Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & risteily

4.6 (555)
Alkaen 51,50 €

Valitse hieno 3-in-1 Lontoo-kombopakettimme, ja pääset vierailemaan Madame Tussaudilla, London Eyessa ja London Eye -risteilyllä puoleen hintaan normaaleista ovihinnoista. Ohita pitkät jonot ja säästä 50% lippujen hinnoissa! Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa!

Taatusti edullisin hinta Lontoon komboille!
Varaa liput 3. helmikuuta 2020 mennessä mille tahansa ajankohdalle vuonna 2020 ja saat ne vuoden 2019 hintaan. Jos varaat lippusi suoraan nähtävyydeltä, maksat enemmän. Varaa siis kauttamme ja säästä 50%!

Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa London Eye'n vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! Matkasuunnitelmien teko ei ole koskaan ollut huolettomampaa!

Kohokohdat

- Nauti kolmesta Lontoon suositusta turistikohteesta
- Nopeampi sisäänpääsy varaamalla liput etukäteen
- Joustavat liput: voit itse valita vierailuajankohdan ja muuttaa sitä
- Skannaa mobiililippusi laitteelle ja kävele suoraan sisään
- Vieraile Madame Tussaudin vahakabinetissa
- Ihaile Lontoota yläilmoista Coca-Cola London Eyesta
- Lähde London Eye -jokiristeilylle Thamesille
- Saat 10% alennuskupongin Madame Tussaudin matkamuistomyymälään

Mitä odottaa?

Kolme koko perheen kohdetta puoleen hintaan!
Tämä 3-in-1 kombopaketti sisältyy kolme Lontoon ehdotonta huippukohdetta: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye ja London Eye -risteily. 


Koe Madame Tussauds London 
Vieraile Lontoon kuuluisassa vahakabinetissä ja tapaa Iso-Britannian kuningasperhe sekä koe, miltä tuntuu olla mukana The Voicessa tai Star Warsissa. Voit myös nähdä läheltä suosikkijulkkiksesi ULTIMATE A-list juhlissa, joissa on mukana myös Eddie Redmayne ja Benedict Cumberbatch. Tai miltä tuntuisi istua Tom Hardyn viereen ja tuntea hänen sydämensykkeensä?

Sopii koko perheelle. Lippuun sisältyy myös Marvel Super Heroes 4D ja Star Wars Experience.

Ihaile näkymiä Coca-Cola London Eye -maailmanpyörästä
Thamesin rannalla, vastarannalla Big Benistä, sijaitsee yksi Lontoon maamerkeistä, the Coca-Cola London Eye. Täältä voit nauttia kaupungin maisemista eri tavalla - 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Tämä on ehdoton nähtävyys niin lapsille kuin aikuisillekin!

Risteile Thames-joella
40 minuutin London Eye -jokiristeilyllä näet monia Lontoon nähtävyyksiä, kuten Big Benin, parlamenttitalon, St. Paulin katedraalin, Tower Bridgen, Lontoon Towerin ja Shakespeare’s Globen. Risteily lähtee kävelyetäisyydeltä London Eyesta.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Mobiililiput hyväksytään.

Miten liput toimivat?
Madame TussaudsValitsemasi päivä ja kellonaika on vierailuajankohta Madame Tussaudille, ja sitä ei voi muuttaa tai siirtää. Tule paikalle 15 minuuttia ennen sinulle vahvistettua vierailuajankohtaa.  Skannaa e-lippusi viivakoodi lukijalaitteelle ovella 2 ja aloita käynti.

London Eye & London Eye -risteily: Voit vierailla London Eye'lla aikaisintaan kolmea päivää ennen Madame Tussaudilla käyntiä tai 90 päivän kuluessa vierailusta.

Suosittelemme nopeamman sisäänpääsyn takaamiseksi, että varaat tarkan päivän ja kellonajan London Eye'hin varausjärjestelmän kautta. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön lukee e-lipussasi. Olethan paikanpäällä 15 minuuttia ennen sinulle varattua vierailuaikaa.

Mikäli et varaa käyntiäsi etukäteen varausjärjestelmän kautta, sisäänpääsy riippuu saatavuudesta ajankohdan mukaan ja edellyttää käyntiä lipputiskillä, jossa sinulle varataan paikka seuraavalle vapaana olevalle käyntiajalle. Tässä tapauksessa välitön sisäänkäynti ei ole taattu. 

Huomioithan: yksi e-lippu sisältää pääsyn kaikkiin paketin sisältämiin nähtävyyksiin. Mikäli teet muutoksia lippuusi varausjärjestelmässä, muutokset päivittyvät automaattisesti e-lippusi viivakoodille, joten uutta e-lippua ei tarvita. Voit muuttaa varaamaasi ajankohtaa max. 10 kertaa ja viimeistään 24 tuntia ennen varaamaasi käyntiaikaa Madame Tussaudille.

Tuleeko minun vierailla molemmissa nähtävyyksissä samana päivänä?
Ei. Kuten mainitsimme yllä, voit valita London Eye -maailmanpyörän vierailupäivän mille tahansa päivälle alkaen 3 päivää ennen Madame Tussaudin vierailua ja jatkuen 90. päivään vierailusta. Suosittelemme, että varaat varausjärjestelmän kautta käyntiajan London Eye'hin.

Miten saan 10% alennuskuponkini?
E-lipussasi on linkki eksklusiiviseen -10% alennuskuponkiin käytettäväksi Madame Tussaudsin matkamuistomyymälässä. Tulosta alennuskuponkisi ja esitä se Madame Tussaudsin matkamuistomyymälän kassalla saadaksesi 10% alennuksen.

Tärkeää tietoa

- Lippusi Coca-Cola London Eye'hin on standardilippu, jolla vältät jonottamisen lipunmyynnissä. Itse gondola-vaunuihin saattaa kuitenkin olla jonoja, joita et voi ohittaa tällä lipulla!
- * Tarjous on laskettu ovelta erikseen ostettujen lippujen hinnasta.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Lapsi (3-15)
Sylivauva (0-2): ilmainen sisäänpääsy

Alle 16-vuotiaiden mukana tulee olla täysi-ikäinen.

Aukioloajat

London Eye: katso aukioloajat tästä.

Madame Toussauds: avoinna päivittäin klo 10.00-16.00.

London Eye -jokiristeily lähtee päivittäin kerran tunnissa London Eye -laiturilta aivan  London Eye -maailmanpyörän juurelta.

Ilmainen peruutus Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus vielä 48h ennen varattua ajankohtaa

Edullisimman hinnan takuu Edullisimman hinnan takuu
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- 10% alennuskuponki Madame Tussauds -myymälään
- Kirjautumismahdollisuus varausjärjestelmään, jossa voit varata ja muuttaa käyntiaikasi

Aukioloajat

Huomioithan, että London Eye on suljettu 6.–21.1.2020 välisenä aikana vuosittaisen huollon vuoksi. Jokiristeilijä on poissa käytöstä huollon ajan 10.-29.1.2020.

Saapumisohjeet

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Eye & risteily

Osoite
Marylebone Road Lontoo, NW1 5LR

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!