Historialliset kohteet

Lontoon matkalla kannattaa ehdottomasti katsastaa Lontoon kauniita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Lontoon Tower, Buckinghamin palatsi, St. Paulin katedraali tai Hampton Courtin palatsi. Varaa lippusi tästä!

Historialliset kohteet
 
Tower of London

Tower of London

4.4
(16)

Tower of London on yksi niistä nähtävyyksistä, joissa tulee käydä ainakin kerran elämässään! Säästä aikaa varaamalla liput Tower of Londoniin kotoa käsin ja ohita lippukassan jonot. Älä ohita tätä Lontoon historian keskeistä osaa!

Alkaen € 23.10
St Pauls Cathedral

St Pauls Cathedral

4.5
(2)

Käy yhdessä Euroopan suurimmista kirkoista - St. Paulin katedraalissa. Opi sen uskomattomasta historiasta ja nouse sen kupoliin nauttimaan näkymästä yli Lontoon.

Alkaen € 18.80
Buckinghamin palatsi

Buckinghamin palatsi

4.0
(3)

Vieraile yhdessä maailman harvoista kuninkaallisista palatseista, jossa myös työskennellään, Buckinghamin palatsissa! Palatsi toimii sekä kuningattaren kotina että toimistona. Tämä suosittu turistikohde myydään usein loppuun kauan etukäteen, joten osta lippusi jo kotona!

Alkaen € 27.90
Hampton Courtin palatsi

Hampton Courtin palatsi

Lontoon ulkopuolella sijaitseva Hampton Courtin palatsi on ehdottomasti vierailun arvoinen. Näe sen kauniit puutarhat, pensasaitalabyrintin sekä Henrik VIII:n kruunun. Voit ostaa Hampton Courtin sisäänpääsyliput täältä!

Alkaen € 26.70
Kensingtonin palatsi

Kensingtonin palatsi

Vieraile kauniissa Kensingtonin palatsissa Lontoon sydämessä. Kensingtonin palatsissa on asunut monia kuninkaallisia kuningatar Marysta Prinsessa Dianaan ja se on usein ollut maan historian dramaattisten tapahtumien näyttämönä. Paikka pursuaa historiaa ja siellä on paljon nähtävää koko perheelle!

Alkaen € 19.50
Westminster Abbey

Westminster Abbey

4.0
(1)

Westminster Abbey on yksi maailman hienoimmista kirkoista ja sen historia ulottuu yli tuhannen vuoden päähän. Osta lippusi etukäteen että maailmankuulun kirkon!

Alkaen € 23.70
Royal Palaces -passi

Royal Palaces -passi

Rakastatko kuninkaallisia palatseja? Silloin joku Royal Pass -passeistamme sopii sinulle! Valitse yksi kolmesta rahaa säästävästä Royal Palaces -passistamme ja aloita tutustuminen! Passeihin sisältyy Tower of London, Hampton Court Palace ja puutarhat, Kensingtonin palatsi & Banqueting House. Royal Palace -passeja on saatavilla vain netin kautta, osta omasi jo ennen matkaa!

Alkaen € 55.70
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin