Westminster Abbey

  • Valitse päivämäärä

Westminster Abbey

Hinta/henkilö alkaen € 23.70

Westminster Abbey on yksi maailman hienoimmista kirkoista, sen historia ulottuu yli tuhannen vuoden päähän. Tämä kirkko on olennainen osa jokaista Lontoon matkaa. 

Kohokohdat:
- Ohita Westminster Abbeyn jonot
- Ihaile upeaa arkkitehtuuria
- Näe kruunajaistuoli
- Opi lisää kirkosta ilmaisen audio-opastuksen avulla

Tutustu Westminster Abbeyhin
Westminster Abbey on arkkitehtuurinen taideteos 1200-1500 -luvuilta ja Unescon maailmanperintökohde ja se on ainutlaatuinen pala Ison-Britannian prameaa historiaa.

Kirkosta löydät Edvard Tunnustajan alttarin, kuninkaiden ja kuningattarien hautamuistomerkkejä ja lukemattomia muistomerkkejä kuuluisuuksille kuten Jane Austenille, Charles Dickensille, Rudyard Kiplingille, Laurence Olivierille, William Shakespearelle, Isaac Newtonille ja Charles Darwinille.

Westminster Abbey on ollut kaikkien kruunajaisten tapahtumapaikka aina vuodesta 1066 saakka. Lisäksi siellä on järjestetty lukuisia muita kuninkaallisia tapahtumia, kuten kuudettoista kuninkaalliset häät. Nykyään kirkossa juhlistetaan edelleen maan suuria tapahtumia.

Kirkon kiehtovasta historiasta pääset kuulemaan lisää ilmaisen audio-opastuksen avulla (saatavilla 12 kielellä). Opastuksen kesto on 60 minuuttia.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan kierrokselle.

Kuinka kauan lippuni on voimassa?
Tilatessasi lippuja laita saapumispäiväsi kohtaan "voimassa", jolloin liput ovat voimassa yhden kuukauden tästä valitsemastasi päivästä.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6-16 -vuotiaille. Alle 6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Huomioithan, että Westminster Abbey on jumalanpalveluspaikka, joka saattaa ajoittain olla suljettu erikoistapahtumien ja -jumalanpalvelusten vuoksi. Aukioloajat voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla. Pyydämme tarkistamaan aukioloajat ennen vierailua.
- Westminster Abbey on suljettu turisteilta sunnuntaisin. Sunnuntaisin ja uskonnollisten pyhien, kuten pääsiäisen ja joulun, aikaan, kirkko on avoinna vain jumalanpalveluksia varten. Jumalanpalveluksiin ovat tervetulleita kaikki ja niihin osallistuminen on ilmaista.


 

Erittäin hyvä 4.0

4.0 1 customer reviews
Upea Kruunajais -ja hautakirkko

Upea historiallinen kruunajais-ja hautakirkko. Itselleni yllätyksenä tuli kuinka paljon kirkkoon on haudattu ihmisiä. Kirkossa käynti oli sukellus menneeseen aikaan, tarjosi silmäntäydeltä kiehtovaa arkkitehtuuria ja matkan kuninkaiden aikakauteen. Oli myös mukava miettiä mediassa esillä olleita tapahtumia joita kirkosta on julkaistu. Suosittelen kohdetta, mielestäni ainakin kerran elämässä koettava kohde.

Teija, Ikaalinen
KES, 15 ELO 2018
4.0

Tietoja
Westminster Abbey

Osoite
Westminsterin Abbey -kirkkoon mennään pohjoissisäänkäynnin kautta.
20 Deans Yard, London SW1P 3PA
Katso karttaa, Westminster Abbey Katso karttaa

Katso karttaa, Westminster Abbey

Aukiolo-ajat
Westminster Abbey on avoinna ma-la 9.30-15.30.
Talvikausi: lauantaisin 09.30-13.30 (viimeinen sisäänpääsyaika).

Kirkko on kirkonmenojen vuoksi turisteilta suljettu ma-pe klo 12.00-13.00.

Maanalainen
Lähin metroasema: Westminster

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin