Iltapäivätee

Lontoossa kannattaa kokea perinteinen Afternoon Tea. Täältä voit varata liput iltapäiväteelle Lontoon kauniiseen Rubens- tai Milestone-hotelliin. Kesäisin voit yhdistää iltapäiväteehetken vierailuun Buckinghamin palatsiin!

Iltapäivätee
 
Afternoon Tea Milestone-hotellilla

Afternoon Tea Milestone-hotellilla

5.0
(1)

Afternoon Tea on aito englantilainen perinne ja sitä pidetään yllä hienostuneimmalla tavalla Milestone hotellissa Lontoon keskustassa. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita ja Little Prince and Princess Menu saatavilla. Varaa iltapäiväteehetkesi kotoa käsin!

Alkaen € 54.50
Iltapäivätee Rubensilla

Iltapäivätee Rubensilla

5.0
(1)

Iltapäiväteen nauttimiselle ei löydy parempaa paikkaa kuin Palace Lounge, josta avautuu näkymä Buckinghamin palatsin kuninkaallisiin talleihin. Varaa paikkasi iltapäiväteelle jo kotona, niin varmistat pöydän tästä suositusta paikasta!

Alkaen € 46.70
Buckinghamin palatsi & iltapäivätee

Buckinghamin palatsi & iltapäivätee

Nauti ihastuttavasta iltapäiväteestä Rubensilla ja lähde sen jälkeen vierailulle Buckinghamin palatsin valtiosaliin. Tässä yhdistyy tärkeä brittiläinen afternoon tea -perinne vierailuun yhteen Britannian kuuluisimmista instituutioista. Ostathan liput etukäteen, sillä tämä suosittu retki myydään yleensä loppuun.

Alkaen € 38.00
Buckinghamin palatsi & englantilainen tee

Buckinghamin palatsi & englantilainen tee

Koe kaksi mitä oleellisinta lontoolaista instituutiota: vahdinvaihto ja iltapäivätee. Ota ilo irti tästä harvinaisesta mahdollisuudesta tutustua Buckinghamin palatsin State Apartments- tiloihin, jotka ovat avoinna ainoastaan kaksi kuukautta vuodessa. Lippuja on saatavilla rajoitetusti ja niillä on kova kysyntä, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin!

Alkaen € 109.00
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin