Etsi lippuja

Covid safe information

  • You may be asked to wear a face covering out of consideration for those around you. So please bring a face mask, just in case.
  • Social distancing has now been removed. However, we ask you to be mindful of others and their space.
  • Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.
  • Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.
  • All areas that visitors touch are frequently cleaned.
  • Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.
  • You may be asked to present proof of being fully vaccinated or that you have recovered fully from COVID 19. So just in case, please bring a valid and updated COVID Pass.

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Stonehenge ja Bath

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.4 (8)
Näe ja koe Stonehenge sekä Bath tällä klassisella retkellä, joka tarjoaa riittävästi aikaa omatoimiseen kiertelyyn. Nämä kaksi kaunista kodetta tarjoavat upeat puitteet vaikka kävelyretkelle. Osta liput Stonehengen ja Bathin retkelle täältä!

Tämä kokopäiväretki Stonehengelle ja Bathiin on loistava yhdistelmä mystistä Stonehengeä aamulla ja kaunista Bathin kaupunkia iltapäivällä. 

Lippuja tälle kierrokselle on saatavilla sekä sisältäen sisäänpääsyn kohteisiin että ilman valmiiksi maksettuja sisäänpääsylippuja. Mikäli valitset kierroksen ilman sisäänpääsylippuja, osallistut muun ryhmän tavoin kierrokselle, mutta ilman sisäänpääsyä kierroksella vierailtaviin kohteisiin. (Halutessasi voit ostaa sisäänpääsyliput kohteisiin oppaaltasi kierrospäivänä).

Ensimmäinen pysähdys on mystisellä Stonehengellä, jossa pääsemme hyppäämään jonon ohi ”fast track” –lipuilla ja tutkimaan tätä mahtavaa nähtävyyttä. Miksi se edes rakennettiin, kukaan ei tiedä, mutta sitä on pidetty palvontapaikkana, pronssiajan hautausmaana sekä astronomisena kellona ja sen rakennusajankohta voidaan jäljittää jopa 5000 vuotta taaksepäin! Seuraava pysähdys on Bathin kaupungissa, jossa vietämme koko iltapäivän katsellen Bathin kuuluisimpia nähtävyyksiä. Kierros tehdään jalan ja näet Pulteney Bridgen, sirkuksen sekä Royal Crescenten ja tulet huomaamaan, miksi Bath on maailmanluokan nähtävyys. Näet myös upeaa arkkitehtuuria, ostosmahdollisuuksia ja ikonisia nähtävyyksiä. Sinulla on myös riittävästi aikaa tutkia Bath Abbey ja Jane Austen’s Visitors Centre tai roomalaiset kylpylät.

Tärkeää tietoa:
- Retki on englanniksi.
- Kesto: 10 tuntia.
- Liput lähetetään sähköpostilla, kun olemme vastaanottaneet maksun.
- Lippu on voimassa ainoastaan varattuna päivänä!
- Lähdöt päivittäin klo 8:45.
- Lasten liput: 3-16 –vuotiaille.
- Stonehengen ja Bathin retki päättyy Victorian rautatieasemalle.

Aukioloajat

Huhti-lokakuu: päivittäin klo. 08:45 Marras-maaliskuu: maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 08:45
Varaa nyt

Erinomainen: 4.4 – 8 Arvostelut

Varaa
Alkaen 115,60 €

to, 26 to 2022

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Kesto: 11 tunti

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Stonehenge ja Bath

Osoite
164 Buckingham Palace Road London SW1W 9TP

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!