Tower of London

  • Valitse päivämäärä

Tower of London

Hinta/henkilö alkaen € 23.10

Tower of London on yksi niistä nähtävyyksistä, joissa täytyy käydä ainakin kerran elämässä! Säästä aikaa varaamalla liput Tower of Londoniin kotoa käsin ja ohita lippukassan jonot. Tower of Londonissa on paljon nähtävää koko perheelle!

Kohokohdat:
- Ohita lippukassan jonot
- Nauti ilmaisesta Yeoman Warder- kierroksesta oppaan johdolla
- Saat liput suoraan sähköpostiisi
- Näe kruununjalokivet ja Beefeater-vahdit
- Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi

Säästä jopa 10% sisäänpääsylipuista!
Nyt voit säästää jopa 10% Tower of London sisäänpääsylippujen hinnasta.

Käy Tower of Londonissa
Hänen majesteettinsa kuningatar Elisabetin kuninkaanlinna, joka tunnetaan myös nimellä Tower of London, on Thamesin pohjoisrannalla Lontoon keskustassa sijaitseva historiallinen linna.

Tower of London tunnetaan tietysti parhaiten kruununjalokivistään ja Beefeatereista (vahdeista, jotka myös nimellä Yeoman Warders tunnetaan), mutta myös kohteet kuten White Tower, Bloody Tower ja Traitor's Gate ovat käymisen arvoisia, kun olet vierailulla tässä yli 900 vuotta vanhassa Tower of Londonissa.

Nauti ilmaisesta Yeoman Warder -kierroksesta
Sisäänpääsyysi kuuluu ilmainen Yeoman Warder -kierros niille, jotka tulevat paikalle ajoissa. Tämä kierros järjestetään joka puolen tunnin välein, mutta paikkoja ei voi varata etukäteen ja ne menevät nopeasti.

Kuinka varaan lippuni?
Valitse Lontooseen saapumispäiväsi kohtaan "voimassa", sillä ostamasi liput ovat voimassa kuukauden ajan valitsemastasi päivästä lähtien. Tämän jälkeen valitse lippujen määrä ja paina "etsi". Sitten voit valita otatko aikuisten vai lasten lippuja (5-15 vuotiaille). Lasten lippuja voi ostaa vain aikuisten lippujen kanssa.

Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Tulosta tämä lippu ja ota se mukaasi Tower of Londoniin. E-liput tulee vaihtaa varsinaisiin lippuihin Tower of Londonissa. Se on kuitenkin hyvin helppoa. Täytyy vain muistaa, että liput ostaneen henkilön tulee näyttää kuvallinen voimassa oleva henkilötodistus (kuten passi tai ajokortti) vaihtaessaan e-lippuja varsinaisiin lippuihin.

Onko olemassa lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla lapsille, jotka ovat iältään 5-15 vuotiaita. Alle viisivuotiaat pääsevät ilmaiseksi, kun tulevat maksavan aikuisen kanssa.


 

Erinomainen 4.4

4.4 16 customer reviews
Must-nähtävyys Lontoossa

Tower of London on ihan must see -paikka, jos vähänkin pitää keskiajasta ja/tai linnoista. Liput hankimme täältä. Tulostin ne mukaan ja niitä näyttämällä Group-tiskillä saimme käteen sisäänpääsyliput. Menimme heti aamusta 8.00 eikä jonoa ollut laisinkaan. Varsin kätevää siis, suosittelen!

Sanna, Tuusula
PER, 09 MAA 2018
4.4
Heinäkuinen Tower

Tower oli entisensä. Ehdoton kohde kaikille Brittimonarkiasta, historiasta ja linnoista kiinnostuneille.
Matkavinkki: Jos olet liikkeellä kesä-elokuussa, mene näihin turistikohteisiin heti niiden avatessa ovensa (Yleensä 10.00) saat kierrellä rauhassa ennen ruuhkia.

Tuomas, Turku
TII, 18 HEI 2017
4.4
Upea, jylhä rakennus!

Korpit tosi hienoja - vähän toki sääliksi kävi Erin ja Rocky häkissä. Olisi toivonut pääsevänsä ylemmäs. hienoja haarniskoja ym. Kruununjalokivet oli pieni takaisku - Kuuma, kauhia jono , eikä net nyt niin erikoisia olleet! Kaikin puolin muuten kyllä loistokohde pistäytyä ajan kanssa!

Tanja, Porvoo
KES, 10 TOU 2017
4.4
Tower pala historiaa

Käynti Towerissa yllätti. Todellinen paluu menneeseen historiaan. Erityisesti kaikki kuninkaalliset kruunut oli mielenkiintoista nähtävää. Hyvin pärjäsi ilman opastakin. Kannattaa mennä paikalle aikaisin aamulla, niin vältät ruuhkat.

Sari, Naantali
KES, 20 HUH 2016
4.4
Mielenkiintoinen linna

Mielenkiintoinen linna historiasta kiinnostuneelle

Maarit, Metsäkansa
PER, 20 MAR 2015
4.4
Tower

Kiva paikka käydä. Opastetulle kierrokselle tällä kertaa liikaa väkeä (ei kuullut), joten tutustuimme omin päin, mikä olikin hyvä ratkaisu. Lontoonlipuista ostetut liput säästivät jonotukselta :)

Heli, Ylivieska
SUN, 09 ELO 2015
4.4
Historiallinen nähtävyys vailla vertaa

Upea kokemus joskin pikkuisen kruununjalokivien näyttely oli kutistunut, muuten uusia juttuja ja tekniikkaa joilla oli kivasti elävöitetty kohdetta verrattuna kahteen edellisen käyntikertaani.

Päivi, Porvoo
PER, 26 SYY 2014
4.4
Ruuhkasta huolimatta

Hieno kokonaisuus, hyvat opasteet, ystavalliset ja tehokkaat oppaat/henkilokunta. Ruuhkasta huolimatta kohteeseen oystyi tutustumaan rauhassa. Kannattaa ehdottomasti varata liput etukateen!

Leeni, Kuusisto
TII, 29 HEI 2014
4.4
Tower of London

Upea ja monipuolinen nähtävyys, josta myös hyvät näkymät London Bridgelle!

Ulla, Järvenpää
MAA, 28 HEI 2014
4.4
Englannin historiaa kävelemällä

Varsinkin koululaiselle mutta kenelle vaan hyvä kertaus ja oppimiskokemus Englannin historiasta.

Riitta, Otalampi
MAA, 14 HEI 2014
4.4
Tower of London-hieno kappale historiaa

Kaunis paikka keskellä Lontoota, Beefeaterit ja korpit, tarvittaessa opastusta kohteessa, hyvät palvelut, esityksiä historiasta ja kävelyä muureilla ja saleissa. Loistava historiallinen kohde ja ennakkolipuilla säästää aikaa ja vaivaa.

Petri, Espoo
LAU, 19 LOK 2013
4.4
Tower of London 9.7.2013

Käymisen arvoinen paikka ehdottomasti. Kruununjalokivet ovat uskomattoman upeita ja näkemisen arvoisia. Myös "Beefeaterin" vetämä opaskierros oli hulvattoman hauska. Ainoa "huono" puoli ko. päivänä oli helteinen sää, joka teki liikkumisen vähän raskaaksi. kannattaa siis mennä vähän viileämmällä säällä jos mahdollista. Näkemistä on niin paljon, että kokonaisen päivän saa helposti kulumaan täällä. Lipun osto etukäteen todella kannattaa ja helpottaa jonotusta huomattavasti.

Riitta, Savonlinna
KES, 10 HEI 2013
4.4
helppoa!

Oli aivan mahtavan helppoa tilata liput teidän kautta ja myös lunastaa ne kohteessa Tower of london! Suosittelen lämpimästi kaikille!!! Vältyttiin lippujonoilta! Mahtavaa! :)

Irina, Kouvola
SUN, 07 HEI 2013
4.4
Tower of London ja ne jalokivet!

Kyllähän me naiset viihdyimme todella hyvin katselemassa kruununjalokiviä! Ja oppaan matkaan sisällä linnoituksessa päädyimme vahingossa, sisällä olisi voinut kiertää yksinkin, mutta opas kertoi hauskasti linnoituksen historiasta ja hänen kanssaan pääsimme kappeliin, jonne muuten emme olisi päässeet. Minut yllätti linnoituksen sisälle mahtuva pieni kylä. Towerin olin nähnyt ennen vain ulkoa, ja alueen laajuus ihmetytti! Ihania kahviloitakin sisällä olisi ollut, mutta kylmä sää verotti intoa istua siellä.

Niina, Lieksa
MAA, 17 KES 2013
4.4
Tower of London

Kannattaa käydä. Historian siipien havinaa. Eritoten opas oli aivan mahtava; paljon tietoa ja hauskaa kerrontaa.

Merja, Kangasala
MAA, 29 HUH 2013
4.4
Tower of London

Ennakkolippu oli hyvä oivallus, sillä jo aamusta oli lippujono melkoinen.
Sähläsin varaukseni kanssa, sillä kone ehdotti itse väärää päivämäärää. Varasin, palasin katsomaan muita lippuja, kadotin varauksen, tein muita töitä, palasin sivulle, varasin oikealla päivämäärällä, palasin, selasin ja varasin vielä kerran. Lopulta tajusin, että minulla oli kolmet liput. Aloin vähentää lippuja. Siinä sitten ensimmäiset liput jäivät voimaan.
LontoonLiput ei vastannut meiliini enkä onnistunut tavoittamaan enää puhelimitse ketään.
Ennakkolipun kanssa sitten ryhmäluukulle ja loistavan ystävällinen lipunmyyjä antoin minulle mukisematta oikeat liput, joilla marssimme sisään.
Itse nähtävyys on upea. Kannattaa varata monta tuntia aikaa, jotta ehtii kävellä muurikierroksen, tutkia Valkoisen tornin, käydä kahvilla (kalliit hinnat) ja jonottaa katsomaan kruununjalokiviä. Aamupäivällä klo 11 maissa ei ollut juuri jonoa, mutta jo klo 12 jälkeen oli koko aitaus täynnä + pitkä jono pihalle. Ilma oli hyytävän kylmä ja tuulinen, joten jätimme Aarrekammion seuraavaan kertaan.

Pirjo, Naantali
TOR, 04 HUH 2013
4.4

Tietoja
Tower of London

Osoite
Tower of London,
Tower Hill
London, EC3N 4AB
Katso karttaa, Tower of London Katso karttaa

Katso karttaa, Tower of London

Aukiolo-ajat
Maalis-lokakuussa:
Viimeinen sisäänpääsyaika on klo 17.00.
ti-la klo 9.00-17.30
su-ma klo 10.00-17.30

Marras-helmikuussa:
Viimeinen sisäänpääsyaika on klo 16.00.
ti-la klo 9.00-16.30
su-ma klo 10.00-16.30

Maanalainen
Tower Hill station (District/Circle Line)

Bussit
15, 42, 78, 100, RV1

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin