Etsi lippuja

Ylimääräiset turvallisuuskäytännöt: lue lisää ennen vierailua. Lue lisää

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

6-in-1 Lontoo-kombo

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.7 (218)

Kuusi upeaa nähtävyyttä ja yksi ISO seikkailu! Tämä huikea tarjous on vailla vertaistaan; ostaessasi liput kahteen nähtävyyteen pääset lisäksi neljään muuhun nähtävyyteen ILMAISEKSI. Paketti sisältää seuraavat nähtävyydet ja kohteet: Madame Tussauds, London Eye, London Eye -jokiristeily, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure! ja London Dungeon.

Mahtava pakettitarjous - Osta 2, koe 6 nähtävyyttä

Mikäli haluat vierailla Madame Tussaudsissa ja London Eyessa, varaa tämä paketti ja koet myös neljä muuta nähtävyyttä! Saat kaupanpäälle sisäänpääsyn seuraaviin elämyksiin: London Eye -jokiristeily, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London ja London Dungeon. 

Kohokohdat

- Näe kuusi Lontoon suosituinta nähtävyyttä
- Lähde jännittävälle seikkailulle ympäri Lontoota
- Osta netistä kaksi nähtävyyttä ja saat neljä KAUPAN PÄÄLLE!
- Tapaa kuuluisuuksia Madame Tussauds -vahakabinetissä
- Ihaile Lontoota London Eyesta
- Lähde London Eye -jokiristeilylle Lontoon Thames-joelle
- Sukella vedenalaiseen maailmaan SEA LIFE London Aquariumissa
- Koe Shrek ja kumppanit uudella tavalla Shrek's Adventure! -elämyksessä
- Laskeudu hyytävän jännittävään London Dungeoniin
- Hyödynnä -10% alennuskuponki Madame Tussaudsin matkamuistomyymälässä

Mitä odottaa?

Kurkota tähtiin Madame Tussauds Londonissa
Vieraile Lontoon kuuluisassa vahakabinetissä ja tapaa Iso-Britannian kuningasperhe, juhli kuuluisuuksien kanssa ja kättele maailman johtajia. Koe Marvel Superheroes 4D tai miltä tuntuu olla mukana The Voicessa tai Star Warsissa. Näyttelyt päivittyvät usein, joten et koskaan palaa uudelleen täysin samanlaiseen Madame Tussaudin vahakabinettiin.

Ihaile näkymiä London Eye -maailmanpyörästä
Thamesin rannalla, vastarannalla Big Benistä, sijaitsee yksi Lontoon maamerkeistä, the London Eye. Täältä voit nauttia kaupungin maisemista eri tavalla - 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Maisemat ovat ainutlaatuiset eikä tätä nähtävyyttä kannata jättää väliin!

Risteile Thames-joella
40-minuutin London Eye -jokiristeilyllä näet monia Lontoon nähtävyyksiä, kuten Big Benin, parlamenttitalon, St. Paulin katedraalin, Tower Bridgen, Lontoon Towerin ja Shakespeare’s Globen. Risteily lähtee kävelyetäisyydeltä London Eyesta.

Seikkaile vedenalaisessa maailmassa
Vietä mukavaa aikaa koko perheen kanssa SEA LIFE London Aquariumissa! Tutustu yli 500 lajiin ympäri maailman, yli 40 hailajiin ja 14 teema-alueeseen kolmessa kerroksessa.

Koe hiuksia nostattava London Dungeon
Nauti 90 minuutin jännittävä matka läpi 1000 vuoden Lontoon historian. Koe 360-astetta kääntyvät penkit, jännittävä kerronta, live-näyttelijät sekä Lontoon historian äänet, hajut ja tunteet! Voit myös lähteä kahdelle maanalaiselle ajelulle.

Seikkaile Shrekin kanssa
Hyppää tainomaisen 4D DreamWorks Tours -bussin kyytiin, jossa oppaanasi on aasi ja pelin nimenä on kaaos, epäonni ja loputon nauraminen.

Ota osaa 10 live-show'hun, jotka perustuvat eri satuihin. Täällä voit vierailla Shrekin suolla, nähdä kohtalosi kristallipallosta, eksyä peilisokkeloon ja löytää sisäinen jättisi silloin kun sitä tarvitaan!

Nähtävyydet Shrek's Adventure! London, London Eye, London Eye River Cruise, the London Dungeon and SEA LIFE London Aquarium sijaitsevat Thamesin etelärannalla, joten voit hyvin yhdistää kohteita yhden päivän ohjelmaksi.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Mobiililiput hyväksytään.

Miten toimin?
Madame Tussauds: Saavuthan vahakabinetiin 15 minuuttia ennen vahvistettua kellonaikaa. Skannaa e-lipun viivakoodi lukijalaitteelle ovella 2 ja aloita Madame Tussaudsiin tutustuminen.

Varmistaaksesi sisäänpääsyn muihin nähtävyyksiin ja välttääksesi jonottamisen lipunmyyntiin, voit valita päivän ja aikavälin etukäteen loggautumalla The BIG London Adventuren varausportaaliin. Varaussivuston nettiosoite ja sisäänkirjautumisohjeet ovat selkeästi merkattu e-lippuusi.

Kun olet varannut vierailuajat yllämainitun varaussivuston kautta, seuraa seuraavia ohjeita:

London Eye: Mene Standard Experience -lähtöpaikalle varaamanasi ja varausjärjestelmässä vahvistettuna ajankohtana. Huomioithan kuitenkin, että lippusi on standardilippu, ei Fast Track -lippu itse maailmanpyörään.

London Eye River Cruise: Mene London Eye -laiturille 15 minuuttia ennen varaamaasi ja varausjärjestelmässä vahvistettua ajankohtaa.

SEA LIFE London Aquarium: Mene varaamanasi ja varausjärjestelmässä vahvistettuna ajankohtana ajastettujen pääsylippujen sisäänkäynnille ('timed entry door').


The London Dungeon: Saavu sisäänkäynnillle varaamanasi ja varausjärjestelmässä vahvistettuna ajankohtana, ja pääset osallistumaan seuraavaan alkavaan show'hun. 

Shrek's Adventure: Saavu seuraavan show'n sisäänkäynnillle varaamanasi ja varausjärjestelmässä vahvistettuna ajankohtana, ja pääset osallistumaan seuraavaan alkavaan show'hun. 

Mikäli saavut nähtävyyksiin ilman ennakkovarausta varaussivuston kautta, voi saatavuus olla rajoittunutta ja näin ollen vierailijan täytyy käydä lippuluukulla varaamassa seuraavan vapaana olevan aikavälin. Välitön sisäänpääsy mainittuihin nähtävyyksiin ei ole taattu.

Kuinka kauan liput ovat voimassa?
Lippusi Madame Tussaudsiin ovat voimassa e-lipussasi näkyvänä, valitsemanasi päivänä ja aikavälillä. Muiden nähtävyyksien näkemisen voit ajoittaa mihin hetkeen tahansa saatavuudesta riippuen 90 päivän ajalle vahvistetusta Madame Tussaudsin vierailusta. 

Miten saan 10% alennuskuponkini?
E-lipussasi on linkki eksklusiiviseen -10% alennuskuponkiin käytettäväksi Madame Tussaudsin matkamuistomyymälässä. Tulosta alennuskuponkisi ja esitä se Madame Tussaudsin matkamuistomyymälän kassalla saadaksesi 10% alennuksen.

Tärkeää tietoa

- Lippusi London Eye'hin on standardilippu, jolla vältät jonottamisen lipunmyynnissä. Itse gondola-vaunuihin saattaa kuitenkin olla jonoja, joita et voi ohittaa tällä lipulla!
- * Tarjous on laskettu erikseen ovelta ostettujen lippujen hinnasta.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Lapsi (3-15)
Sylivauva (0-2): ilmainen sisäänpääsy

Alle 16-vuotiaiden mukana tulee olla täysi-ikäinen.

Aukioloajat

London Eye: Tarkistathan aukioloajat varausjärjestelmästä

Madame Tussauds: avoinna päivittäin klo 10.00-16.00.

Varaa nyt

Erinomainen: 4.7 – 218 Arvostelut

Good

Mika, Kurikka

Helppo, nopeaa ja upeaa tekemistä pikkurahalla!

"Matkustin mieheni ja tyttäremme kanssa Lontooseen. Liput haluttuihin nähtävyyksiin sai ostettua kotona. Mikä parasta sivusto on suomenkielinen ja selkeä sekä maksun sai suorittaa turvallisesti oman pakin kautta tai vaihtoehtoisesti korttimaksulla. Sivusto siirtyi heti turvattuun salaukseen kun tuli aika maksulle. Heti maksun suoritettua liput tulivat sähköpostiin ja siltä löytyi linkki sivuille, josta voi varata ajat jokaiseen nähtävyyteen. Suosittelen todella paljon varaamaan sisäänkäynti ajan etukäteen jo edellisenä päivänä, sillä jonot olivat ihan päättömän pitkät. Varsinkin Madame Tussauds vahamuseoon, London Eye:en. Saimme todella ikimuistoisen loman järjestettyä meidän tyttärellemme. London Dungeonissa emme käyneet tällä reissulla koska ikäraja sinne on 12 vuotta. Onneksi lahjakortti on voimassa 90 päivää, joten voimme tulla mieheni kanssa myöhemmin kahdestaan pitkälle viikonloppu lomalle Lontooseen ja käyttää lippu silloin. Lisäksi pikku vinkki: Suurin osa Lontoon museoista on ihan ilmaisia ja genrejä on laidasta laitaan. Myös Buckingham Palcen vahdinvaihto on suositeltavaa käydä katsomassa. Se järjestetään kesäkautena joka päivä klo 11.30. Kesto noin 45 minuuttia. Jos haluaa päästä lähelle, kannattaa tulla ajoissa paikalle. Puiston reunalla on paljon turistikojuja joissa myydään magneetteja ja avaimenperiä vain yhdellä punnalla! (Keskustassa ihan samat tavarat maksaa kolmin kertaisesti.)"

Suvi

Varaa
Alkaen 105,80 €

ma, 17 to 2021

"We're Good to Go" -sertifioitu kohde "We're Good to Go" -sertifioitu kohde
"We're Good To Go" on Yhdistyneen kuningaskunnan virallinen tunnus matkailu-, hotelli- ja ravintola-alan yritykslle, jotka ovat työskennelleet kovasti seuratakseen hallituksen ja oman alansa ohjeita ja joissa huolehditaan puhtaudesta sekä tuetaan turvaetäisyyden ylläpitoa.

Takaamme edullisimman hinnan Takaamme edullisimman hinnan
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- 10% alennuskuponki Madame Tussauds -matkamuistomyymälään
- Ilmainen juoma London Dungeonin tavernassa
- Mahdollisuus kirjautua varausjärjestelmään, jossa voit muuttaa London Eyen vierailun ajankohtaa

Aukioloajat

Saapumisohjeet

6-in-1 Lontoo-kombo

Osoite
Madame Tussauds Marylebone Road London, NW1 5LR

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!