen 113,30 €

su, 2 huh 2023

Takaamme edullisimman hinnan Takaamme edullisimman hinnan
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- Kirjautumismahdollisuus varausjärjestelmään, jossa voit varata ja muuttaa London Eye'n käyntiajan

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Aukioloajat

Saapumisohjeet

5-in-1 Lontoo-kombo

Osoite
Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!