St Pauls Cathedral

  • Valitse päivämäärä

St Pauls Cathedral

Hinta/henkilö alkaen € 18.80

Käy ikonisessa St. Paulin Katedraalissa ja opi lisää sen kiehtovasta historiasta. Ennakkon ostetuilla lipuilla voit ohittaa pitkät jonot ja kävellä suoraan sisään.

Kohokohdat:
- Käy ikonisella maamerkillä ja kierrä pitkät jonot
- Osallistu ilmaiseen 90-minuuttiseen kierrokseen
- Koe uskomaton Oculus-elokuvakokemus
- Nauti kupolista avautuvasta näkymästä

Käy ikonisella maamerkillä
St. Paulin katedraali on viides katedraali, joka on rakennettu tälle paikalle. Ensimmäinen näistä paloi suuren Lontoon palon aikaan vuonna 1666. St. Paulin katedraali on yksi pohjoisen Euroopan suurimmista kirkoista ja se on rakennettu suuren ristin muotoon. Keskellä kirkkoa on kuuluisa kupoli.

Opettavainen multimediaopas
Kokeile multimediaopastusta, joka kuuluu sisäänpääsyn hintaan. Opas kertoo tästä ainutlaatuisesta maamerkistä filmien, valokuvien ja selostusten avulla.

Multimediaselostusta on saatavilla englanniksi, brittiläisellä viittomakielellä, ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, portugaliksi, puolaksi, venäjäksi, mandariinikiinaksi, japaniksi ja korean kielellä.

Ilmaiset opastetut kierrokset
Tarjolla on päivittäisiä ilmaisia kierroksia katedraalissa ja kryptassa. Kierrokset alkavat klo 10, 11, 13 ja 14 ja niihin voi otttaa osaa ilman lisämaksua. Kierros kestää 90 minuuttia (kierrokselle mahtuu rajattu määrä ihmisiä).

Oculus: Katse St. Paulin katedraaliin
Suuntaa katse St. Paulin katedraaliin huipputason projektoriteknologian avulla ja uppoudu tämän maamerkin kiinnostavaan historiaan. Oculus on palkintoja voittanut 270° elokuvakokemus, joka tuo 1400 vuotta historiaa aivan silmiesi eteen.

Kuinka se toimii?
Ostaessasi lippuja valitse kohtaan "voimassa" se päivä, kun saavut Lontooseen. Lippusi ovat voimassa viikon verran tästä päivästä.

Valitse lippujen lukumäärä ja paina "etsi". Tämän jälkeen valitse aikuisten ja lasten lippujen lukumäärän, lasten lippuja voi ostaa vain yhdessä aikuisten lippujen kanssa. Tässä vaiheessa voit vielä ostaa lippuja myös muihin Lontoon nähtävyyksiin ja kulkuneuvoihin. Choose number of tickets and click on 'Search'. Then you choose the number of adult or children's ti

Kuinka saan lippuni?
Saat e-lipun sähköpostiisi pian ostotapahtuman jälkeen. Tulosta tämä lippu ja ota se mukaasi St. Paulin katedraaliin.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6-17 vuotiaille. Alle 5-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Jos katedraalissa järjestetään erityisiä tapahtumia, voidaan se sulkea lyhyelläkin varoitusajalla.


 

Erinomainen 4.5

4.5 2 customer reviews
siskojen vierailu

Hieno arvokas kohde! Lippujonoa ei ollut, eli ennakkoon ostaminen ei sinäänsä palvellut meitä!

Merja, Oulu
KES, 16 LOK 2013
4.5
St Pauls Cathedral, rakennustaiteen ihme

Kirkot ovat aina mielenkiintoisia! Eritoten vanhat, suuret massiiviset katetdraalit. Jo rakennusaikaisten työvälineiden ja tekniikoiden perusteella St Paul on taideteos! Maanantaipäivän vierailuaika osui sopivasti ehtoollisjumalanpalveluksen aikaan, joka myös lisäsi tunnelmaa. Hetkellinen ja hengellinen pysähdys ja rauhoittuminen lomalla.
Paljon upeita veistoksia, maalauksia... sodan, rauhan, kirkkojen ja uskontojen historiaa. Kuninkaallisten kohtaamispaikka!

Pirkko, Hyllykallio
KES, 29 TOU 2013
4.5

Tietoja
St Pauls Cathedral

Osoite
St Paul's Cathedral
St Paul's Churchyard,
London EC4M 8AD
Katso karttaa, St Pauls Cathedral Katso karttaa

Katso karttaa, St Pauls Cathedral

Aukiolo-ajat
Ma-La klo 8:30 - 16:30, ellei kirkossa ole erikoispalveluita tai tapahtumia. Viimeinen sisäänpääsy klo 16:00. Sunnuntaina ei vierailuja tai turisteja

Maanalainen
St Paul's (Central Line)

Bussit
4, 11, 15, 23, 25, 26, 242

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin