Etsi lippuja

Ylimääräiset turvallisuuskäytännöt: lue lisää ennen vierailua. Lue lisää

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.5 (133)

Miksi maksaa pääsylipuista täyttä hintaa, jos samalla rahalla saa enemmänkin hauskaa tekemistä koko perheelle? Valitse hauska 3-in-1 Lontoo-kombomme, ja pääset vierailemaan Madame Tussaudis'issa, London Eyessa ja London Dungeonissa puoleen hintaan. Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan ja muuttaa vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! Voiko perheloma Lontoossa enää tämän vaivattomammaksi muuttua!

Taatusti edullisin hinta Lontoon komboille!

Varaa liput 3. helmikuuta 2020 mennessä mille tahansa ajankohdalle vuonna 2020 ja saat ne vuoden 2019 hintaan. Varaa netistä ja säästä 50% lippujen hinnoista.

Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa  vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! 

Covid safe information

Customers are required to bring and wear masks.

Visitors are requested to keep distance in lines and vehicles. And the number of visitors is limited to reduce crowds.

Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.

Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.

All areas that visitors touch are frequently cleaned.

Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.

Kohokohdat

- Vieraile Lontoon 3 suosituimmalla nähtävyydellä
- Varmista nopeampi sisäänpääsy varaamalla liput etukäteen
- Nauti joustavista lipuista: voit itse valita vierailuajankohdan ja muuttaa sitä
- Skannaa mobiililippusi puhelimestasi ja kävele suoraan sisään
- Bongaa kuuluisuuksia Madame Tussaudsin kuuluisassa vahakabinetissa
- Ihaile Lontoota yläilmoista London Eyesta
- Tutustu Lontoon historian pimeämpään puoleen London Dungeonissa
- Hyödynnä 10% alennuskuponki Madame Tussaudsin matkamuistomyymälässä
- Nauti ilmainen juoma London Dungeonin tavernassa

Mitä odottaa?

Enemmän tekemistä koko perheelle vähemmällä rahalla!
Tämä 3-in-1 kombopaketti pitää sisällään Lontoon kolme ehdotonta huippukohdetta: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye ja London Dungeon. 

Joustavat liput - huolettomat matkasuunnitelmat
Voit itse valita vierailuajankohdan ja kellonajan London Eye'hin ja London Dungeoniin sekä muuttaa niitä vielä 24h ennen jo varattua vierailuaikaa Madame Tussaudille.

Koe Madame Tussauds London 
Vieraile Lontoon kuuluisassa vahakabinetissä ja tapaa Iso-Britannian kuningasperhe sekä koe, miltä tuntuu olla mukana The Voicessa tai Star Warsissa. Voit myös nähdä läheltä suosikkijulkkiksesi, kuten Kimin ja Kanyen tai kätellä maailman johtajia.

Ihaile näkymiä London Eye -maailmanpyörästä
Thamesin rannalla, vastarannalla Big Benistä, sijaitsee yksi Lontoon maamerkeistä, the Coca-Cola London Eye. Täältä voit nauttia kaupungin maisemista eri tavalla - 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Tämä on ehdoton nähtävyys niin lapsille kuin aikuisillekin!

Koe Lontoon karmiva historia London Dungeonissa
Nauti 90 minuutin jännittävä matka läpi 1000 vuoden Lontoon historian. Koe 360-astetta kääntyvät penkit, jännittävä kerronta, live-näyttelijät sekä Lontoon historian äänet, hajut ja tunnelmat! Voit myös mennä kahdelle maanalaiselle ajelulle. Seikkailusi huipuksi pääset nauttimaan ilmaisesta juomasta Dungeonin tavernassa voucheriasi vastaan.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Mobiililiput hyväksytään.

Miten liput toimivat?
Madame TussaudsValitsemasi päivä ja kellonaika on vierailuajankohta Madame Tussaudille, ja sitä ei voi muuttaa tai siirtää.Vieraile vahakabinetissa vahvistettuna kellonaikana ja päivänä. Skannaa e-lipun viivakoodi lukijalaitteelle ovella 2 ja aloita Madame Tussaudsiin tutustuminen.

London Eye ja London Dungeon:
Voit vierailla nähtävyyksissä aikaisintaan kolmea päivää ennen Madame Tussaudilla käyntiä tai 90 päivän kuluessa vierailusta.

Suosittelemme nopeamman sisäänpääsyn takaamiseksi, että varaat tarkan päivän ja kellonajan nähtävyyksiin varausjärjestelmän kautta. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön lukee e-lipussasi. Olethan paikanpäällä 15 minuuttia ennen sinulle varattua vierailuaikaa.

Mikäli et varaa käyntiäsi etukäteen varausjärjestelmän kautta, sisäänpääsy riippuu saatavuudesta ajankohdan mukaan ja edellyttää käyntiä kohteen lipputiskillä, jossa sinulle varataan paikka seuraavalle vapaana olevalle käyntiajalle. Tässä tapauksessa välitön sisäänkäynti ei ole taattu. 

Huomioithan: yksi e-lippu sisältää pääsyn kaikkiin paketin sisältämiin nähtävyyksiin. Mikäli teet muutoksia lippuusi varausjärjestelmässä, muutokset päivittyvät automaattisesti e-lippusi viivakoodille, joten uutta e-lippua ei tarvita. Voit muuttaa varaamaasi ajankohtaa max. 10 kertaa ja viimeistään 24 tuntia ennen varaamaasi käyntiaikaa Madame Tussaudille.

Tuleeko minun vierailla kaikissa nähtävyyksissä samana päivänä?
Ei. Kuten mainitsimme yllä, voit valita London Eyen ja London Dungeonin vierailupäivän mille tahansa päivälle alkaen 3 päivää ennen Madame Tussaudin vierailua ja jatkuen 90. päivään vierailusta. Suosittelemme, että varaat varausjärjestelmän kautta käyntiajan London Eye'hin. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön löytyvät e-lipustasi.

Miten saan 10% alennuskuponkini?
E-lipussasi on linkki eksklusiiviseen -10% alennuskuponkiin käytettäväksi Madame Tussaudsin matkamuistomyymälässä. Tulosta alennuskuponkisi ja esitä se Madame Tussaudsin matkamuistomyymälän kassalla saadaksesi 10% alennuksen.

Tärkeää tietoa

- Lippusi Coca-Cola London Eye'hin on standardilippu, jolla vältät jonottamisen lipunmyynnissä. Itse gondola-vaunuihin saattaa kuitenkin olla jonoja, joita et voi ohittaa tällä lipulla!
- * Tarjous on laskettu ovelta ostettujen lippujen hinnasta.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Lapsi (3-15)
Sylivauva (0-2): ilmainen sisäänpääsy

Alle 16-vuotiaiden mukana tulee olla täysi-ikäinen.

Aukioloajat

London Eye: Tarkista varattavissa olevat ajankohdat kalenterista.

Madame Tussauds: avoinna päivittäin klo 10.00-16.00.

London Dungeon: avoinna päivittäin: Ma, ti, ke, pe: klo 10-17. To klo 11-17. La-su klo 10-18. Marras-helmikuussa ma, ti, ke ja pe klo 10-16.  To klo 11-17. La-su klo 10-18.

Varaa
Alkaen 72,90 €

pe, 22 lok 2021

Takaamme edullisimman hinnan Takaamme edullisimman hinnan
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- 10% alennuskuponki Madame Tussauds -myymälään
- Ilmainen juoma London Dungeonin Tavernassa
- Mahdollisuus kirjautua varausjärjestelmään, jossa voit muuttaa vierailun ajankohtaa

Aukioloajat

Saapumisohjeet

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Osoite
Marylebone Road Lontoo, NW1 5LR

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!