Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

3-in-1 Lontoo-kombo: Madame Tussauds, London Dungeon & SEA LIFE London

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.4 (51)

Koe kolme Lontoon kiinnostavinta koko perheen nähtävyyttä: Madame Tussauds, London Dungeon ja SEA LIFE London! Kun ostat 3-in-1 Lontoo-kombolipun netistä, säästät 20% hinnassa, minkä maksaisit mikäli ostaisit liput yksitellen ovelta. Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! Lähde seikkailulle suosittujen vahahahmojen ja satojen merenelävien pariin sekä läpi Lontoon pimeän historian.

Kun ostat Lontoon kombopaketin netistä, säästät 20% verrattuna hintoihin portilta ostettaessa. Sinulla on myös täysi vapaus muuttaa matkasuunnitelmiasi; voit itse valita ajankohdan tai muuttaa  vierailupäivämäärää ja -kellonaikaa vielä vuorokautta ennen varattua ajankohtaa! Matkasuunnitelmien teko ei ole koskaan ollut huolettomampaa!

Kohokohdat

- Vieraile kolmessa Lontoon suosituimmassa turistikohteessa
- Varaa netistä ja säästä 20% lippujen hinnoista
- Joustavat liput: voit itse valita vierailuajankohdan ja muuttaa sitä
- Koe jännittävät lavasteet ja tarinankerrosta Lontoon Dungeonissa
- Sukella merenalaiseen maailmaan SEA LIFE London Aquariumissa
- Bongaa kuuluisuuksia Madame Tussaudin kuuluisassa vahakabinettiin

Mitä odottaa?

Eksklusiivinen tarjous: osta 3-in-1 kombolippu ja säästä 20%
Mikäli ostat 3-in-1 Lontoo-kombon, joka sisältää liput Londion Dungeoniin, SEA LIFE Londoniin ja Madame Tussaudille, säätät 20% verrattuna ovihintoihin*. 

Joustavat liput - huolettomat matkasuunnitelmat
Voit itse valita vierailuajankohdan ja kellonajan sekä muuttaa sitä vielä 24h ennen jo varattua vierailuaikaa Madame Tussaudille.

Vieraile Madame Tussaudsilla Lontoossa
Tutustu maailmankuuluun vahamuseoon Lontoossa ja tapaa Englannin kuninkaalliset, hengaile A-luokan julkkisten kanssa tai kokeile uutta Sherlock Holmes Experienceä. Lippuun sisältyy myös uskomaton Stars Wars Exhibition. Vahakabinetin kokoelmat päivittyvät jatkuvasti, joten et koskaan astu sisälle täysin samanlaiseen Madame Tussaudiin kuin edellisellä kerralla. Paljon koettavaa koko perheelle!

Koe jännittäviä hetkiä London Dungeonissa
Lähde 90 minuutin matkalle läpi 1000-vuotisen Lontoon historian. Ammattilaisnäyttelijät pitävät huolen, että Lontoon menneisyyden karmivat tapahtumat palaavat silmiesi eteen.

Tutustu vedenalaiseen maailmaan
SEA LIFE London Aquarium on yksi Euroopan suurimmista merimaailmoista, jossa voi nähdä 500 lajia ja kasvia sekä yli 40 erilaista haita. SEA LIFE London Aquarium ihastuttaa koko perhettä!

Miten toimin?

Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun. Mobiililippu hyväksytään. 

Kuinka tämä toimii?

Madame TussaudsValitsemasi päivä ja kellonaika on vierailuajankohta Madame Tussaudille, ja sitä ei voi muuttaa tai siirtää. Tule paikalle 15 minuuttia ennen sinulle vahvistettua vierailuajankohtaa.  Skannaa e-lippusi viivakoodi lukijalaitteelle ovella 2 ja aloita käynti.

London Dungeon ja SEA LIFE London Aquarium:
Voit vierailla nähtävyyksissä aikaisintaan kolmea päivää ennen Madame Tussaudilla käyntiä tai 90 päivän kuluessa vierailusta.

Suosittelemme nopeamman sisäänpääsyn takaamiseksi, että varaat tarkan päivän ja kellonajan nähtävyyksiin varausjärjestelmän kautta. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön lukee e-lipussasi. Olethan paikanpäällä 15 minuuttia ennen sinulle varattua vierailuaikaa.

Mikäli et varaa käyntiäsi etukäteen varausjärjestelmän kautta, sisäänpääsy riippuu saatavuudesta ajankohdan mukaan ja edellyttää käyntiä kohteen lipputiskillä, jossa sinulle varataan paikka seuraavalle vapaana olevalle käyntiajalle. Tässä tapauksessa välitön sisäänkäynti ei ole taattu. 

Huomioithan: yksi e-lippu sisältää pääsyn kaikkiin paketin sisältämiin nähtävyyksiin. Mikäli teet muutoksia lippuusi varausjärjestelmässä, muutokset päivittyvät automaattisesti e-lippusi viivakoodille, joten uutta e-lippua ei tarvita. Voit muuttaa varaamaasi ajankohtaa max. 10 kertaa ja viimeistään 24 tuntia ennen varaamaasi käyntiaikaa Madame Tussaudille.

Tuleeko minun vierailla kaikissa nähtävyyksissä samana päivänä?
Ei. Kuten mainitsimme yllä, voit valita London Dungeonin ja SEA LIFE London Aquariumin vierailupäivän mille tahansa päivälle alkaen 3 päivää ennen Madame Tussaudin vierailua ja jatkuen 90. päivään vierailusta. Suosittelemme, että varaat varausjärjestelmän kautta käyntiajan London Eye'hin. Linkki ja ohjeet varausjärjestelmän käyttöön löytyvät e-lipustasi.

Tärkeää tietoa

*Tarjous perustuu päivän hintoihin ovelta erikseen ostettuna.

Lippukategoriat

Aikuinen (16+)
Lapsi (5-15)

Alle 16-vuotiaiden mukana tulee olla täysi-ikäinen.

Aukioloajat

Katso kalenterista päivä ja aika

Varaa
Alkaen 75,60 €

su, 2 huh 2023

Takaamme edullisimman hinnan Takaamme edullisimman hinnan
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- Kirjautumismahdollisuus varausjärjestelmään, jossa voit varata ja muuttaa käyntiaikoja

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Aukioloajat

Saapumisohjeet

3-in-1 Lontoo-kombo

Osoite
The London Dungeon, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!