Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tyytyväiset asiakkaamme

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lontoossa liikkuminen

Matkustaminen on jännittävää ja siitä jää upeita muistoja. Itse kohteeseen siirtyminen on osa reissaamista, mutta älä hukkaa turhaa aikaa jonottamiseen ja erilaisten vaihtoehtojen selvittelyyn.

Kun varaat liput etukäteen meiltä, vältät pitkät jonot ja liikkuminen Lontoossa käy kuin tanssi!

Esimerkiksi Lontoon lentokenttien lippuautomaatit ruuhkautuvat usein. Kun varaat liput etukäteen, voit vain hypätä junaan tai bussiin ja nauttia rennosta ja helposta matkasta Lontoon keskustaan. Kun varaat lippumme juniin kuten Gatwick Express, Heathrow Express tai Stansted Express, pääset lentokentältä Lontoon keskustaan alle 45 minuutissa!

Bussit ovat myös mainio ja kaiken lisäksi taloudellinen tapa matkustaa lentokentiltä Ison-Britannian pääkaupunkiin. Jos siis haluat säästää rahaa jo ennen matkaasi, bussilippumme ovat loistava vaihtoehto.

Yksi suosituimmista tuotteistamme Lontoossa liikkumiseen on Oyster Card -matkakortti. Siihen voi ladata saldoa etukäteen aina 40 puntaan asti, ja kortin ansiosta voit matkustaa helposti junilla, busseilla ja metrolla alueilla 1-6 Lontoon sydämessä. Oyster Card on oiva tapa säästää rahaa Lontoossa liikkumisessa, ja lisäksi kortilla saa alennuksia nähtävyyksissä, museoissa, ravintoloissa ja monenlaisissa elämyksissä!

Julkisen liikenteen lippujemme ansiosta säästät helposti aikaa ja rahaa. Oli suosikkikulkuvälineesi sitten juna, metro tai bussi, me huolehdimme siitä että saat parhaan mahdollisen kokemuksen Lontoossa - sujuvasti paikasta toiseen liikkuen!

Ticmate Charity

Lontoossa liikkuminen

Täältä voit varata lippuja Heathrow Express-, Gatwick Express- ja Stansted Express -lentokenttäjuniin ja National Express -lentokenttäbusseihin ja saat lippusi suoraan sähköpostiisi. Hanki liput helposti ja vaivattomasti täältä!

Hakutulokset: 1 - 3 (3)