" />

London Eye

London Eye kuuluu nähtävyyksiin, jotka tulisi kokea ainakin kerran. Voit valita tavalliset sisäänpääsyliput, Fast Track -liput, liput samppanjalasillisen tai sightseeing-risteilyn kera. Tämä suosittu Ferris-maailmanpyörä houkuttelee kävijöitä lähteltä ja kaukaa, joten liput kannattaa varata jo ennen matkaasi kotoa käsin!

London Eye
 
London Eye

London Eye

4.2
(64)

Koe yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä ja nauti London Eyesta aukeavista näkymistä! Osta Fast Track -liput kotoa käsin ja säästä näin aikaa ja lähes kolmannes hinnasta. Voit myös valita yhdistelmälipun, johon sisältyy hauska maisemaristeily, ja säästät 10%!

Alkaen € 25.10
London Eye ohita jonot

London Eye ohita jonot

5.0
(2)

Miksi jonottaisit, kun voit ostaa liput etukäteen, ohittaa pitkät jonot London Eyehin ja vielä säästää 15% lippujen hinnoista? Osta Fast Track -liput suosittuun maailmanpyörään netistä ja säästä 20% verrattuna ovelta ostettujen lippujen hintoihin.

Alkaen € 34.60
4-in-1 Lontoo-kombo

4-in-1 Lontoo-kombo

4.3
(6)

Loistava pakettitarjous: Osta liput kahteen nähtävyyteen ja saat liput kahteen lisänähtävyyteen ILMAISEKSI! Eksklusiivinen Lontoon pakettimme sisältää Madame Tussaudsin, Coca-Cola London Eyen, SEA LIFE London Aquariumin sekä valintasi mukaan joko upouuden kohteen Shrek’s Adventure! Londonin tai London Dungeonin.

Alkaen € 64.00
6-in-1 Lontoo-kombo

6-in-1 Lontoo-kombo

Tämä on uskomaton pakettitarjous sinulle, joka et halua jättää mitään hauskaa väliin, mutta et halua myöskään maksaa täyttä hintaa. Osta nyt liput kolmeen nähtävyyteen ja saat kolme nähtävyyttä kaupan päälle! Tämä pakettitarjous sisältää kohteet Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure ja London Dungeon. 6 upeaa nähtävyyttä ja 1 ISO seikkailu Lontoossa!

Alkaen € 87.40
London Eye -jokiristeily

London Eye -jokiristeily

4.0
(1)

Tule nauttimaan tästä ainutlaatuisesta palkitusta maisemaristeilystä Thamesilla! Näe useita Lontoon upeita nähtävyyksiä ja kohteita. Satama sijaitsee aivan London Eyen vieressä, joten risteily on helposti yhdistettävissä vierailuun London Eyen maailmanpyörässä.

Alkaen € 13.60
London Eye & risteily

London Eye & risteily

5.0
(1)

Säästä 15% tämän yhdistelmätarjouksen avulla London Eyen ja London Eyen jokiristeilyn hinnoista! Nauti Coca-Cola London Eyesta avautuvista upeista näkymistä ja siirry sen jälkeen risteilemään Thamesille! Osta jo tänään ja säästä 15%!

Alkaen € 32.60
London Eye & samppanja

London Eye & samppanja

Säästä 15% ostaessasi liput London Eyehin kera samppanjan täältä! Ohita jonot London Eyehin ja nauti lasillinen samppanjaa yläilmoissa! Ihaile uskomatonta Lontoon yli avautuvaa näkymää samppanjaa siemaillen. Ei ole olemassa parempaa tapaa nauttia London Eyesta!

Alkaen € 46.20
Lontoo pronssipaketti

Lontoo pronssipaketti

Säästä 40% London Eyen ja Shrek's Adventuren lippuhinnoista Lontoossa tämän supersäästäjän Lontoon Pronssipaketin avulla! Pronssipaketilla pääsee kokemaan kaksi Lontoon suosituinta nähtävyyttä, ohittamaan jonot lippukassalle ja säästämään rahaa.

Alkaen € 41.90
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin