Etsi lippuja

Tyytyväiset asiakkaamme

Ticmate Charity

Ticmate
Lippuja kansainvälisiin tapahtumiin
Yli 130 maassa ja 6 mantereella

Lisätietoja LontoonLiput.fi

LontoonLiput.fi tavoite on olla Euroopan johtava kansainvälisten lippujen ja retkien myyjä. Me tarjoamme tietoa myytävistä lipuista sekä tapahtumistamme ja teemme lippujen ostamisesta netistä helppoa ja vaivatonta. Voit ostaa lippuja musikaaleihin, esityksiin ja nähtävyyksiin ulkomailla. Palveluntarjoajille pystymme tarjoamaan uuden kiinnostuneen yleisö pitkän kokemuksemme ansiosta.

Intohimon ja kiinnostuksen ajama yritys.

Marcus Moeschlin on mies LontoonLiput.fi takana. Hän suhtautuu intohimoisesti musikaaleihin, konsertteihin ja kaikenlaisiin tapahtumiin. Marcus järjesti matkoja kotikaupungistaan Ruotsin Jönköpingistä festivaaleille jo 18-vuotiaana. Kolme vuotta myöhemmin hän teki töitä ruotsalaisartistijen kanssa, kuten Cornelis Vreeswijk. Siitä alkoi Marcuksen jännittävä ja pitkä ura. Marcuksen päätavoitteena on aina ollut tarjota asiakkaille kansainvälisiä tapahtumia edulliseen hintaan etenkin aikana, jolloin hän johti Box Officea Ruotsin Tukholmassa.

Marcus on myös yksi digitaalisia pioneereja tapahtumamyynnin maailmassa. Marcus oli mukana perustamassa Global Ticketsiä jo vuonna 1990, verkostoa, jossa 22 maata osti ja myi lippuja elektronisesti kansainvälisiin tapahtumiin samaan aikaan kun kilpailijat vielä käyttivät vanhanaikasta teleksiä ja faksia. Tästä hyvästä verkosto sai British Queen palkinnon parhaasta vientituotteesti vuonna 1992.

Johtokunta

Vaikka LontoonLiput.fi on vielä nuori yritys, kulisseissa pyörii monta kansainvälisten tapahtumien myyntiin erikoistunutta henkilöä, joilla on tietotaitoa ja kokemusta.

Ticmate AB:n johtokunnassa työskentelee CEO Marcus Moeschlinin lisäksi Jan Friedman, Olle Setterberg ja Mattias Sesemann. Kaikilla kolmella on vuosien vankka kokemus yrityksen johtamisesta sekä kaupan, matkustuksen, median ja muiden alojen johtokunnista.