Etsi lippuja

Ylimääräiset turvallisuuskäytännöt: lue lisää ennen vierailua. Lue lisää

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Madame Tussauds & London Eye -yhdistelmäpaketti

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.6 (943)

Koe Lontoon kaksi suosituinta nähtävyyttä: Madame Tussaudsin vahakabinetti ja London Eye! Kun ostat Madame Tussauds & London Eye -yhdistelmäpaketin netistä, säästät 30% verrattuna hintoihin portilla. Sinulla on täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa London Eyen vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa!

Eksklusiivinen tarjous vain meiltä!
Kun ostat 2-in-1 Lontoon kombopaketin, joka sisältää London Eye - ja Madame Tussauds -sisäänpääsyliput, säästät 30% verrattuna hintoihin portilta ostettaessa. 

Covid safe information

Customers are required to bring and wear masks.

Visitors are requested to keep distance in lines and vehicles. And the number of visitors is limited to reduce crowds.

Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.

Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.

All areas that visitors touch are frequently cleaned.

Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.

Kohokohdat

- Varaa pakettiliput netistä ja säästä 30% 
- Nopeampi sisäänpääsy nähtävyyksille etukäteen ostetuilla lipuilla
- Joustavat liput: voit itse valita vierailuajankohdan ja muuttaa sitä
- Ei enää tulostamista - näytä e-lippua mobiililaitteestasi
- Ihaile näkymiä: näe Big Ben ja Westminster Abbey 135 metrin korkeudesta
- Vieraile alkuperäisessä, koko perheelle sopivassa Madame Tussauds -vahakabinetissa

Mitä odottaa?

Joustavat liput!
Voit itse valita vierailuajankohdan ja kellonajan sekä muuttaa sitä vielä 24h ennen jo varattua vierailuaikaa Madame Tussaudille. Tee muutokset helposti e-lipussasi olevan linkin kautta. Matkasuunnitelmien teko ei ole koskaan ollut huolettomampaa!

Päästä uteliaisuutesi valloilleen Madame Tussaudilla
Vieraile Lontoon maailmankuulussa vahakabinetissa, joka on ilahduttanut kävijöitään jo yli 200 vuoden ajan. Tapaa Iso-Britannian kuningasperhe, ota selfieitä muiden kuuluisuuksien tai urheilutähtien kanssa ja opi lisää näiden aidonoloisten hahmojen taiteellisesta tuotannosta. Voit kokeilla myös interaktiivista elämystä, kuten The Voice. 

Koettavaa riittää koko perheelle! Lippujen hintaan sisältyy Marvel super Heroes 4D ja Star Wars Experience.

Ihaile näkymiä yli Lontoon London Eye -maailmanpyörästä
Thames-joen varrella, juuri vastapäätä Big Beniä ja Westminister Abbeytä, sijaitsee jo ikoniseen asemaan noussut Ferris-maailmapyörä London Eye, joka on yksi Lontoon maamerkeistä. Maailmapyörässä nautit upeista maisemista 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Voit olla varma, että parempia näkymiä Lontooseen et löydä mistään muualta! 

Miten toimin?

Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen e-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi. Mobiililippu hyväksytään.

Miten toimin?
Madame Tussauds: Valitsemasi päivä ja kellonaika on vierailuajankohta Madame Tussaudille, ja sitä ei voi muuttaa tai siirtää. Tule paikalle 15 minuuttia ennen sinulle vahvistettua vierailuajankohtaa.  Skannaa e-lippusi viivakoodi lukijalaitteelle ovella 2 ja aloita käynti.

London Eye: Voit vierailla London Eye'lla aikaisintaan kolmea päivää ennen Madame Tussaudilla käyntiä tai 90 päivän kuluessa vierailusta.

Suosittelemme nopeamman sisäänpääsyn takaamiseksi, että varaat tarkan päivän ja kellonajan London Eye'hin varausjärjestelmän kautta. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön lukee e-lipussasi. Olethan paikanpäällä 15 minuuttia ennen sinulle varattua vierailuaikaa.

Mikäli et varaa käyntiäsi etukäteen varausjärjestelmän kautta, sisäänpääsy riippuu saatavuudesta ajankohdan mukaan ja edellyttää käyntiä lipputiskillä, jossa sinulle varataan paikka seuraavalle vapaana olevalle käyntiajalle. Tässä tapauksessa välitön sisäänkäynti ei ole taattu. 

Huomioithan: yksi e-lippu sisältää pääsyn kaikkiin paketin sisältämiin nähtävyyksiin. Mikäli teet muutoksia lippuusi varausjärjestelmässä, muutokset päivittyvät automaattisesti e-lippusi viivakoodille, joten uutta e-lippua ei tarvita. Voit muuttaa varaamaasi ajankohtaa max. 10 kertaa ja viimeistään 24 tuntia ennen varaamaasi käyntiaikaa Madame Tussaudille.

Tuleeko minun vierailla molemmissa nähtävyyksissä samana päivänä?
Ei. Kuten mainitsimme yllä, voit valita London Eye -maailmanpyörän vierailupäivän mille tahansa päivälle alkaen 3 päivää ennen Madame Tussaudin vierailua ja jatkuen 90. päivään vierailusta. Suosittelemme, että varaat varausjärjestelmän kautta käyntiajan London Eye'hin.

Tärkeää tietoa

- Lippusi London Eyehin ovat peruslippuja, joilla ohitetaan lippukassan jonot. Mutta jonoja gondoliin saattaa esiintyä ja niitä et voi ohittaa!
- *Tarjous perustuu päivän hintoihin erikseen ovelta ostettuna.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Liput (3-15)
Sylivauva (0-2): ilmainen sisäänpääsy 

Aukioloajat

London Eye: katso aukioloajat tästä.

Madame Tussauds: avoinna päivittäin klo 10.00-16.00.

Varaa
Alkaen 55,20 €

pe, 22 lok 2021

"We're Good to Go" -sertifioitu kohde "We're Good to Go" -sertifioitu kohde
"We're Good To Go" on Yhdistyneen kuningaskunnan virallinen tunnus matkailu-, hotelli- ja ravintola-alan yritykslle, jotka ovat työskennelleet kovasti seuratakseen hallituksen ja oman alansa ohjeita ja joissa huolehditaan puhtaudesta sekä tuetaan turvaetäisyyden ylläpitoa.

Takaamme edullisimman hinnan Takaamme edullisimman hinnan
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- Kirjautumismahdollisuus varausjärjestelmään, jossa voit varata ja muuttaa London Eye'n käyntiajan

Aukioloajat

Saapumisohjeet

2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

Osoite
London Eye: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London Madame Tussauds: Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!