Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

6-in-1 Lontoo-kombo

5.0 (3)
Alkaen € 72.2

Kuusi upeaa nähtävyyttä ja yksi ISO seikkailu! Tämä pakettitarjous tarjoaa sinulle neljä ilmaista nähtävyyttä ostaessasi liput kahteen nähtävyyteen. Paketti sisältää seuraavat nähtävyydet ja turistikohteet: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure ja London Dungeon.

Mahtava pakettitarjous - Osta 2, näe 6 nähtävyyttä
Tämä pakettitarjous sisältää kuusi Lontoon suosituinta nähtävyyttä: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London ja London Dungeon. 

Kohokohdat

- Näe kuusi Lontoon suosituinta nähtävyyttä
- Lähde jännittävälle retkelle Lontooseen
- Osta kaksi nähtävyyttä ja saat neljä kaupan päälle !
- Vieraile kuuluisassa Madame Tussauds -vahakabinetissä
- Ihaile Lontoota yläilmoista Coca-Cola London Eyesta
- Lähde London Eye -jokiristeilylle Lontoon Thames-joelle
- Tutustu vedenalaiseen maailmaan SEA LIFE London Aquariumissa
- Vieraile Lontoon uudessa Shrek's Adventure! -nähtävyydessä
- Koe hiuksia nostattavaa jännitystä London Dungeonissa
- Nettivarauksissa saat neljä nähtävyyttä kaupan päälle
- Saat -10% alennuskupongin Madame Tussauds -shoppiin

Mitä odottaa?

Mahtava pakettitarjous - Osta 2, näe 6 nähtävyyttä
Tämä pakettitarjous sisältää kuusi Lontoon suosituinta nähtävyyttä: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London ja London Dungeon. 

Mikäli tarkoituksenasi on vierailla Madame Tussauds'ssa ja London Eyessa, osta tämä paketti ja saat kaupan päälle pääsyliput London Eye -jokiristeilylle, SEA LIFE London Aquariumiin, Shrek's Adventure! Londoniin ja London Dungeoniin!*

Koe Madame Tussauds London
Vieraile Lontoon kuuluisassa vahakabinetissä ja tapaa Iso-Britannian kuningasperhe, koe, miltä tuntuu olla mukana The Voicessa tai Star Warsissa ja näe läheltä suosikkijulkkiksesi ULTIMATE A-list juhlissa, joissa on mukana myös Eddie Redmayne ja Benedict Cumberbatch . Tai miltä tuntuisi istua Tom Hardyn viereen ja tuntea hänen sydämensykkeensä?

Sopii koko perheelle. Lippuun sisältyy myös Marvel Super Heroes 4D ja Star Wars Experience.

Ihaile näkymiä Coca-Cola London Eye -maailmanpyörästä
Thamesin rannalla, vastarannalla Big Benistä, sijaitsee yksi Lontoon maamerkeistä, the Coca-Cola London Eye. Täältä voit nauttia kaupungin maisemista eri tavalla - 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Maisemat ovat ainutlaatuiset eikä tätä nähtävyyttä kannata jättää väliin!

Risteile Thames-joella
40-minuutin London Eye -jokiristeilyllä näet monia Lontoon nähtävyyksiä, kuten Big Benin, parlamenttitalon, St. Paulin katedraalin, Tower Bridgen, Lontoon Towerin ja Shakespeare’s Globen. Risteily lähtee kävelyetäisyydeltä London Eyesta.

Seikkaile vedenalaisessa maailmassa
Vietä mukavaa aikaa koko perheen kanssa SEA LIFE London Aquariumissa! Tutustu yli 500 lajiin ympäri maailman, yli 40 hailajiin ja 14 teema-alueeseen kolmessa kerroksessa.

Koe hiuksia nostattava London Dungeon
Nauti 90 minuutin jännittävä matka läpi 1000 vuoden Lontoon historian. Koe 360-astetta kääntyvät penkit, jännittävä kerronta, live-näyttelijät sekä Lontoon historian äänet, hajut ja tunteet! Voit myös mennä kahdelle maanalaiselle ajelulle.

Seikkaile Shrekin kanssa
Hyppää tainomaisen 4D DreamWorks Tours -bussin kyytiin, jossa oppaanasi on aasi ja pelin nimenä on kaaos, epäonni ja loputon nauraminen.

Ota osaa 10 live-show'hun, jotka perustuvat eri satuihin. Täällä voit vierailla Shrekin suolla, nähdä kohtalosi kristallipallosta, eksyä peilisokkeloon ja löytää sisäinen jättisi silloin kun sitä tarvitaan!

Nähtävyydet Shrek's Adventure! London, Coca-Cola London Eye, London Eye River Cruise, the London Dungeon and SEA LIFE London Aquarium sijaitsevat Thamesin etelärannalla, joten voit hyvin yhdistää nämä yhden päivän ohjelmaksi.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Mobiililiput hyväksytään.

Miten liput toimivat?
Madame Tussauds: Vieraile vahakabinetissa vahvistettuna kellonaikana ja päivänä. Skannaa e-lipun viivakoodi lukijalaitteelle ovella 2 ja aloita Madame Tussaudsiin tutustuminen.

Varmistaaksesi sisäänpääsyn muihin nähtävyyksiin ja välttääksesi jonottamisen lipunmyyntiin, voit valita päivän ja aikavälin etukäteen loggautumalla The BIG London Adventuren varausportaaliin. Varaussivuston nettiosoite ja sisäänkirjautumisohjeet ovat selkeästi merkattu e-lippuusi.

Kun olet varannut vierailuajat yllämainitun varaussivuston kautta, seuraa seuraavia ohjeita:

London Eye: Mene Standard Experience -lähtöpaikalle varaamanasi ja varausjärjestelmässä vahvistettuna ajankohtana. Huomioithan kuitenkin, että lippusi on standardilippu, ei Fast Track -lippu itse maailmanpyörään.

London Eye River Cruise: Mene London Eye -laiturille 15 minuuttia ennen varaamaasi ja varausjärjestelmässä vahvistettua ajankohtaa.

SEA LIFE London Aquarium: Mene varaamanasi ja varausjärjestelmässä vahvistettuna ajankohtana ajastettujen pääsylippujen sisäänkäynnille ('timed entry door').
 

The London Dungeon: Saavu sisäänkäynnillle varaamanasi ja varausjärjestelmässä vahvistettuna ajankohtana, ja pääset osallistumaan seuraavaan alkavaan show'hun. 

Shrek's Adventure: Saavu seuraavan show'n sisäänkäynnillle varaamanasi ja varausjärjestelmässä vahvistettuna ajankohtana, ja pääset osallistumaan seuraavaan alkavaan show'hun. 

Mikäli saavut nähtävyyksiin ilman ennakkovarausta varaussivuston kautta, voi saatavuus olla rajoittunutta ja näin ollen vierailijan täytyy käydä lippuluukulla varaamassa seuraavan vapaana olevan aikavälin. Välitön sisäänpääsy mainittuihin nähtävyyksiin ei ole taattu.

Kuinka kauan liput ovat voimassa?
Lippusi Madame Tussaudsiin ovat voimassa e-lipussasi näkyvänä, valitsemanasi päivänä ja aikavälillä. Muiden nähtävyyksien näkemisen voit ajoittaa mihin hetkeen tahansa saatavuudesta riippuen 90 päivän ajalle vahvistetusta Madame Tussaudsin vierailusta.

Miten saan 10% alennuskuponkini?
E-lipussasi on linkki eksklusiiviseen -10% alennuskuponkiin käytettäväksi Madame Tussaudsin matkamuistomyymälässä. Tulosta alennuskuponkisi ja esitä se Madame Tussaudsin matkamuistomyymälän kassalla saadaksesi 10% alennuksen.

Tärkeää tietoa

- Tarjous on voimassa 30.4.2019 asti.
- Lippusi Coca-Cola London Eye'hin on standardilippu, jolla vältät jonottamisen lipunmyynnissä. Itse gondola-vaunuihin saattaa kuitenkin olla jonoja, joita et voi ohittaa tällä lipulla!
- * Tarjous on laskettu ovelta ostettujen lippujen hinnasta.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Lapsi (3-15)
Sylivauva (0-2): ilmainen sisäänpääsy

Alle 16-vuotiaiden mukana tulee olla täysi-ikäinen.

Aukioloajat

Päivittäin klo 10 tai 11 - 18.00. Viimeinen sisäänpääsy klo 17.00-17.30 välillä.

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Tulostettava lippu

Säästä aikaa – ohita jonot

Aukioloajat

Saapumisohjeet

6-in-1 Lontoo-kombo

Osoite
Madame Tussauds Marylebone Road London, NW1 5LR