Nähtävyydet

Lontoon matkalla tulee ehdottomasti nähdä ainakin yksi sen lukuisista nähtävyyksistä, kuten Madame Tussauds, London Eye, London Dungeon, London Aquarium tai valitse jokin muu kaupungin huippukohteista. Täältä voit varata liput etukäteen, ja usein pääset myös jonon ohi sekä säästät rahaa!

Nähtävyydet
 
Madame Tussauds Lontoo

Madame Tussauds Lontoo

4.3
(109)

Säästä jopa 25% ostaessasi lippusi meiltä! Maailmankuulu Madame Tussauds on paljon enemmän kuin vain vahakabinetti. Voit koskea kaksoisolentoja, ottaa valokuvan suosikkijulkkiksesi kanssa ja kokea monia interaktiivisia elämyksiä, kuten Spirit of London Taxi Ride ja the Star Wars Experience. Varaa lippusi etukäteen ja ohita lippukassan jonot!

Alkaen € 31.50
2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

5.0
(1)

Vieraile Lontoon kahdessa suosituimmassa turistikohteessa: Madame Tussauds -vahakabinetissa ja London Eyessa ja säästä 40%! Varaa 2-in-1 Lontoon kombolippusi netistä ja säästä 38 e verrattuna ovihintoihin erikseen ostettuna.

Alkaen € 45.00
London Eye: ajastettu pääsylippu

London Eye: ajastettu pääsylippu

Koe yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä ja nauti London Eyesta aukeavista näkymistä! Näytä vain etukäteen ostamaasi pääsylippua lukijalaitteelle ja ohita jonot aina suosittuun London Eyehin. Ostaessasi liput meiltä, saat tarkan kellonajan London Eye -käynnille säästyen näin pitkissä jonoissa seisomiselta. Tämän lisäksi säästät jopa 20% ovihinnoista. Tämä on edullisin lippuvaihtoehto!

Alkaen € 27.80
London Eye: Flexi-lippu

London Eye: Flexi-lippu

4.2
(72)

Nauti Lontoon upeista maisemista London Eyessa! Varatessasi lippusi kotoa käsin, voit säästää hinnasta jopa 20% verrattuna ovihintoihin. London Eye Flexi-lippu tarjoaa sinulle vapauden suunnitella vierailusi paikan päällä Lontoossa.

Alkaen € 28.30
London Eye: ajastettu Fast Track -lippu

London Eye: ajastettu Fast Track -lippu

Ohita jonot London Eye -maailmanpyörään ostamalla etukäteen ajastetut Fast Track -liput. Osta lippusi netistä ja vältä jonottaminen lipunmyyntiin ja maailmanpyörään. Tämä on paras lippuvaihtoehtomme sekä hinnan että käynnin sujuvuuden puolesta!

Alkaen € 38.10
London Eye: Fast Track Flexi-lippu

London Eye: Fast Track Flexi-lippu

5.0
(2)

Tämä lippu tarjoaa nopeamman sisäänpääsyn suosittuun London Eye -maailmanpyörään ja lisäksi jopa 15% alennuksen ovihinnoista! Mikäli haluat pääsyliput Fast Track -pikasisäänpääsyllä JA joustavat, avoimet liput, tämä on paras lippuvaihtoehtosi!

Alkaen € 39.10
3-in-1 Lontoo-kombo

3-in-1 Lontoo-kombo

Koe kolme Lontoon kiinnostavinta koko perheen kohdetta: Madame Tussauds, London Dungeon ja SEA LIFE London! Kun ostat 3-in-1 Lontoo-kombolipun netistä, säästät 50% hinnassa, minkä maksaisit mikäli ostaisit liput yksitellen ovelta. 3-in-1 Lontoo-kombolippupaketti on saatavilla ainoastaan netistä!

Alkaen € 53.30
5-in-1 Lontoo-kombo

5-in-1 Lontoo-kombo

4.3
(6)

Loistava pakettitarjous: Osta liput kahteen nähtävyyteen ja saat liput kolmeen lisänähtävyyteen ILMAISEKSI! Eksklusiivinen 5-in-2 Lontoo-kombopakettimme sisältää Madame Tussaudsin, Coca-Cola London Eyen, SEA LIFE London Aquariumin, Shrek’s Adventure! Londonin js London Dungeonin.

Alkaen € 71.50
6-in-1 Lontoo-kombo

6-in-1 Lontoo-kombo

5.0
(3)

Tämä on uskomaton pakettitarjous kaikille, jotka eivät halua jättää mitään hauskaa väliin, mutta eivät halua myöskään maksaa täyttä hintaa. Osta nyt liput kahteen nähtävyyteen ja saat neljä nähtävyyttä kaupan päälle! Tämä pakettitarjous sisältää kohteet Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure ja London Dungeon. 6 upeaa nähtävyyttä ja 1 ISO seikkailu Lontoossa!

Alkaen € 73.90
London Dungeon

London Dungeon

4.4
(17)

Osta lippusi meiltä ja säästät jopa 25% pääsylipun hinnasta London Dungeoniin, joka on yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä! London dungeon esittää karmivia Lontoon historian tapahtumia ainutlaatuisella tavalla yhdistämällä live-näyttelijöitä, erikoisefektejä ja ajeluita. Varaa lippusi ennakkoon!

Alkaen € 25.20
SEA LIFE London Aquarium

SEA LIFE London Aquarium

4.5
(2)

SEA LIFE London on yksi Euroopan suurimmista merimaailmoista, ja se on kaikkien merenelävistä kiinnostuneiden must-kohde. SEA LIFE London merimaailmassa voit muun muassa nähdä yli 500 lajia ja kasvia sekä yli 40 haita 12 eri lajista. Tapaat myös Gentoo-pingviinin ja tutustut meduusojen jännittävään maailmaan uudessa näyttelyssä "Meren valloittajat". Osta lippusi meiltä ja ohita jonot!

Alkaen € 23.70
The Shardin näköalatasanne

The Shardin näköalatasanne

5.0
(3)

Vieraile Länsi-Euroopan korkeimmassa pilvenpiirtäjässä - The Shardissa. Sieltä avautuva näkymä saa henkesi salpautumaan! Ylhäältä näet suuren osan Lontoota, kuten Tower of Londonin ja London Eyen.

Alkaen € 32.60
ZSL London Zoo eläintarha

ZSL London Zoo eläintarha

4.0
(5)

Tee tuttavuutta upeiden eläinten kanssa ZXL London Zoossa. Tapaa karvaisimmat, pelottavimmat, pisimmät ja pienimmät eläimet, apinasta kirahveihin. Tarjolla on hauskuutta koko perheelle!

Alkaen € 24.60
Arsenal FC Stadion-kierros

Arsenal FC Stadion-kierros

Pääse näkemään Arsenalin jalkapallojoukkueen kulissien taakse Emirates Stadionilla tällä ääniopastetulla kierroksella ja näe mitä ennen otteluita tapahtuu. Koe pukuhuoneen tunnelma ja kävele tunnelia, joka johtaa kentälle ja kuvittele 60 000 fanin huudot!

Alkaen € 24.80
The London Pass®

The London Pass®

London Passilla saat ilmaisen sisäänpääsyn yli 60 huippunähtävyyteen, kierroksille ja museoihin ja fast track- sisäänpääsyn jonon ohi valittuihin kohteisiin. Voit valita yhden, kahden, kolmen, tai kuuden päivän passin. Säästä aikaa ja rahaa London Passilla!

Alkaen € 59.40
Buckinghamin palatsi

Buckinghamin palatsi

4.0
(3)

Vieraile yhdessä maailman harvoista kuninkaallisista palatseista, jossa myös työskennellään, Buckinghamin palatsissa! Palatsi toimii sekä kuningattaren kotina että toimistona. Tämä suosittu turistikohde myydään usein loppuun kauan etukäteen, joten osta lippusi jo kotona!

Alkaen € 27.90
Chelsea Stadium ja museo- kierros

Chelsea Stadium ja museo- kierros

4.0
(1)

Stamford Bridge-kierros vie sinut kurkkaamaan kulissien taakse Chelsea FC:n, yhden maailman parhaan jalkapalloseuran, tiloihin ja antaa mahdollisuuden nähdä paikkoja, jotka ovat normaalisti vain pelaajien ja henkilökunnan käytössä. Samalla lipulla saat myös sisäänpääsyn Chelsea FC museoon. Hanki lippusi täältä!

Alkaen € 24.60
Tower of London

Tower of London

4.4
(16)

Tower of London on yksi niistä nähtävyyksistä, joissa tulee käydä ainakin kerran elämässään! Säästä aikaa varaamalla liput Tower of Londoniin kotoa käsin ja ohita lippukassan jonot. Älä ohita tätä Lontoon historian keskeistä osaa!

Alkaen € 23.10
Wimbledon Lawn Tennis museo

Wimbledon Lawn Tennis museo

Tutustu tenniksen kehitykseen ulkoilmajuhlien ajanvietosta miljoonien dollarien ammattilaisurheilulajiksi, jota pelataan ympäri maailman. Wimbledon Lawn Tennis -museo sisältää jännittäviä interaktiivisia kohteita ja filmejä, helppokäyttöisiä kosketusnäyttöjä ja ilmaisia audio-opastuksia 10 eri kielellä. Voit joko valita sisäänpääsylipun museoon audio-opastuksen kera tai varata opastetun kierroksen. Osta tästä!

Alkaen € 18.20
Westminster Abbey

Westminster Abbey

4.0
(1)

Westminster Abbey on yksi maailman hienoimmista kirkoista ja sen historia ulottuu yli tuhannen vuoden päähän. Osta lippusi etukäteen että maailmankuulun kirkon!

Alkaen € 23.70
Churchillin War Rooms -museo

Churchillin War Rooms -museo

Käyskentele Westminsterissä, käy Churchill War Roomsissa ja näe alkuperäinen bunkkeri sellaisena kuin se oli vuonna 1945 ja tutustu Churchillin War Museumiin. Pakollinen käyntikohde kaikille historiasta kiinnostuneille! Osta lippusi etukäteen!

Alkaen € 60.60
London Eye -jokiristeily

London Eye -jokiristeily

4.0
(1)

Tule nauttimaan tästä ainutlaatuisesta palkitusta maisemaristeilystä Thamesilla! Näe useita Lontoon upeita nähtävyyksiä ja kohteita. Satama sijaitsee aivan London Eyen vieressä, joten risteily on helposti yhdistettävissä vierailuun London Eyen maailmanpyörässä.

Alkaen € 13.70
Buckinghamin palatsi & vahdinvaihto

Buckinghamin palatsi & vahdinvaihto

Tartu tähän harvinaiseen mahdollisuuteen ja tutustu Buckinghamin palatsin State Apartments -tiloihin ja näe vahdinvaihto. Palatsi on yleisölle avoinna ainoastaan kaksi kuukautta vuodessa ja lippuja on rajoitettu määrä ja niillä on kova kysyntä, joten varaa paikkasi jo etukäteen!

Alkaen € 69.10
Planet Hollywood London

Planet Hollywood London

Syö, juo ja koe itsesi kuuluisaksi Lontoon Planet Hollywoodissa, joka tarjoaa uniikin ravintolaelämyksen Hollywoodin glamourilla, ja jossa elokuvarekvisiittaa on näytillä ympäri ravintolaa. Tee pöytävaraus Planet Hollywoodiin ja tule kohdelluksi kuin elokuvatähti! Osta meiltä ja säästä 15% ateriahinnasta.

Alkaen € 23.70
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin