Liikenne

Täältä voit varata matkaliput lentokentältä Lontooseen - saat valitsemasi Heathrow Express -, Gatwick Express -tai Stansted Express -liput suoraan sähköpostiisi!  Tämä toimii helposti kuin junan vessa, joten varaa lentokenttäkuljetus tästä.

Liikenne
 
Gatwick Express

Gatwick Express

4.5
(91)

Matkusta Lontoon keskustaan Gatwickin lentokentältä Gatwick Expressillä! Säästä aikaa ostamalla lippu etukäteen ja hyppää suoraan junaan. Matka kestää noin 35 minuuttia.

Alkaen € 22.90
Gatwick Thameslink -lentokenttäjuna

Gatwick Thameslink -lentokenttäjuna

4.0
(8)

Matkusta Thameslink-junalla Gatwickin lentoasemalta Lontoon keskustaan! Tämä on edullinen vaihtoehto Express-junille. Vältät jonot lipunmyyntiautomaateille ostamalla liput etukäteen meiltä. Matka kestää vain noin tunnin.

Alkaen € 12.50
Gatwick National Express -lentokenttäbussi

Gatwick National Express -lentokenttäbussi

London Gatwick National Express -bussiyhteys on halvin vaihtoehto halutessasi siirtyä Gatwickin lentoasemalta Lontoon keskustaan. Lisäksi se on miellyttävä ja vaivaton tapa matkustaa! Varaa lippusi tästä.

Alkaen € 9.70
Stansted National Express -lentokenttäbussi

Stansted National Express -lentokenttäbussi

Hyppää ylellisen modernin, nopean ja usein liikennöivän bussikuljetuksen kyytiin ja matkusta Stanstedin lentoasemalta yhteen Lontoon keskustan kolmesta eri kohteesta nopeasti ja edullisesti. Tämä lentokenttäbussi on edullisen vaihtoehto siirtymiseen Stanstedista Lontoon keskustaan. Varaa netistä!

Alkaen € 12.10
Lutonin Thameslink-lentokenttäjuna

Lutonin Thameslink-lentokenttäjuna

Matkusta Lutonin lentoasemalta Lontoon keskustaan ja takaisin noin 45 minuutissa Govia Thameslink lentokenttäjunalla. Yhteys viidelle keskeiselle asemalle Lontoossa. Osta lippusi Lutonin lentokettäjunaan tästä!

Alkaen € 19.60
Oyster Card

Oyster Card

Visitor Oyster Card, johon on ladattu arvoa matkoja varten, on ylivoimaisesti edullisin matkakortti Lontoon paikallisliikenteessä matkustamiseen. Voit käyttää metroa, Lontoon punaisia busseja ja paikallisjunia kaikilla vyöhykkeillä! Kortti on haltijakohtainen ja alle 11-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi kanssasi! Kortti lähetetään postissa luoksesi ennen Lontoon matkaasi.

Alkaen € 19.80
Lutonin National Express -lentokenttäbussi

Lutonin National Express -lentokenttäbussi

Varaa lippusi National Express shuttle -lentokenttäbussikuljetukseen ja pääset Lontooseen nopeasti ja edullisesti! Valitse toinen kahdesta reitistä: A1 Lutonin lentoasemalta Lontoon Victoria Coach stationille tai A2 Lutonin lentoasemalta Paddington Stationille. Bussit liikennöivät säännöllisesti jokaisena tuntina ja matka-aika on vain noin 75 minuuttia. Edullisin vaihtoehto siirtymiseen Lutonista Lontooseen!

Alkaen € 14.50
Heathrow Express

Heathrow Express

4.6
(42)

Järjestä koko matkasi kotoa Lontooseen. Osta liput Heathrowlta Paddington Stationille ennen kuin lähdet kotoa.

Alkaen € 26.70
Stansted Express

Stansted Express

4.7
(3)

Haluatko päästä Lontoon keskustaan Stanstedin lentokentältä nopeasti ja helposti? Varaa ennakkoon junalippu Stansted Expressiin ja hyppää suoraan junaan, joka vie sinut Liverpool Streetin asemalle! Matka-aika vain 45 minuuttia!

Alkaen € 19.70
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin