Harry Potter & Warner Bros. -studiokierros

  • Valitse päivämäärä

Harry Potter & Warner Bros. -studiokierros

Hinta/henkilö alkaen € 84.80

Tule näkemään missä Harry Potter -elokuvat heräsivät eloon tällä Warner Bros. Studion kierroksella, joka vie sinut kulissien taakse. Saat tietää kaiken mitä olet aina halunnut kuulla kulissien takaisista tapahtumista ja siitä kuinka kahdeksan uskomatonta elokuvaa kuvattiin. Kaikkien Harry Potter fanien on pakko nähdä tämä! 

Kohokohdat:
- Nauti 7 tunnin kierroksesta Harry Potterin ja Warner Bros. -studioilla
- Kurkista kulissien taakse
- Näe Harry Potter -elokuvissa käytettyjä asuja ja rekvisiittaa
- Aja Hogwarts Expressillä
- Käy Platform 9¾ :lla poseeraamassa seinän uumeniin katoavan matkalaukun kanssa 
- Sis. vierailijavastaavan palvelun

Oletko aina halunnut tietää mitä kulissien takana tapahtui Harry Potterien kuvauksissa? Silloin tämä on mahdollisuutesi kokea kaikki kulissien takaiset salaisuudet. 

Mitä kierrokseen kuuluu?
Kierrokseen kuuluu pääsylippu Warner Bros. Studiolle Lontoossa, kulissien takainen kävelykierros ja Harry Potter -elokuvien aitojen rekvisiittojen, asujen ja erikoistehosteiden näkeminen.

Jos olet todellinen Harry Potter -fani, on tämä kierros juuri sinulle! 

Warner Bros. Studioille saavuttaessa vierailijavastaavamme huolehtii sisäänpääsylipuista ja opastaa studioiden sisäänkäynnille, josta omatoiminen studiokierros alkaa ja vierailijat voivat aloittaa tutustumisen Harry Potter -elokuvien alkuperäisiin kuvauspaikkoihin, rekvisiittaan ja puvustukseen.

Hogwarts Express ja Platform 9¾
Vierailijat ovat päässeet nousemaan Hogwarts Expressin kyytiin ja poseeraamaan laiturin seinän uumeniin katoavan matkalaukun kanssa.

Pääset myös kävelemään junan viereisessä vaunussa ja istumaan vaunussa, jota käytettiin kuvauksissa. Tässä vaunussa on "ikkunat", jotka luovat oikeiden kohtausten tunnelmaa, kuten Harryn ensimmäisen suklaasammakon paon ja ankeuttajan hyökkäyksen.

UUTTA: Tutustu Kiellettyyn metsään
Koe uusi ja jännittävä laajennus, joka on omistettu Kielletylle metsälle. 

Kielletty metsään meno ei ollut missään nimessä sallittua Tylypahkan oppilaille, mutta nyt Warner Bros. Studioiden vierailijoilla on mahdollisuus vastustaa professori Dumbledoren käskyjä ja seurata Harryn, Ronin ja Hermionen jalanjälkiä Kielletyn metsän syvyyksiin. 


Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-lipun suoraan sähköpostiisi. Tulosta se ja ota mukaasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa Evans Evans Toursin pisteeltä Vauxhall Bridgeltä, Victorian linja-autoasemalta tai Trafalgar Squarelta. Ole paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Mihin kierros loppuu?
Kierros loppuu Victorian rautatieasemalle

Kuinka kauan kierros kestää?
Kierros kestää 7 tuntia ja tähän kuuluu kuljetus Lontoosta ja takaisin Lontooseen. Warner Bros. Studioilla aikaa on noin 4 tuntia.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten liput ovat saatavilla 3-15 vuotiaille lapsille. Alle kaksivuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Kierroksella ei ole opastusta. Hintaan sisältyy bussikuljetus studiolle ja takaisin sekä sisäänpääsy.
- Huomioitavaa: Tämä kierros saattaa olla loppuunmyyty varsinkin yleisinä loma-aikoina. Jos kierros on loppuunmyyty, otamme yhteyttä ja tarjoamme lippuja toiselle päivälle tai palautamme rahat.

 

Erinomainen 4.6

4.6 36 customer reviews
Huikea paikka. Ilolla sai todeta, että gluteeniton ruokailukin sujui hyvin.

Annette
TOR, 06 JOU 2018
4.6
Loistava

Oli Hieno

Timo, Mikkeli
MAA, 29 LOK 2018
4.6
Harry Potter & Warner Bros.

Lippujen varaus sekä itse asioiminen matkanjärjestäjän toimistolla sujui mallikkaasti. Bussi lähti matkanjärjestäjän toimiston edestä. Aikataulut piti ja ohjeistukset olivat selkeät. Itse studio kokemuksena erinomainen. Henkilökunta hengästyttävän ystävällistä kaikesta ihmispaljoudesta huolimatta. Ruokapaikkojen hinnat kohtuulliset.

Minna, Nummela
TII, 23 LOK 2018
4.6
Harry Potter -studiokierros

Lippujen varaaminen Lontooliput.fi:n kautta sujui hyvin, vahvistukset tulivat sähköpostiin. Samoin Lontoon päässä lipputoimistosta kuljetukset studioille sujuivat hyvin.

Katja
TOR, 18 LOK 2018
4.6
Harry Potter -studiokierros

Lippujen varaaminen Lontooliput.fi:n kautta sujui hyvin, vahvistukset tulivat sähköpostiin. Samoin Lontoon päässä lipputoimistosta kuljetukset studioille sujuivat hyvin.

Katja
TOR, 18 LOK 2018
4.6
Harry Potter studio

Liput kannattaa ostaa ennakkoon. Tulivat sähköpostiin, joka piti tulostaa mukaan. Lähtö Evan Evansin toimistolta, joka oli helppo löytää. Paikalla piti olla 15 min ennen kuin bussi tuli noutamaan. Iso suositus!

Jeanette, Helsinki
MAA, 17 SYY 2018
4.6
Aikataulu toimi hyvin. Paljon nähtävää, ihmeteltävää ja koettavaa studiolla kaikille Potterin ystäville. Ostoksille ja ruokailulle riitti aikaa myös. Upea kokemus Lontoossa!

Sari, Pori
PER, 17 ELO 2018
4.6
Harri Potter studiokierros 10.7.2018

Varasimme liput internetin kautta Suomesta. Kaikki toimi erinomaisesti. Menimme omatoimisesti undergroudilla sovittuun Evans &Evan- kokoontumispaikoilla ilmoittautumaan 1h aikaisemmin. Välillä kävimme syömässä. Bussimatka kesti 1h 16min studioille. Siellä opas jakoi liput ja kertoi ohjeet. Kierto tapahtuu omatoimisesti. Kiersimme paikan 2,5-3h, joka riitti meille hyvin. Paikan puolessa välin on ruokailumahdollisuudet niinkuin lopuissakin, joss voi syödä myös omia eväitä ja ostaa kaupoista Harri Potter-tavaraa! Suosittelen lippujen hankkimista tätä kautta, kaikki toimi loistavasti!

Jaana, Vantaa
MAA, 16 HEI 2018
4.6
Kierros oli kyllä

Sini, Helsinki
MAA, 25 KES 2018
4.6
Kaikki sujui mainiosti

Lipun osto helppoa, paikan päällä Evan Evansin toimisto löytyi helposti ja aikataulu piti. Ei moitteen sijaa. Kierros itsessään erittäin hieno. Suosittelen kaikille Potter-faneille. Rahaa kierroksella saa sitten menemään tosi helposti. :-) Mutta onhan se Once in a lifetime -juttu.

Timo, Turku
TOR, 21 KES 2018
4.6
Studioreissu

Tuli tutustuttua tähän sivustoon, kun kiireisesti jouduimme etsimään lippuja loppuunmyydylle studiokierrokselle lontoon reissumme aikana. Onneksi he pystyivät näitä vielä järjestämään, vaikka lähes tuplahinnan maksoi, mutta kyydit oli järjestetty mikä oli kiva lisä asiaan. 3h kierros jäi hieman kesken ja olisi pitänyt tajuta ottaa pidempiaikainen kierros, jotta kaikesta olisi päässyt nauttimaan rauhassa. Suosittelen kuitenkin tätä lippukauppaa : )

Joni, Klaukkala
KES, 25 HUH 2018
4.6
Hyvä kokemus!

Lippujen varaus oli helppoa ja nopeaa. Kohteessa kuljetus studiolle ja sieltä pois oli sujuvaa. Bussi oli myös siisti ja henkilökunta ystävällistä. Studiolla jonotukseen ei tarvinnut käyttää aikaa kun työntekijä haki liput bussille :)

Elisa
TII, 20 MAA 2018
4.6
Luotettava toimija

Varasin liput ticmaten kautta, koska suoraan Warnerin studion sivuilta lippuja ei enää ollut saatavilla haluamaksemme ajankohdaksi. Kaikki sujui niinkuin pitikin, yhden kokemuksen perusteella voin suositella.

Sirpa
MAA, 05 MAA 2018
4.6
Upea kokemus! Jokaisen Potter-fanin unelma!!

Evans evans tourin pisteeltä Victoriasta lähdettiin bussilla matkaan studioille, jossa kuski antoi kaikille pääsyliput. Aikaa studioilla oli klo 10-14.30 ja se riitti meille oikein hyvin! Paluukyyti tuli takaisin Victoriaan Evans evansin toimistolle, mutta jos halusi pystyi jäämään jo aiemmin kyydistä pois. Kertakaikkiaan oikein onnistunut reissu ja kaikki meni niinkuin pitikin! Jos säästää haluaa, kannattaa ottaa pelkät liput muualta ja hoitaa kyydit julkisilla, mutta meidän matkustuspäivinä kaikki liput oli loppuunmyyty! Siksi valitsimme valmiin paketin, eikä kyllä haitannut yhtään :)

Enni
TII, 15 ELO 2017
4.6
HARRY POTTER STUDIOKIERROS

Oikein leppoisaa ja mahtavaa kierros. Kuljetus sinne ja takaisin oli selkeä ja saatiin riittävästi tietoja milloin ja missä bussi kulkee.

Petri, Dragsvik
MAA, 14 ELO 2017
4.6
Studiokieerros Harry Potter

Varasimme kierroksen lontoonliput.fi:n kautta ja varaus oli helppoa ja vaivatonta. Paikan päällä Evan and Evansin toimisto hoiti kuljetukset paikan päälle. Bussi oli aikataulussa ja palattaessa jopa etuajassa. Monet olivat kommentoineet, että studioilla on liian vähän aikaa, mutta meidän viiden hengen ryhmälle jäi noin puolituntia ylimääräistä aikaa kierroksen ja shoppailun jälkeen. Kiersimme rauhassa, kuvasimme, söimme ja shoppasimme ja aikaa oli riittävästi. Suosittelen ehdottomasti kaikille Potter faneille ja Potter tietämättömille. Fiilis ja taianomaisuus lavasteissa on sanoin kuvailematon. Ryhmässämme yksi henkilö ei ollut katsonut yhtäkään elokuvaa tai lukenut kirjoja, mutta viihtyi erittäin hyvin. Kannattaa siis lisätä tämä kokemus must see-listalle. :)

Noora, Tuusula
TII, 08 ELO 2017
4.6
Fanille koko rahalla!

Erittäin helppo tapa nähdä fanin taivas! Junalla menemällä olisi voinut olla kauemmin, mutta ensimmäiselle vierailukerralle tämä oli hyvä tapa.

Jaana
TII, 13 KES 2017
4.6
Jokaisen Potter fanin must do Lontoossa. Bussimatka sujui joutuisaan. 2 tuntia studiolla vierähti ehkä liian vilkkaasti. Olin aamun ensimmäisellä retkellä ja se ehkä kannattaa koska studiolla oli kaikenkaikkiaan silloin vähemmän ihmisiä eli vähemmän jonot

Liisa
KES, 21 JOU 2016
4.6
Harry Potter Studiokierros

Paikka oli huikean hieno. 9-vuotias poikani oli ihan liekeissä. Aikaa tutustua ja kierrellä oli ehkä liian vähän, kolmisen tuntia ei riittänyt millään vaan esim kauppa piti kierrellä tosi nopeasti. Kesäkuun alussa koululaisia oli paljon mutta turisteja ei niinkään kovin paljoa. Suosittelen!

Taru, Kangasala
PER, 10 KES 2016
4.6
Harry Potter

Varasin liput netistä. Ymmärsin, että ko. tulostettua lippua näytetään vain kuskille, mutta jouduimme käymään Evan Evansin palvelutiskillä ensin. Ohjeet muuten kyllä oli riittävät. Työntekijät ystävällisiä. Bussikuski puhui melkeinpä käsittömättömällä murteella englantia, piti tarkistaa paluu aika bussille :) Itse studiokierros oli upea, olisimme tyttären kanssa toivoneet tunnin enemmän aikaa, jotta olisimme ehtineet syödä muutakin kuin omia varaamiamme suklaapatukoita. Suosittelen kaikille Potter faneille ikään katsomatta <3

Pia, Haukipudas
PER, 06 TOU 2016
4.6
Upea Potter-kierros

Erittäin onnistunut Potter-studiokierros! Bussi lähti ajallaan, bussikuski haki liput ja jakoi ne bussissa (säästyimme yhdeltä jonotukselta), studiot olivat upeat ja nähtävää oli paljon. Bussi myös lähti täsmällisesti sovittuna aikana. Ystävällinen palvelu ja kaikki sujui hienosti. Suosittelen ostamaan studiokierrospaketin, säästyy aikaa ja hermoja, kun ei tarvitse itse miettiä kulkureittiä ym.

Sari, Helsinki
TOR, 28 HUH 2016
4.6
Warner Bros. & Harry Potter studiokierros

Hieno kokemus! Hyvin järjestetty!
Tunti bussimatkaa ja 3.5 tuntia paikalla.
4 tuntia olisi ollut paremmin. Tuli vähän kiirettä lopussa.

Samuel
KES, 09 MAA 2016
4.6
Superkiinnostava kohde

Täydellinen retkikohde Potter-faneille. Ala-kouluikäinen (ja aikuinenkin) oli haltioissaan!

Jenni, Helsinki
MAA, 29 HEL 2016
4.6
Warner Bros. & Harry Potter studiokierros

Loistava kierros ja paljon nähtävää sekä valokuvattavaa sekä vanhemmille että nuoremmille. En tiennyt että elokuvat vaativat näin paljon kaikkea oheistyötä, lavasteita, pienoismalleja, vaatteita ja erikoisefektejä. Pääset myös kysymään tekijöiltä kaikkea. Kannattaa varata kierrokseen reilusti aikaa, puoli päivää hurahtaa hetkessä.

Jukka, Kaarina
PER, 26 HEL 2016
4.6
Kerrassaan upea paikka!

Erittäin upea ja käymisen arvoinen kohde Harry Potter faneille! Studiokierros on hyvin järjestetty. Aika riitti juuri ja juuri kierrokseen, sillä kauppaankin piti tosi fanin varata riittävästi aikaa. Meidän pienen fanin elämän paras päivä!

Minja, Nummela (vihti)
SUN, 16 ELO 2015
4.6
Huikea nähtävyys

Olemme olleet Lontoossa useamman kerran ja monet muutkin Lontoon tärkeät nähtävyydet nähty. Oli todella virkistävää käydä studiokierroksella. Elokuvat olivat hienoja ja niin oli lavasteet, opastus ja tunnelmakin. Suosittelen lämpimästi, kokekaa itse Harry Potterin- tunnelma. Ihastuttava !
Ainoa miinus tulee siitä, ettei meille ilmoitettu mistä pääsemme lähtemään studiokierrokselle, mutta sekin selvisi parin puhelun jälkeen. Onneksi pääsimme mukaan !

Taina, Liimattala
TII, 14 HEI 2015
4.6
Mahtava kokemus!

Olimme Lontoon helteisenä päivänä Warner Bros studiolla ja olimme tosi iloisia, että olimme valinneet bussikuljetuksen ilmastoinnilla. Matka Studiolle sujui mukavasti maisemia katsellen. Perillä oli 34 astetta ja bussikuski jätti meidät ilmastoituun bussiin odottamaan, kun itse juoksi hakemaan meille liput. Palvelu ja kuulutukset olivat toimivat todella hyvin. Varsinainen studio oli todella käymisen arvoinen paikka ihan kaikenikäisille. En olisi uskonut että paikka on niin suuri! Aikaa kierrokseen ja ostoksiin oli varattu kolme tuntia ja se riitti hyvin eikä tullut kiire.
Suosittelen lämpimästi kaikille!

Marja, Parola
LAU, 04 HEI 2015
4.6
Harry Potter

Lomamme sattui samalle viikolle brittilasten loman kanssa ja ainoa konsti saada liput studioille oli käyttää välittäjää. Kaikki toimi hyvin. Bussikuljetus linja-autoasemalle oli helppo matkustustapa ja kaikki annetut ohjeet olivat selkeät. Yksi perhe jäi pois paluukyydistä, kun he eivät tulleet ajoissa bussille, vaikka heitä odotettiinkin 10 min. Luotettava toimija!

Minna, Naantali
TII, 24 HEL 2015
4.6
Making of Harry Potter

Näyttely oli fanille hunajaa, hieno ja yksityiskohtainen, suosittelen lämpimästi. Lontoonliput.fi:n kautta en taas voi suositella varaamaan. Meille kävi niin että varuksen tehdessämme näytti vihreää valoa, liput ostettiin aamulle ja suunniteltiin muutkin lontoossa tehtävät jutut. Sitten lipuista otetaan yhteyttä että tilaa ks aikaan ei olekaan.. Ja kaikki suunnitelmat meni uusiksi, samalle päivälle ostetut komediateatteri liput meni hukkaan ja ainoastaan rutisemalla monta kertaa saatiin joku pieni "hyvitys".

Katri, Tampere
MAA, 05 TAM 2015
4.6
Warner Bros studiokierros

Varasin tätä kautta liput, koska niitä ei enää Warner Bros - sivuilta saanut. Varaaminen oli helppoa ja liput tulivat sähköpostissa saman tien. Omatoimisuus tulisi tietysti hieman edullisemmaksi, mutta voin silti suositella. Lontoossa ja studiolla kävivät vajaa parikymppiset tyttäreni ja he olivat olleet erittäin tyytyväisiä kohteeseen ja retken järjestelyihin.

Merja, Finland
MAA, 04 ELO 2014
4.6
Rahansa väärti

Paikka oli upea, oli sitten vanhempi tai nuorempi Potter-fani. Bussin lähtöpaikka oli helppo löytää, vaikka matkoissa kuluikin oma aikansa (mitä oli odotettavissa). Pieni miinus oli että kiertely aikaa olisi voinut olla enemmän (3h oli vähän siinä ja siinä paikan kiertämiselle ja ostoksien teolle), rahaa kannattaa ottaa mukaan jos aikoo jotakin ostaa sillä hinnat ovat aika korkeat, mutta itse rakastin paikkaa ja lähden sinne uudestaankin jos Lontooseen joskus uudestaan eksyn :)

Anu, Joensuu
MAA, 16 KES 2014
4.6
Hieno elämys

Perheen 11-vuotias Harry Potter-fani oli haltioissaan. Hyvin järjestetty kierros joka suhteessa.

Kati, Oulu
MAA, 16 KES 2014
4.6
Huispauksen salat julki...

Näe kulissien taakse :) Ystävällinen henkilökunta, mahdollisuus nähdä kulissien taakse kuinka kaikki tehtiin. 14v Potter-fani tykkäsi ja haluaa sinne uudelleen. Paikka oli ihan ok, mutta ei saanut aikuista Potter-fania enää ekstaasiin. Kierroksen aluksi olisi kaivannut tietoa, kuinka iso kierros on. Se kun oli yksisuuntainen, eikä voinut kiertää uudestaan (mitä nuori fani olisi halunnut tehdä). Kierroksen alkupaikka oli ihan Victoria-aseman luona, mikä oli todella kätevää.

Minna, Vantaa
TOR, 28 MAR 2013
4.6
Harry Potter

Upea paikka, mahtavasti tehty, kaikin puolin kokemisen arvoinen paikka, olitpa sitten nuori tai jo vähän varttuneenpi.

Eija, Järvenpää
MAA, 21 LOK 2013
4.6
upea kokemus

Paikka oli upea. Tulomatka venyi yli 4 tuntiseksi, lähdimme studiolta ja palasimme hakemaan yhtä matkustajaa, joka ei ollut ymmärtänyt, bussin lähtöaikaa oikein, saisiko lähtöajan paperiversioon, ettei tälläistä sattuisi uudestaan. Jäimme järkyttävään ruuhkaan, ihme kyllä kaikki jaksoivat istua valittamatta.

Tiina, Tampere
SUN, 20 LOK 2013
4.6
Harry Potter studiokierros

Mielenkiintoinen kohde Potter-faneille! Perillä oli aikaa kolme tuntia, mutta se osoittautui liian lyhyeksi. Bussi lähti kaupungista 20 minuuttia myöhässä ja ruuhkassa meni aikaa.

Päivi, Helsinki
MAA, 06 HEI 2015
4.6

Tietoja
Harry Potter & Warner Bros. -studiokierros

Osoite
Retken järjestäjä:
Evan Evans Tours:
258 Vauxhall Bridge Road,
London
Katso karttaa, Harry Potter & Warner Bros. -studiokierros Katso karttaa

Katso karttaa, Harry Potter & Warner Bros. -studiokierros

Aukiolo-ajat
Klikkaa kalenteria nähdäksesi show'n esitysajat.

Maanalainen
Victoria Station & Victoria Underground

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin