Lontoon tarjoukset

Ota kaikki ilo irti Lontoon matkastasi ja koe Lontoon parhaat kohteet ostamalla alennuspaketti tai hyödyntämällä jokin muu tarjouksistamme. Valitse suosittu London Pass, Lontoon kulta-, hopea- tai pronssipaketti, Madame Tussaud tai uusi eksklusiivinen 4-in-1 Lontoo-kombopaketti, jolla voit säästää jopa 50% lippujen kokonaishinnasta!

Lontoon tarjoukset
 
2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

5.0
(1)

Vieraile Lontoon kahdessa suosituimmassa turistikohteessa: Madame Tussauds -vahakabinetissa ja London Eyessa ja säästä 40%! Varaa 2-in-1 Lontoon kombolippusi netistä ja säästä 38 e verrattuna ovihintoihin erikseen ostettuna.

Alkaen € 45.00
3-in-1 Lontoo-kombo

3-in-1 Lontoo-kombo

Koe kolme Lontoon kiinnostavinta koko perheen kohdetta: Madame Tussauds, London Dungeon ja SEA LIFE London! Kun ostat 3-in-1 Lontoo-kombolipun netistä, säästät 50% hinnassa, minkä maksaisit mikäli ostaisit liput yksitellen ovelta. 3-in-1 Lontoo-kombolippupaketti on saatavilla ainoastaan netistä!

Alkaen € 53.30
5-in-1 Lontoo-kombo

5-in-1 Lontoo-kombo

4.3
(6)

Loistava pakettitarjous: Osta liput kahteen nähtävyyteen ja saat liput kolmeen lisänähtävyyteen ILMAISEKSI! Eksklusiivinen 5-in-2 Lontoo-kombopakettimme sisältää Madame Tussaudsin, Coca-Cola London Eyen, SEA LIFE London Aquariumin, Shrek’s Adventure! Londonin js London Dungeonin.

Alkaen € 71.50
6-in-1 Lontoo-kombo

6-in-1 Lontoo-kombo

5.0
(3)

Tämä on uskomaton pakettitarjous kaikille, jotka eivät halua jättää mitään hauskaa väliin, mutta eivät halua myöskään maksaa täyttä hintaa. Osta nyt liput kahteen nähtävyyteen ja saat neljä nähtävyyttä kaupan päälle! Tämä pakettitarjous sisältää kohteet Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure ja London Dungeon. 6 upeaa nähtävyyttä ja 1 ISO seikkailu Lontoossa!

Alkaen € 73.90
The London Pass®

The London Pass®

London Passilla saat ilmaisen sisäänpääsyn yli 60 huippunähtävyyteen, kierroksille ja museoihin ja fast track- sisäänpääsyn jonon ohi valittuihin kohteisiin. Voit valita yhden, kahden, kolmen, tai kuuden päivän passin. Säästä aikaa ja rahaa London Passilla!

Alkaen € 59.40
London Dungeon

London Dungeon

4.4
(17)

Osta lippusi meiltä ja säästät jopa 25% pääsylipun hinnasta London Dungeoniin, joka on yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä! London dungeon esittää karmivia Lontoon historian tapahtumia ainutlaatuisella tavalla yhdistämällä live-näyttelijöitä, erikoisefektejä ja ajeluita. Varaa lippusi ennakkoon!

Alkaen € 25.20
SEA LIFE London Aquarium

SEA LIFE London Aquarium

4.5
(2)

SEA LIFE London on yksi Euroopan suurimmista merimaailmoista, ja se on kaikkien merenelävistä kiinnostuneiden must-kohde. SEA LIFE London merimaailmassa voit muun muassa nähdä yli 500 lajia ja kasvia sekä yli 40 haita 12 eri lajista. Tapaat myös Gentoo-pingviinin ja tutustut meduusojen jännittävään maailmaan uudessa näyttelyssä "Meren valloittajat". Osta lippusi meiltä ja ohita jonot!

Alkaen € 23.70
Madame Tussauds Lontoo

Madame Tussauds Lontoo

4.3
(109)

Säästä jopa 25% ostaessasi lippusi meiltä! Maailmankuulu Madame Tussauds on paljon enemmän kuin vain vahakabinetti. Voit koskea kaksoisolentoja, ottaa valokuvan suosikkijulkkiksesi kanssa ja kokea monia interaktiivisia elämyksiä, kuten Spirit of London Taxi Ride ja the Star Wars Experience. Varaa lippusi etukäteen ja ohita lippukassan jonot!

Alkaen € 31.50
London Eye: Flexi-lippu

London Eye: Flexi-lippu

4.2
(72)

Nauti Lontoon upeista maisemista London Eyessa! Varatessasi lippusi kotoa käsin, voit säästää hinnasta jopa 20% verrattuna ovihintoihin. London Eye Flexi-lippu tarjoaa sinulle vapauden suunnitella vierailusi paikan päällä Lontoossa.

Alkaen € 28.30
Shrek's Adventure! Lontoo

Shrek's Adventure! Lontoo

Shrek's Adventure! on ainutlaatuinen koko perheen kohde. Astu Kaukaisen maan valtakuntaan ja nauti tästä upouudesta seikkailusta, jossa uskomaton DreamWorksin animaatio, kiehtova tarina ja aimo annos Aasin hävyttömyyttä odottavat sinua! Etukäteen ostetuilla lipuilla säästät aikaa!

Alkaen € 29.30
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin