Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja turistikohteisiin, kiertoajeluihin tai paikallisliikenteeseen Lontoossa

Tervetuloa lontoonliput.fi-sivustolle! Täältä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman Lontoon lippuja! Opastettuja kierroksia ja nähtävyyksiä, kuten Madame Tussauds, London Eye ja Harry Potter Warner Bros. studio -kierros. Varaa liput myös West Endin musikaaleihin ja jalkapallo-otteluihin. E-liput suoraan sähköpostiisi!

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Uniikki opastettu kierros "Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter"

5.0 (3)
Alkaen 184,30 €

Nauti todellisesta kerran elämässä -kokemuksesta tällä ainutlaatuisella ja kokonaan opastetulla kierroksella "Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter". Matkasi alkaa Lontoon keskustasta. Matkusta junalla suoraan paikan päälle aloittaaksesi Warner Bros. Studioiden kierros. Sinulla on ajastettu sisäänpääsy. Sisäänkäynnin jälkeen studiokierrosopas toivottaa kävijät tervetulleiksi ja opastaa kahdeksan Harry Potter -elokuvan ihmeelliseen maailmaan kierroksella alkuperäisten lavasteiden, rekvisiitan ja asusteiden parissa.

Kohokohdat

- Lähde ainoalle opastetulle kierrokselle, joka on tarjolla Warner Bros. Studioilla
- Kuulet kulissien takaisia salaisuuksia muun muassa elokuvan otoista, joita et kuule missään muualla
- Lainaa elektronisia kuulokkeita kuullaksesi oppaasi paremmin
- Näe lavasteet ja rekvisiitat kaikista kahdeksasta Harry Potter -elokuvasta 
- Katso lyhytelokuva elokuvateatterissa ennen kierroksen alkua
- Säästä aikaa ja hyppää junaan Lontoon keskustassa
- Saat ajastetun sisäänpääsyn studioille
- Voit viipyä studioilla niin kauan kuin haluat opastetun kierroksen jälkeen
- Taattu pieni ryhmäkoko, max. 15 henkeä

Mitä odottaa?

Ainut täysin opastettu kierros Warner Bros. Studioilla
Tutustu Warner Bros. Studioihin ja pääse rakastettujen Harry Potter -elokuvien kuvaamisen kulissien takaiseen maailmaan.

Oppaasi aloittaa kierroksen lyhytelokuvalla elokuvateatterissa ennen siirtymistä ikonisiin Great Hall -lavasteisiin, josta opastettu kierros alkaa. Studiokierrosoppaasi jakaa kanssasi elokuvan kuvaamiseen liittyviä salaisuuksia ja inside-tietoja, kertoen samalla elokuvan valmistamiseen liittyvistä prosesseista.

Katso sisään Dumbledoren toimistoon, kävele kuuluisan Diagon Alleyn mukulakivillä, jossa sijaitsee myös liikkeitä: Ollivanders, Flourish and Blotts, Weasleys’ Wizard Wheezes, Gringotts Bank ja Eeylops Owl Emporium. Vieraile alkuperäisellä Hogwarts Express -veturilla ja Platform 9 ¾ -laiturin uudelleenkonstruoinnilla. 

Nouse junaan ja poseeraa matkalaukkukärryn kanssa sen kadotessa laiturin seinään. Ihaile myös muita ikimuistoisia Harry Potter -elokuvasarjan lavasteita, kuten Gryffindor common room, poikien asuntola, Hagrid’s Hut – kuunnellen samalla oppaasi kertomana näihin liittyviä salaisuuksia ja lisätietoja.

Kun opastettu kierros päättyy, sinun on mahdollista mennä uudelleen Warner Bros. Studioille ja tutustua niihin omaan tahtiisi, löytää jokin erityinen matkamuisto Studio Shopista tai käydä kahvilla Studio Tour Cafeessa. Kun haluat palata takaisin Lontoon keskustaan, City Wonders -edustajan antamilla junalipuilla ja tiedoilla matka käy helposti.

Miten toimin?

Miten saan lippuni? 
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen saat e-lipun suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Printtaa tämä lippu ja tuo se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Tapaa edustaja elektronisen ARRIVALS -taulun alla Eustonin aseman päähallissa. Elektroninen ARRIVALS-taulu sijaitsee laitureiden 8 ja 9 välissä.    

Mihin kierros päättyy?
Opastettu kierros päättyy Warner Brothers Studioille. Voit halutessasi mennä uudestaan priority-sisäänpääsyllä studioille ja tutustua niihin omatoimisesti.

Kuinka kauan kierros kestää? 
Kierros kestää 5 tuntia. (3 tunnin opastettu kierros + 1 tunnin matkustusaika suuntaansa)

Millä kielellä kierros pidetään?
Kierros on englanniksi.

Tärkeää tietoa

- Valitettavasti kierroksemme ei ole esteetön ja täten se ei sovi pyörätuolilla liikkuville tai muille erityistä tukea vaativille liikuntarajoitteisille henkilöille. Lastenvaunujen kanssa voi saapua studioille, mutta ne tulee jättää sisäänkäynnille.
- Huomioithan: mikäli varaat klo 12.45 lähtöajan huhti-joulukuussa,  joinakin päivinä uudelleen vierailu studioilla ei onnistu kierroksen jälkeen.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Lapsi (5-15)
Sylilapsi (0-4)

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 5 tunti

Lähtöajat

Saapumisohjeet

Uniikki opastettu kierros "Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter"

Osoite
Euston Station Barnby Street London

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!