" />

London Eye

London Eye kuuluu nähtävyyksiin, jotka tulisi kokea ainakin kerran. Voit valita tavalliset sisäänpääsyliput, Fast Track -liput, liput samppanjalasillisen tai sightseeing-risteilyn kera. Tämä suosittu Ferris-maailmanpyörä houkuttelee kävijöitä lähteltä ja kaukaa, joten liput kannattaa varata jo ennen matkaasi kotoa käsin!

London Eye
 
London Eye: ajastettu pääsylippu

London Eye: ajastettu pääsylippu

Koe yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä ja nauti London Eyesta aukeavista näkymistä! Näytä vain etukäteen ostamaasi pääsylippua lukijalaitteelle ja ohita jonot aina suosittuun London Eyehin. Ostaessasi liput meiltä, saat tarkan kellonajan London Eye -käynnille säästyen näin pitkissä jonoissa seisomiselta. Tämän lisäksi säästät jopa 20% ovihinnoista. Tämä on edullisin lippuvaihtoehto!

Alkaen € 27.80
London Eye: Flexi-lippu

London Eye: Flexi-lippu

4.2
(72)

Nauti Lontoon upeista maisemista London Eyessa! Varatessasi lippusi kotoa käsin, voit säästää hinnasta jopa 20% verrattuna ovihintoihin. London Eye Flexi-lippu tarjoaa sinulle vapauden suunnitella vierailusi paikan päällä Lontoossa.

Alkaen € 28.30
London Eye: ajastettu Fast Track -lippu

London Eye: ajastettu Fast Track -lippu

Ohita jonot London Eye -maailmanpyörään ostamalla etukäteen ajastetut Fast Track -liput. Osta lippusi netistä ja vältä jonottaminen lipunmyyntiin ja maailmanpyörään. Tämä on paras lippuvaihtoehtomme sekä hinnan että käynnin sujuvuuden puolesta!

Alkaen € 38.10
London Eye: Fast Track Flexi-lippu

London Eye: Fast Track Flexi-lippu

5.0
(2)

Tämä lippu tarjoaa nopeamman sisäänpääsyn suosittuun London Eye -maailmanpyörään ja lisäksi jopa 15% alennuksen ovihinnoista! Mikäli haluat pääsyliput Fast Track -pikasisäänpääsyllä JA joustavat, avoimet liput, tämä on paras lippuvaihtoehtosi!

Alkaen € 39.10
5-in-1 Lontoo-kombo

5-in-1 Lontoo-kombo

4.3
(6)

Loistava pakettitarjous: Osta liput kahteen nähtävyyteen ja saat liput kolmeen lisänähtävyyteen ILMAISEKSI! Eksklusiivinen 5-in-2 Lontoo-kombopakettimme sisältää Madame Tussaudsin, Coca-Cola London Eyen, SEA LIFE London Aquariumin, Shrek’s Adventure! Londonin js London Dungeonin.

Alkaen € 71.50
6-in-1 Lontoo-kombo

6-in-1 Lontoo-kombo

5.0
(3)

Tämä on uskomaton pakettitarjous kaikille, jotka eivät halua jättää mitään hauskaa väliin, mutta eivät halua myöskään maksaa täyttä hintaa. Osta nyt liput kahteen nähtävyyteen ja saat neljä nähtävyyttä kaupan päälle! Tämä pakettitarjous sisältää kohteet Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure ja London Dungeon. 6 upeaa nähtävyyttä ja 1 ISO seikkailu Lontoossa!

Alkaen € 73.90
London Eye -jokiristeily

London Eye -jokiristeily

4.0
(1)

Tule nauttimaan tästä ainutlaatuisesta palkitusta maisemaristeilystä Thamesilla! Näe useita Lontoon upeita nähtävyyksiä ja kohteita. Satama sijaitsee aivan London Eyen vieressä, joten risteily on helposti yhdistettävissä vierailuun London Eyen maailmanpyörässä.

Alkaen € 13.70
London Eye & risteily

London Eye & risteily

5.0
(1)

Säästä 15% tämän yhdistelmätarjouksen avulla London Eyen ja London Eyen jokiristeilyn hinnoista! Nauti Coca-Cola London Eyesta avautuvista upeista näkymistä ja siirry sen jälkeen risteilemään Thamesille! Osta jo tänään ja säästä 15%!

Alkaen € 34.00
London Eye & samppanja

London Eye & samppanja

Säästä 15% ostaessasi liput London Eyehin kera samppanjan täältä! Ohita jonot London Eyehin ja nauti lasillinen samppanjaa yläilmoissa! Ihaile uskomatonta Lontoon yli avautuvaa näkymää samppanjaa siemaillen. Ei ole olemassa parempaa tapaa nauttia London Eyesta!

Alkaen € 45.50
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin