Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

London Eye & risteily

5.0 (1)
Alkaen € 35.6

Vieraile tunnetussa Coca-Cola London Eyessa ja siirry sen jälkeen risteilemään Thamesille! Tämän pakettihinnan avulla säästät 15%!

Säästä 15% yhdistetystä London Eyen ja risteilyn lipusta

Kohokohdat

  • Säästä 15% yhdistetystä London Eyen ja risteilyn lipusta
  • Ihaile Lontoon parhaita näkymiä London Eyesta
  • Nauti 30 minuutin ajelusta maailmanpyörässä
  • Hyödynnä ilmainen sisäänpääsy 4D-elokuvakokemukseen
  • Nauti Thamesilta avautuvista näkymistä

Mitä odottaa?

London Eye & London Eye -jokiristeily
Thamesin rannalla, Big Beniä vastapäätä, sijaitsee yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä: London Eye -maailmanpyörä. London Eye on yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä.

Täältä näet Lontoon aivan eri vinkkelistä. Täysi kierros yhdessä tämän kuuluisan maailmanpyörän 32:sta suljetuista kapseleista kestää 30 minuuttia. Korkeimmillaan kapseli nousee 135 metriä merenpinnan yläpuolelle, josta näkymät ovat silmiähivelevän upeat.

Ennen London Eyen vierailua pääset nauttimaan risteilystä Thames-joella. Risteily alkaa suoraan London Eyen alapuolelta. Tämä palkittu sightseeing-ristely pitää sisällään Lontoon maisemia elävöittävän liveselostuksen, josta vastaavat ammattitaitoiset oppaat.

Tällä 40 minuutin risteilyllä pääset näkemään Lontoon upeimpia nähtävyyksiä, kuten Big Benin, Parlamenttitalon, St Paulin katedraalin, Tower Bridgen, Lontoon Towerin ja Shakespeare's Globen.

Miten toimin?

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput. Mobiililippu hyväksytään.

Miten kaikki toimii?
London Eye -risteily: Saavuthan London Eye -laiturille vähintään 15 minuuttia ennen varaamaasi aikaväliä varmistaaksesi, ettet vain myöhästyy lähdöltä. Skannaa e-lipun viivakoodi lukijalaitteelle ja nouse London Eye -veneeseen.

Jotta London Eyessa vierailu olisi mahdollisimman sujuvaa ja välttääksesi jonottamisen lipunmyynnin tiskillä, voit varata päivämäärän ja aikavälin vierailullesi etukäteen London Eyen varausjärjestelmässä. Varausjärjestelmän nettiosoite ja kirjautumistiedot ovat selkeästi merkittynä e-lipussasi.

Varattuasi päivämäärän ja kellonajan London Eyen vierailullesi, siirry paikan päällä varattuna ajankohtana "Standard Experience" -jonoon. Huom!: Lippusi on normaali lippu, ei nopean sisäänpääsyn Fast-Track-lippu.

Mikäli et varaa London Eyen vierailuajankohtaasi etukäteen varausjärjestelmässä, lippujen saatavuus riippuu vierailuajankohdasta, ja sinun tulee käydä lipputiskillä varaamassa itsellesi seuraava vapaa vierailuaika. Välitön sisäänpääsy ei siis ole taattu. London Eye -liput, joita ei ole etukäteen varattu tietylle aikavälille, ovat käytettävissä 90 päivän kuluessa. Selvyyden vuoksi sanomme vielä kerran, että lippusi on standard-lippu, eikä Fast-Track-lippu.

Tärkeää tietoa

  • Tämä alennus lasketaan verraten ovella ostettujen lippujen hintoihin
  • Tämä erikoistarjous on voimassa koko vuoden lukuun ottamatta heinä- ja elokuuta.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Lapsi (3-15)
Sylivauva (0-2): Ilmainen
Huomioithan, että lastenlippuja on mahdollista ostaa ainoastaan aikuisten lippujen lisänä.

Aukioloajat

London Eye: katso aukioloajat tästä.

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Tulostettava lippu

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

  • London Eye
  • London Eyen jokiristeily
  • Hyödynnä ilmainen sisäänpääsy 4D-elokuvakokemukseen

Aukioloajat

Saapumisohjeet

London Eye & risteily

Osoite
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×