4-in-1 Lontoo-kombo

  • Valitse päivämäärä

4-in-1 Lontoo-kombo

Hinta/henkilö alkaen € 64.00

Hyödynnä kaupungin kuumin tarjous! Juuri nyt voit ostaa liput kahteen nähtävyyteen ja saada lisäksi liput kahteen nähtävyyteen ILMAISEKSI! Tämä paketti sisältää liput Madame Tussaudsiin, London Eyehin, SEA LIFE London Aquariumiin ja valintasi mukaan joko upouuden nähtävyyden Shrek’s Adventuren tai aina suositun London Dungeonin.

Kohokohdat:
- Näe Lontoon suosituimmat nähtävyydet
- Osta liput kahteen nähtävyyteen ja saa liput kahteen ILMAISEKSI
- Vieraile kuuluisassa vahakabinetissa Madame Tussaudsissa
- Ihaile Lontoota yläilmoista käsin Coca-Cola London Eyessa
- Nauti vedenalaisesta maailmasta SEA LIFE London Aquariumissa
- Vieraile uudessa kohteessa Shrek's Adventure! London tai
- koe jännittäviä hetkiä London Dungeonissa
- Varaa netistä ja saat kaksi nähtävyyttä ilmaiseksi

Eksklusiivinen tarjous
Tämä uskomaton paketti sisältää neljä suosittua nähtävyyttä: Madame Tussaudsin, Coca-Cola London Eyen, SEA LIFE London Aquariumin sekä valintasi mukaan joko Shrek's Adventure! Londonin tai London Dungeonin. 

Jos suunnittelet käyväsi Madame Tussaudsilla ja London Eyessa, voit myös kokeilla uutta ja ainutlaatuista pakettiamme ja saada liput SEA LIFE London Aquariumiin ja Shrek's Adventure! Londoniin tai London Dungeoniin (melkein) ilman lisäkuluja! 

Vieraile Madame Tussaudsilla Lontoossa
Tutustu maailmankuuluun vahakabinettiin Lontoossa ja tapaa Englannin kuninkaalliset, hengaile Justin Bieberin kanssa tai kokeile uutta Sherlock Holmes Experienceä. Lippuun sisältyy myös uusi uskomaton Stars Wars Exhibition. 

Nauti Coca-Cola London Eyesta avautuvista näkymistä

Thames-joen rannalla, aivan Big Beniä vastapäätä, sijaitsee tämä yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä, Coca-Cola London Eye. Täällä voi ihailla kaupunkia 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Lontoon matkan todellinen must-kohde. 

Tutustu vedenalaiseen maailmaan
SEA LIFE London Aquariumissa voi nähdä 500 lajia kaikkialta maailmasta, yli 40 erilaista haita ja 14 teema-aluetta kolmen kerroksen alueella. Hauska kohde koko perheelle! 

Koe jännittäviä hetkiä London Dungeonissa
Lähde 90 minuutin matkalle läpi tuhatvuotisen Lontoon historian. Sinä ja seuralaisesi kävelette läpi vankityrmien, liikkuen esityksestä toiseen ammattilaisnäyttelijöiden johdolla. Tämä on sekä hauskaa että  jännittävää!

Lähde seikkailemaan Shrekin kanssa
Shrek adventure! London –kokemuksesi alkaa, kun nouset maagisen 4D DreamWorks Toursin bussin kyytiin Kun Aasi on oppaananne, katastrofit, kaaokset ja loputon hauskuus ovat pelin henki.

Ota osaa kymmeneen satuteemaiseen live-esitykseen, joissa pääsee käymään Shrekin suolla, kurkistamaan kristallipalloon, eksymään peilisokkeloon ja paljastamaan sisäisen hirviönsä!

Shrek's Adventure! London sijaitsee aivan Coca-Cola London Eyen, London Dungeonin ja SEA LIFE London Aquarium vieressä, joten saat päivästäsi kaiken irti!  

Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan Lontoon Madame Tussaudsiin. 

E-lippu tulee vaihtaa varsinaisiin lippuihin Madame Tussaudsin ovella 1. 

Kuinka tämä toimii?

Madame Tussauds: Vahamuseossa kannattaa käydä samana päivänä, kun noudat kaikki neljä lippua. 

Shrek's Adventure: 1) Voit jonottaa, jolloin jonotusaika on noin 10-45 minuuttia. 2) Voit käydä Shrek's Adventuressa valitsemassa tietyn ajan kuluvalle päivälle tai toiselle päivälle. Näin voit palata Shrek's Adventureen myöhemmin ja välttää jonotuksen. 

London Eye: Ilmoittaudu etukäteen ostettujen lippujen tiskillä (ohitat lippukassan jonon) ja odota seuraavaa gondolia. Huomioitavaa: Lippusi on peruslippu. Se ei ole Fast Track- lippu, joka oikeuttaisi nopeampaan pääsyyn. 

Sea Life London Aquarium: Lippusi on avoin lippu, joka on voimassa yhtenä valitsemanasi päivänä. 

London Dungeon: Suuren suosion vuoksi London Dungeonissa on uudet sisäänpääsyehdot. Saapuessasi London Dungeoniin sinua pyydetään vaihtamaan lippusi lippuun, jolla pääsee sisään tiettynä aikana kuluvan päivän aikana. Takaamme pääsyn London Dungeoniin joko 45 minuuttia saapumisestasi tai valitsemanasi päivänä ja aikana. Kukaan asiakkaistamme ei ole joutunut odottamaan 45 minuuttia kauemmin, mutta tarjoamme silti mahdollisuutta suunnitella päiväsi, kuten sinulle parhaiten sopii. 

Kuinka kauan lippuni ovat voimassa?
Lippusi ovat voimassa yhden kuukauden siitä alkaen, kun ne tulostetaan Madame Tussaudsilla. Huomioitavaa: kaikki liput tulee käyttää joulukuun 30. päivä 2018 mennessä. 

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3-15 –vuotiaille. 0-2 –vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.    

Tärkeää tietoa:
- Tämä eksklusiivinen tarjous on voimassa 30.12.2018 saakka. 
- Huomioitavaa: kaikki liput tulee käyttää viimeistään joulukuun 30. päivä 2018. 
- Lippusi Coca-Cola London Eyehin ovat peruslippuja, joilla ohitetaan lippukassan jonot. Mutta jonoja gondoliin saattaa esiintyä ja niitä et voi ohittaa!

*Tarjous on laskettu päivän hinnoista ovelta ostettuna.


 

Erinomainen 4.3

4.3 6 customer reviews
.

.

Esa, Mikkeli
MAA, 30 LOK 2017
4.3
4-in-1 loistavaa

Ostimme 4-in-1 lippupaketin. Oli oikein toimiva juttu. Jonotuksia ei ollut ja kaikki sujui loistavasti lippujen kanssa. Yhden kohteista ( Sea life) jätimme käymättä, mutta ei harmittanut, kun oli " ilmaislippu". Kohteet olivat oikein mielenkiintoisia.

Tuula, Sasi
MAA, 10 HEI 2017
4.3
Helppo tapa kiertää monta nähtävyyttä

Kävin London Eyessä, London Dungeonissa, London Aquariumissa sekä Madame Tussaud'silla. London Eye ja Dungeon olivat kyllä maineensa veroisia! Dungeonia en suosittele kovin pienille lapsille, se oli melko pelottava eli vastasi odotuksia. London Aquarium oli pienoinen pettymys, siihen ei kannata ladata kovis odotuksia - varsinkaan, jos on jo jossain muualla akvaarioita kiertänyt. Madame Tussaud's lunasti myös odotukseni, nautin nukkien katselusta. Tämä kohde varmasti jakaa mielipiteitä, osa tykkää, osa pitää turisturysänä. Joka paikkaan oli näin arkipäivinä kesäkuussa kohtuulliset jonot, akvaarioon lyhimmät. Lippujen vaihtaminen oli helppoa ja joka kohteessa oli henkilökuntaa opastamassa oikeaan jonoon.

Hanna, Tampere
LAU, 24 KES 2017
4.3
Kaikki sujui

Helppoa oli, kun oli ennakkoliput. Jonotusaika lyheni huomattavasti osaan kohteista

Nanika
TOR, 19 TOU 2016
4.3
Helppo tapa

Ostin itselleni ja pojalleni 4 in 1 liput ja hyvä niin. Pääsimme kätevästi kaikkiin neljään kohteeseen ilman suurempia jonoja. London Eye:hin ei ollut myöskään pitkää jonoa, joten onneksi en ostanut kalliimpaa "fast trak" lippua. Jono kulki nopeasti, sillä yhteen kapsellin meni reilut 10 ihmistä.

Seppo
KES, 02 MAA 2016
4.3
Hyvä paketti

Loistavaa kun sai varattua liput jo kotona

Markku, Tampere
MAA, 28 JOU 2015
4.3

Tietoja
4-in-1 Lontoo-kombo

Osoite
Madame Tussauds, Marylebone Road, London, NW1 5LR
Katso karttaa, 4-in-1 Lontoo-kombo Katso karttaa

Katso karttaa, 4-in-1 Lontoo-kombo

Aukiolo-ajat
Joka päivä klo 10/11.00-18.00. Viimeinen sisäänpääsy välillä 17.00-17.30.

**Coca-Cola London Eye will be closed for annual maintenance from Monday 8th January 2018 - Tuesday 23rd January 2018 inclusive.**

Maanalainen
Baker Street Station - Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan, Hammersmith, City Line

Bussit
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin