London Dungeon

  • Valitse päivämäärä

London Dungeon

Hinta/henkilö alkaen € 25.20

Säästä 25% pääsylipun hinnasta London Dungeoniin, joka on yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä! London dungeon esittää karmivia Lontoon historian tapahtumia ainutlaatuisella tavalla yhdistämällä live-näyttelijöitä, erikoisefektejä ja ajeluita.

Kohokohdat:
- Säästä 25% ostamalla liput meiltä
- Käy London Dungeonissa ilman jonottamista
- Koe 360 asteen lavasteet ja hiuksia nostattava kerronta
- Koe 19 interaktiivista esitystä, 20 näyttelijää, 1000 vuotta historiaa
- Kuule äänet, haista hajut ja tunne Lontoon historiallisten tapahtumien yksityiskohdat
- Nauti huipputason lavasteista ja erikoisefekteistä
- Kokeile kahta uskomatonta maanalaista ajelua
- Alle 3-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi
- Avoimet liput, voimassa yhden kuukauden

Säästä jopa 25%!

Nyt voit säästää jopa 25% London Dungeonin sisäänpääsylippujen hinnasta.

London Dungeon - pahin painajaisesi!
Koe 90 minuutin matka läpi 1000 vuotisen Lontoon historian. Kävelette tämän vankityrmän läpi, liikkuen esityksestä toiseen ammattilaisnäyttelijöiden opastuksella. 

Pääset eläytymään kaikilla aisteillasi Lontoon historian tapahtumiin: kuule äänet, haista hajut, kosketa ja tunne yksityiskohdat. Kokemus on sekä hauska että jonkin verran pelottava!

Kuinka saan lippuni?
Ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun. Sinun tulee vain tulostaa se ja ottaa se mukaasi London Dungeoniin.

Kuinka kauan lippuni ovat voimassa?
Tilatessasi lippuja laita saapumispäiväsi kohtaan "voimassa", jolloin liput ovat voimassa yhden kuukauden tästä valitsemastasi päivästä.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3-15 vuotiaille lapsille. Alle kolmevuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
Kohteen suuren suosion vuoksi London Dungeonissa on voimassa uudet toimintaperiaatteet sisäänpääsyyn liittyen. Saavuttuasi London Dungeoniin sinun tulee vaihtaa e-lippu ajastettuun lippuun, joka on voimassa tiettynä ajankohtana kyseisenä päivänä. Takaamme pääsyn London Dungeoniin joko 45 minuutin sisällä saapumisesta tai päivänä ja kellonaikana, joka sopii sinulle parhaiten. Kenenkään asiakkaistamme ei ole tarvinnut odottaa yli 45 minuuttia, mutta haluamme silti tarjota mahdollisuuden suunnitella joustavasti vierailusi miten sinulle parhaiten sopii.

Takaamme tämän asiakkaillemme ja kannattaa myös muistaa, että täällä myydyt liput ovat halvempia kuin suoraan London Dungeonin lippuluukulta tai muualta verkosta ostettuna.

Alennukset on laskettu lippujen hinnoista paikanpäältä ovelta ostettuna.


 

Erinomainen 4.4

4.4 17 customer reviews
London Dungeon

Jännittävä paikka, kuulee Lontoon historiaa erilailla, Osa joutuu osallistumaankin esittelyyn. Siellä oli myös kuin kummitusjuna, mutta se on parempi yllättävällä lopulla. :)

Virpi, Riihimäki
PER, 19 LOK 2018
4.4
Hieno kokonaisuus

Kiva parin tunnin interaktiivinen "kauhu" kokemus. Englannin kielitaito joutui koville näyttelijöiden nopean puhetavan vuoksi , mutta kaikenkaikkiaan hyvin toteuttettu elämys..

Teijo, Jokioinen
PER, 19 LOK 2018
4.4
Hauska ja jännittävä esitys. Etukäteen kannattaa tutustua hiukan tarinoihin, niin saa enemmän irti. Puhuttu kieli oli paikoitellen haasteellista ymmärtää, mutta kyllä tarinoissa silti pysyi kärryillä.

Tania, Järvenpää
TII, 09 LOK 2018
4.4
Kannatti käydä!

Mielenkiintoinen, erilainen Lontoon kokemus. jos olisi perehtynyt Lontoon historiaan ennakolta, olisi saanut esityksistä varmaan enemmän irti. Lippujen osto verkosta lontoonliput.fi sivuston kautta kävi näppärästi ja kaikki toimi erityisen hyvin!

Anne, Raahe
MAA, 12 MAA 2018
4.4
Dungeon erinomainen, varausjärjestely ei

Sivuilla mainostetaan että asiakkaiden ei ole tarvinnut odottaa 45 min pidempään, jonotimme kuitenkin lipun lunastusta 15 min ja sisäänpääsyä 1h 30 min. Lippu oli maksettu ennakkoon. Kassalta saa siis oikean sisäänpääsy lipun jossa esitysaika ilmoitetaan, kun paikalle tulee ilmoitettuun aikaan niin joutuu vielä jonottamaan sisälle vähintään 30 min. Lipun ilmoittama aika voi siis mennä kauemmaksi kuin 45 min, jonka lasken odotusajaksi. Esim. kävimme ennakkoon maksetut liput klo 12.00 ja seuraava sisäänpääsy oli 13.15. Varsinainen esitys alkoi 13.45 eli varsinainen esitys ei ala lipussa ilmoitettuun aikaan vaan myöhemmin!!! Esitykset superhyviä, lavasteet näyttäviä ja keskiajan hengen mukaisia, ei kannata viedä ala-aste ikäisiä, sillä esityksiin sisältyy kauhukohtauksia, jotka voivat olla liikaa joillekkin lapsille. Osa lapsista itki kierroksen aikana.

Juha petri
MAA, 14 ELO 2017
4.4
London Dungeon

Mainio kohde aikuisille ja lapsille, jotka osaavat hyvin enkkua. Sopivan jännittävä! Lontoon historiasta ehkä vähän hyvä kertoa lapsille/teineille ennakkoon, niin saavat tarinoista paremmin kiinni.

Kirsi, Hämeenlinna
LAU, 04 MAA 2017
4.4
London Dungeon

Mainio kohde aikuisille ja lapsille, jotka osaavat hyvin enkkua. Sopivan jännittävä! Lontoon historiasta ehkä vähän hyvä kertoa lapsille/teineille ennakkoon, niin saavat tarinoista paremmin kiinni.

Kirsi, Hämeenlinna
LAU, 04 MAA 2017
4.4
Mukava kokemus

Kiva esitys. Hyvät näyttelijät, vaikka kaikkea en aina ihan ymmärtänytkään:)
Tilasimme liput Lontoossa netin kautta. Tämä onnistui näppärästi. Luulimme, että varauksen/lipun näyttäminen kännykältä riittää, mutta ei. Piti olla tulostettu paperiversio, mikä osottautuikin aika haasteelliseksi. Kaiken säädön jälkeen päästivät meidät sitten armosta sisään...

Terhi, Kotka
TOR, 19 TAM 2017
4.4
Mielenkiintoinen

Taitavasti ja mielenkiintoisesti tehty kohde.

Riitta, Tampere
KES, 01 KES 2016
4.4
Viihdyttävä ilta dungeonissa.

Ehkä hieman lisäjännitystä jäi kaipaamaan. Erinomaisesti sopii myös hieman vanhemmille lapsille.

Veli-matti, Espoo
TII, 29 MAA 2016
4.4
Ihanan kauhea London Dungeon

Ehdottomasti käymisen arvoinen kohde Lontoon reissulla. Suosittelen!

Marja
TOR, 11 HEL 2016
4.4
lontoo dungeon

Napakymppi koko paketti!!! :-)

Mari, Helsinki
PER, 20 MAA 2015
4.4
Mahtava!

London dungeon on ehdottomasti jokaisen Lontoon matkaajan käytävä. Ei mikään tavallinen museo, vaan todella upea kokemus, josta kiitos mahtaville näyttelijöille. Lippujen varaus täältä oli helppoa ja lipun kanssa ei ollut ongelmia.

Maija, Raahe
MAA, 24 MAR 2014
4.4
Dungeonissa hurjaa menoa!

Kuvittelin meneväni Lontoon synkän menneisyyden museoon katsomaan vitriinejä: ehei, sitä tämä reissu ei ollut! Kyseessä oli enemmänkin teatterielämys, jossa nuoret näyttelijät eläytyivät upeasti rooleihinsa. Myös yleisö pääsi kirkumaan ja osallistumaan, milloin missäkin roolissa. Vaatii kohtuu hyvää englannin taitoa, jotta saa mahdollisimman paljon irti kierroksesta. 14v tyttö ilmoitti kierroksen jälkeen, että tuonne haluaa seuraavallakin reissulla!

Minna, Vantaa
TOR, 28 MAR 2013
4.4
Dungeon oli mahtava

Luultiin että London Dungeon on joku museon tapainen jossa omassa tahdissa katsellaan vitriinejä, mutta päästiinkin liki pariksi tunniksi mukaan jännitysnäytelmään! Hauska ja kauhea samassa paketissa. Kieltä on syytä osata hyvin jotta "oppaiden" eri murteilla kertomat tarinat aukeaa. Lontoon historian tunteminenkaan ei ole pahitteeksi. Lippujen varaus toimi hyvin ja tulivat saman tien sähköpostiin tulostettavaksi.

Johanna, Vantaa
MAA, 14 LOK 2013
4.4
London Dungeon

Lippujen varaus ja vaihto toimivat hyvin. Kohteessa tuli tunne karjalauman kuljetuksesta huoneesta huoneeseen, joissa sitten peloiteltiin. Ei houkuttele käymään toista kertaa.

Tuula, Oulu
MAA, 19 ELO 2013
4.4
London Dungeon

Kokemisen arvoinen paikka,mutta kävijän täytyy osata englantia ymmärtääkseen koko kierroksen. Kiva kun myös katsojat "saavat" osallistua kerrontaan. En suosittelisi alle 10-vuotiaalle. Lippujen osto oli helppoa ja paikalle oli helppo löytää, avaamishetkellä jonoa oli jonkun verran.

Katja, Urjala
SUN, 09 KES 2013
4.4

Tietoja
London Dungeon

Osoite
The London Dungeon
County Hall,
Westminster Bridge Road,
London SE1 7PB
Katso karttaa, London Dungeon Katso karttaa

Katso karttaa, London Dungeon

Aukiolo-ajat
Päivittäin klo 10.00 - 17.00

Maanalainen
Westminster or Waterloo station (Northern/Jubilee Line)

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin