Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Oyster Card

4.7 (13)
Alkaen € 20.3

Visitor Oyster Card, johon on ladattu arvoa matkoja varten, on ylivoimaisesti edullisin matkakortti Lontoon paikallisliikenteessä matkustamiseen. Voit käyttää metroa eli the tubea, Lontoon punaisia busseja, raitiovaunuja ja DLR (Docklands Light Railway) -automaattimetroja kaikilla vyöhykkeillä! 

Saat alennuksia Visitor Oyster Cardilla
Kun hankit Visitor Oyster Cardin, saat myös alennuksia monissa museoissa, ravintoloissa, kahviloissa, ostoksilla, nähtävyyksissä, teattereissa ja paljon muuta. Katso lista tarjouksista ja alennuksista.

Kohokohdat

- Osta vaivattomasti jo kotona - lippu on heti käyttövalmis saapuessasi Lontooseen
- Halvempi kuin Travelcard tai kertaliput 
- Alle 11-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi aikuisen seurassa
- Lippu lähetetään sinulle kotiosoitteeseen normaalipostissa, postimaksu sisältyy hintaan
- Lisäarvon lataaminen kortille on myöhemmin helppoa
- Kortti ei ole henkilökohtainen* 
- Saat 10-25% alennuksia joissakin museoissa, liikkeissä ja ravintoloissa

Mitä odottaa?

Matkustat aina halvimmalla taksalla
Transport for London (TfL, Lontoon joukkoliikenteestä vastaava viranomainen) lupaa, että Oyster Cardin haltijat matkustavat halvimmilla olemassaolevilla taksoilla Lontoon bussi- ja metroliikenteessä.

Voit käyttää Visitor Oyster Cardia jopa Gatwickin lentoaseman ja Lontoon keskustan välillä matkustaessasi Gatwick Expressillä tai Gatwick Thameslinkillä. Kertalippu Gatwick Expressiin maksaa noin 19,80£ ja kertalippu Gatwick Thameslinkiin noin 14£/8£ (ruuhka-aika/ruuhkaton aika). 

Oyster Cardia voi käyttää ainoastaan yksi aikuinen kerrallaan - useampi aikuinen EI voi matkustaa samalla kortilla samanaikaisesti. Alle 11-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi aikuisen seurassa (max. kolme lasta per aikuinen). 

Visitor Oyster Cardin hintaan sisältyy myös hallinnointi- ja korttimaksu, yht. 5£ . Postimaksu sisältyy hintaan.

Hintaesimerkkejä eri vyöhykkeillä matkustettaessa (HUOM! noin-hinnat, oikeus hinnanmuutoksiin varataan):  
Zon 1: 2,1£  
Zon 1-2: 2,1£ - 2,8£ 
Zon 1-4: 2,7£ - 3,8£ 
Zon 1-6: 3,0£ - 5,0£ 

Lataat lisää arvoa kortille vaivattomasti 
Mikäli käytät Visitor Oyster Cardille ladatun arvon loppuun, voit helposti ladata kortille lisää arvoa. Lataus tapahtuu luottokortilla tai käteisellä automaatilla tai asioimalla jollakin lipunmyyntiluukuista.

Anna Oyster Cardisi eteenpäin perheenjäsenellesi tai ystävällesi 
Visitor Oyster Cardisi ei ole henkilökohtainen, joten sitä voi käyttää ystäväsi tai tuttavasi, joka matkustaa Lontooseen jonain toisena ajankohtana.  Aina kun Visitor Oyster Cardissa on arvoa, sitä voi käyttää kuka tahansa!  

Visitor Oyster Cardisi arvo ei eräänny 
Oyster Cardin arvo ei vanhennu, eli vaikka olisit hankkinut kortin, jolla on 30£ ja käyttäisit siitä 16£, jäljelle jääneen 14£ voit käyttää seuraavalla kerralla matkustaessasi Lontooseen.

Miten toimin?

Kuinka Visitor Oyster Card toimii?
Matkustaessasi Visitor Oyster Cardilla, sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä, millä vyöhykkeillä (1-6) voit matkustaa, sillä maksat tarkalleen matkustamastasi matkasta. Mikäli esimerkiksi matkustat vyöhyke 6:lta vyöhyke 1:en (vaikka Piccadilly Linella Heathrow'n lentokentältä Lontoon keskustaan), kustantaa tämä matka enemmän kuin kustantaisi, mikäli matkustaisit vain kahden aseman välin vyöhykkeellä 1. Yhtälailla erityyppisillä matkoilla Oyster Cardia käyttämällä säästät selvästi verrattuna siihen, jos ostaisit kertalipun aina aloittaessasi uuden matkan.

Sinun tulee näyttää Visitor Oyster Cardiasi kortinlukijalaitteelle joka kerta, kun menet porttien läpi alas metroasemalle ja joka kerta, kun menet ulos. Mikäli unohdat näyttää korttiasi lukijalle matkan päättyessä, maksat pisimmästä mahdollisesta matkasta (normaalisti vyöhykkeet 1-6).  

Kuinka saan Visitor Oyster Cardini? 
Kun tilauksesi tällä sivustolla on valmis, saat kuitin sähköpostiisi. Matkakortti lähetetään kotiosoitteeseesi normaalissa postissa. Olethan varautunut, että tilauksesi vastaanottamisesta kortin saapumiseen postilaatikkoosi voi mennä viikko, riippuen lähtöpäivästäsi Lontooseen. Postimaksu sisältyy hintaan.

Meiltä hankit neljällä erisuuruisella arvolla ladattuja Visitor Oyster Cardeja:
- Visitor Oyster Card 10 £ - (10£varvoa matkustamiseen)  
Suositellaan (TfL), mikäli olet Lontoossa noin 1-2 päivää.
- Visitor Oyster Card 20 £ - (20£ arvoa matkustamiseen)  
Suositellaan (TfL), mikäli olet Lontoossa noin 3 päivää.
- Visitor Oyster Card 30/40 £ - (30/40£ arvoa matkustamiseen)  
Suositellaan (TfL), mikäli olet Lontoossa pidempään kuin 3 päivää.

Tärkeää tietoa

- Emme voi maksaa takaisin mahdollista jäljelle jäänyttä arvoa Visitor Oyster Cardillasi, mutta voit käyttää korttia uudelleen seuraavalla kerralla, katso edellä.
- Kortin kadotessa et saa rahojasi takaisin!  
- Visitor Oyster Cardin hintaan sisältyy hallinnointi- ja korttimaksu 5£. Postimaksu on myös maksettu.
- Visitor Oyster Cardia voi käyttää ainoastaan yksi aikuinen kerrallaan - useampi aikuinen EI voi matkustaa kortilla samaan aikaan. 
- Alle 11-vuotiaat lapset matkustavat aina ilmaiseksi yhdessä aikuisen kanssa (max. kolme lasta per aikuinen). 11 vuotta täyttäneet lapset ostavat ja matkustavat omalla Visitor Oyster Cardillansa, arvoltaan 20£ tai 30£.

24., 25. ja 31.12. Lontoon joukkoliikenne liikennöi reilusti harvennetuin vuoroin tai on kokonaan ajamatta. 

*Tämä eroaa Lontoossa tai TfL:n kautta ostettavista Oyster Cardeista, jotka rekisteröidään tietylle nimelle ja valokuvalle.

Lippukategoriat

Meiltä hankit neljällä erisuuruisella arvolla ladattuja Visitor Oyster Cardeja:
- Visitor Oyster Card 10 £
- Visitor Oyster Card 20 £
- Visitor Oyster Card 30 £
- Visitor Oyster Card 40 £ 

Alle 11-vuotiaat lapset matkustavat aina ilmaiseksi yhdessä aikuisen kanssa (max. kolme lasta per aikuinen). 11 vuotta täyttäneet lapset ostavat ja matkustavat omalla Visitor Oyster Cardillansa, arvoltaan 10£, 20£, 30£ tai 40£.

Erinomainen: 4.7

Harry Potter Studios

"it was great!"

Riitta, Tampere maa, 6 to 2019

Peukku

Anssi, Kuopio maa, 8 huh 2019