Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tyytyväiset asiakkaamme

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Buckinghamin palatsi

Haluatko tutustua Britannian kuninkaallisten historiaan? Vierailu Buckinghamin palatsiin on silloin ehdottomasti paikallaan.

Palatsia käytetään Yhdistyneen kuningaskunnan kuninkaallisen perheen Lontoon kotina ja perheen sekä virkamiesten työtiloina.

Näyttävä palatsi on kokenut monia historian käänteitä. Sitä pommitettiin toisen maailmansodan aikana, ja sen edustalla on pidätetty äänioikeuden puolesta kamppailevia naisia 1900-luvun alussa. Palatsissa on myös juhlittu: siellä on järjestetty niin hulppeita puutarhakutsuja kuin kuninkaallisia illallisiakin.

Buckinghamin palatsi rakennettiin vuonna 1703. Silloin sitä kutsuttiin vielä nimellä Buckingham house. Palatsissa asui ensimmäiseksi Buckinghamin herttua John Sheffield. Kuninkaallinen palatsi siitä tuli vuonna 1761, kun kuningas Yrjö III osti sen itselleen.

Palatsin tunnetuimpiin osaan kuuluu vaikuttava sisäänkäynti, jossa kuningatar vastaanottaa vieraansa. Palatsissa on myös toinen toistaan ihastuttavampia saleja, kuten tanssiaissali, jossa on vietetty historiallisia juhlia. Komeimpien salien joukkoon kuuluu White Drawing Room, jonka keskipiste on 1800-luvulta peräisin oleva kristallikruunu. Kuningatar vastaanottaa vieraitaan usein tässä salissa - ja astuu tiloihiin salaisesta ovesta.

Kun seisot palatsin ulkopuolella, et voi olla huomaamatta hurmaavan rakennuksen viimeistä piirtoa myöten täydellistä symmetriaa.

Järjestämme palatsivierailun lisäksi seuraavia elämyksiä:

Buckinghamin palatsi ja englantilainen teetarjoilu
Buckingham palatsi ja vahdinvaihto
Buckinghamin palatsi ja kuninkaallinen The Royal Mews -talli

Buckingham Palace is an essential part of any trip to London, and we can’t wait to share this experience with you.

Ticmate Charity

Buckinghamin palatsi

Vieraile yhdessä maailman harvoista käytössä olevista kuninkaallisista palatseista - vaikuttava Buckingham Palace sijaitsee Lontoon sydämessä Westminsterissä ja pursuilee kiinnostavia tarinoita. Tutustu palatsiin tai valitse kiehtova elämysretki, joita tarjoamme!

Hakutulokset: 1 - 2 (2)