Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Alkaen € 58.7

Miksi maksaa pääsylipuista täyttä hintaa, jos samalla rahalla saa enemmänkin hauskaa tekemistä koko perheelle? Valitse hieno 3-in-1 Lontoo-kombopakettimme, ja pääset vierailemaan Madame Tussaudilla, London Eyessa ja London Dungeonissa puoleen hintaan. Voiko perheloma Lontoossa enää tämän vaivattomammaksi muuttua! 

Varaa netistä ja säästä 50% lippujen hinnoista

Kohokohdat

- Nauti kolmesta Lontoon suosituimmasta turistikohteesta
- Ohita jonot varaamalla liput etukäteen
- Skannaa mobiililippusi laitteelle ja kävele suoraan sisään
- Vieraile Madame Tussaudin vahakabinetissa
- Ihaile Lontoota yläilmoista Coca-Cola London Eyesta
- Tutustu Lontoon historian pimempään puoleen London Dungeonissa
- Saat 10% alennuskupongin Madame Tussaudin matkamuistomyymälään
- Saat ilmaisen juoman London Dungeonin tavernassa

Mitä odottaa?

Enemmän tekemistä koko perheelle vähemmällä rahalla!
Tämä 3-in-1 kombopaketti pitää sisällään Lontoon kolme ehdotonta huippukohdetta: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye ja London Dungeon. 

Koe Madame Tussauds London 
Vieraile Lontoon kuuluisassa vahakabinetissä ja tapaa Iso-Britannian kuningasperhe sekä koe, miltä tuntuu olla mukana The Voicessa tai Star Warsissa. Voit myös nähdä läheltä suosikkijulkkiksesi ULTIMATE A-list juhlissa, joissa on mukana myös Eddie Redmayne ja Benedict Cumberbatch. Tai miltä tuntuisi istua Tom Hardyn viereen ja tuntea hänen sydämensykkeensä?

Sopii koko perheelle. Lippuun sisältyy myös Marvel Super Heroes 4D ja Star Wars Experience.

Ihaile näkymiä Coca-Cola London Eye -maailmanpyörästä
Thamesin rannalla, vastarannalla Big Benistä, sijaitsee yksi Lontoon maamerkeistä, the Coca-Cola London Eye. Täältä voit nauttia kaupungin maisemista eri tavalla - 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Tämä on ehdoton nähtävyys niin lapsille kuin aikuisillekin!

Koe Lontoon karmiva historia London Dungeonissa
Nauti 90 minuutin jännittävä matka läpi 1000 vuoden Lontoon historian. Koe 360-astetta kääntyvät penkit, jännittävä kerronta, live-näyttelijät sekä Lontoon historian äänet, hajut ja tunteet! Voit myös mennä kahdelle maanalaiselle ajelulle. Seikkailusi huipuksi pääset nauttimaan ilmaisesta juomasta Dungeonin tavernassa voucheriasi vastaan.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Mobiililiput hyväksytään.


Miten liput toimivat?
Madame Tussauds: Vieraile vahakabinetissa vahvistettuna kellonaikana ja päivänä. Skannaa e-lipun viivakoodi lukijalaitteelle ovella 2 ja aloita Madame Tussaudsiin tutustuminen.

Varmistaaksesi sisäänpääsyn muihin nähtävyyksiin ja välttääksesi jonottamisen lipunmyyntiin, voit valita päivän ja aikavälin etukäteen loggautumalla The BIG London Adventuren varausportaaliin. Varaussivuston nettiosoite ja sisäänkirjautumisohjeet ovat selkeästi merkattu e-lippuusi.

Kun olet varannut vierailuajat yllämainitun varaussivuston kautta, noudata seuraavia ohjeita:

London Eye: Mene Standard Experience -lähtöpaikalle varaamanasi ja varausjärjestelmässä vahvistettuna ajankohtana. Huomioithan kuitenkin, että lippusi on standardilippu, ei Fast Track -lippu itse maailmanpyörään.

The London Dungeon: Saavu sisäänkäynnillle varaamanasi ja varausjärjestelmässä vahvistettuna ajankohtana, ja pääset osallistumaan seuraavaan alkavaan show'hun. 

Mikäli saavut nähtävyyksiin ilman ennakkovarausta varaussivuston kautta, voi saatavuus olla rajoittunutta ja näin ollen vierailijan täytyy käydä lippuluukulla varaamassa seuraavan vapaana olevan aikavälin. Välitön sisäänpääsy mainittuihin nähtävyyksiin ei ole taattu.

Kuinka kauan liput ovat voimassa?
Lippusi Madame Tussaudsiin ovat voimassa e-lipussasi näkyvänä, valitsemanasi päivänä ja aikavälillä. Muiden nähtävyyksien näkemisen voit ajoittaa mihin hetkeen tahansa saatavuudesta riippuen 90 päivän ajalle vahvistetusta Madame Tussaudsin vierailusta.

Miten saan 10% alennuskuponkini?
E-lipussasi on linkki eksklusiiviseen -10% alennuskuponkiin käytettäväksi Madame Tussaudsin matkamuistomyymälässä. Tulosta alennuskuponkisi ja esitä se Madame Tussaudsin matkamuistomyymälän kassalla saadaksesi 10% alennuksen.

Tärkeää tietoa

- Lippusi Coca-Cola London Eye'hin on standardilippu, jolla vältät jonottamisen lipunmyynnissä. Itse gondola-vaunuihin saattaa kuitenkin olla jonoja, joita et voi ohittaa tällä lipulla!
- * Tarjous on laskettu ovelta ostettujen lippujen hinnasta.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Lapsi (3-15)
Sylivauva (0-2): ilmainen sisäänpääsy

Alle 16-vuotiaiden mukana tulee olla täysi-ikäinen.

Aukioloajat

London Eye: katso aukioloajat tästä.

Madame Tussauds: avoinna päivittäin klo 10.00-16.00.

London Dungeon: avoinna päivittäin: Ma, ti, ke, pe: klo 10-17. To klo 11-17. La-su klo 10-18. Marras-helmikuussa ma, ti, ke ja pe klo 10-16.  To klo 11-17. La-su klo 10-18.

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Tulostettava lippu

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- A 10% discount voucher to the Madame Tussauds souvenir shop
- A free drink at the London Dungeon tavern
- Link to the booking portal to edit dates and times of your visits

Aukioloajat

Saapumisohjeet

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Osoite
Marylebone Road Lontoo, NW1 5LR

×