Lontoo pyöräillen

Nauti Lontoosta pyöräillen ja koe tämän upean kaupungin huippukohteet. Lontoo sopii erinomaisesti pyöräilyyn ja siellä pyöräily on vaivatonta. Löydä täältä oma pyöräilykierroksesi Lontoon nähtävyyksille!

Lontoo pyöräillen
 
Lontoon kuninkaallinen pyöräretki

Lontoon kuninkaallinen pyöräretki

Huolimatta siitä, että onko Lontoo sinulle tuttu vai tunnetko jo kaikki sanat "God save the Queenista", on tämä opastettu pyöreretki omiaan juuri sinulle! Kuuntele tarinoita kuninkaista, kuningattarista ja prinsessoista ja näe parhaat palat kuninkaallisesta Lontoosta tämän hauskan ja informatiivisen pyöräretken aikana!

Alkaen € 30.60
Thamesin pyöräretki

Thamesin pyöräretki

Tule mukaamme erilaiselle kiertoajelulle Lontooseen! Tutustu "nestemäiseen historiaan" ja henkeäsalpaaviin kaupunkimaisemiin pyöräilemällä molemmin puolin Lontoon kuuluisaa jokea. Osta liput Thamesin pyöräretkelle jo kotona, niin varmistat paikkasi!

Alkaen € 36.40
Thamesin iltapyöräilyretki

Thamesin iltapyöräilyretki

Pyöräile läpi Lontoon sydämen ohittaen useita tunnettuja kohteita ja nauti samalla Lontoon joenvarren romanttisesta ja mystisestä tunnelmasta illan hämärtyessä. Pääset myös nauttimaan drinkin 400-vuotiaassa pubissa. Älä jää paitsi huvista ja varaa paikkasi netistä!

Alkaen € 41.20
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin