Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja turistikohteisiin, kiertoajeluihin tai paikallisliikenteeseen Lontoossa

Tervetuloa lontoonliput.fi-sivustolle! Täältä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman Lontoon lippuja! Opastettuja kierroksia ja nähtävyyksiä, kuten Madame Tussauds, London Eye ja Harry Potter Warner Bros. studio -kierros. Varaa liput myös West Endin musikaaleihin ja jalkapallo-otteluihin. E-liput suoraan sähköpostiisi!

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Madame Tussauds Early Bird -ennakkolippu

Alkaen 61,90 €

Oletko koskaan miettinyt, millainen Madame Tussauds -museo on ilman ihmismassoja? Varaamalla nämä Early Bird -ennakkoliput voit kokea sen itse, sillä saat sisäänpääsyn Madame Tussauds -vahakabinettiin ennen sen aukeamista. Pääset ihailemaan vahanukkeja rauhassa ja läheltä!

Kohokohdat

- Vieraile Madame Tussaudissa ennen muita

- Vältä pitkät jonot

- Ota kuvia suosikkijulkkistesi kanssa

- Katso elokuva Marvel 4D -teatterissa

- Koe Star Wars Experience

- Tutustu Lontoon historiaan the Spirit of London Taxi Ride -ajelulla

Mitä odottaa?

Mikäli olet aamuihminen, jota ei haittaa herätä uuteen seikkailuun hyvissä ajoin, Early Bird -ennakkolippumme Lontoon Madame Tussaudiin on täydellinen vaihtoehto sinulle. 

Nauti rauhassa aamutee, kun muut ovat vielä nukkumassa ja suuntaa suoraan Madame Tussauds -vahakabinetille, jonne pääset sisään ennen muita vierailijoita. Näin vältät pitkät jonot sekä aamuruuhkat.

Sisällä vahakabinetissa pääset ottamaan kuvia sekä tapaamaan kuuluisuuksia, kuten Kim Kardashianin, George Clooneyn ja Victoria Beckhamin! Ota yhtä viileä poseeraus kuin Wolverine, näytä ylpeältä Captain American rinnalla ja tutustu tarkemmin muihin huikeisiin supersankareihin. Tapaat useita mukavia ja tunnettuja kasvoja näyttelijöistä maailman johtohahmoihin sekä muusikoista kuninkaallisiin.

Pääset myös katsomaan elokuvan Marvel 4D -teatteriin, ajelulle the Spirit of London Taxi Ride -laitteeseen sekä kokemaan mahtavan Star Wars Experience -elämyksen.

Nauti vapaasta tilasta sekä mahdollisuudesta liikkua rauhassa kuuluisien vahanukkejen joukossa. Voit viipyä niin kauan kuin haluat aukioloaikojen puitteissa.

Miten toimin?

Saat onnistuneen varauksen jälkeen sähköpostiisi e-lipun, joka sinun tulee tulostaa ja ottaa mukaan Madame Tussaud -museoon. Vaihtoehtoisesti voit myös esittää lipun puhelimestasi.

Mitä teen päästyäni paikan päälle?

Saavu paikalle 15 minuuttia ennen varaamaasi aikaa. Suuntaa päästyäsi paikan päälle turvatarkastukseen valkoiseen taloon, joka löytyy lahjatavarakaupan vierestä. Sinua on vastassa VIP-henkilökunnan jäsen, joka johdattaa sinut erityiselle Early Bird -vierailulle.

Lippukategoriat

Aikuinen

Lapsi (0-3): ilmainen sisäänpääsy

Aukioloajat

Sisäänpääsy Early Bird -ennakkolipuilla on aikaisin keskiviikkoaamuisin sekä muina valittuina ajankohtina.

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- Early Bird -ennakkolippu Madame Tussaud -museoon

- Marvel 4D

- The Spirit of London Taxi Ride -laiteajelu

- Star Wars Experience -elämyskierros

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Madame Tussauds Lontoo

Osoite
Marylebone Rd, Marylebone London NW1 5LR

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!