Stonehenge ja Bath

  • Valitse päivämäärä

Stonehenge ja Bath

Hinta/henkilö alkaen € 84.80

Näe ja koe Stonehenge sekä Bath tällä klassisella retkellä, joka tarjoaa riittävästi aikaa omatoimiseen kiertelyyn. Nämä kaksi kaunista kodetta tarjoavat upeat puitteet vaikka kävelyretkelle. Osta liput Stonehengen ja Bathin retkelle täältä!

Tämä kokopäiväretki Stonehengelle ja Bathiin on loistava yhdistelmä mystistä Stonehengeä aamulla ja kaunista Bathin kaupunkia iltapäivällä. 

Lippuja tälle kierrokselle on saatavilla sekä sisältäen sisäänpääsyn kohteisiin että ilman valmiiksi maksettuja sisäänpääsylippuja. Mikäli valitset kierroksen ilman sisäänpääsylippuja, osallistut muun ryhmän tavoin kierrokselle, mutta ilman sisäänpääsyä kierroksella vierailtaviin kohteisiin. (Halutessasi voit ostaa sisäänpääsyliput kohteisiin oppaaltasi kierrospäivänä).

Ensimmäinen pysähdys on mystisellä Stonehengellä, jossa pääsemme hyppäämään jonon ohi ”fast track” –lipuilla ja tutkimaan tätä mahtavaa nähtävyyttä. Miksi se edes rakennettiin, kukaan ei tiedä, mutta sitä on pidetty palvontapaikkana, pronssiajan hautausmaana sekä astronomisena kellona ja sen rakennusajankohta voidaan jäljittää jopa 5000 vuotta taaksepäin! Seuraava pysähdys on Bathin kaupungissa, jossa vietämme koko iltapäivän katsellen Bathin kuuluisimpia nähtävyyksiä. Kierros tehdään jalan ja näet Pulteney Bridgen, sirkuksen sekä Royal Crescenten ja tulet huomaamaan, miksi Bath on maailmanluokan nähtävyys. Näet myös upeaa arkkitehtuuria, ostosmahdollisuuksia ja ikonisia nähtävyyksiä. Sinulla on myös riittävästi aikaa tutkia Bath Abbey ja Jane Austen’s Visitors Centre tai roomalaiset kylpylät.

Tärkeää tietoa:
- Retki on englanniksi.
- Kesto: 10 tuntia.
- Liput lähetetään sähköpostilla, kun olemme vastaanottaneet maksun.
- Lippu on voimassa ainoastaan varattuna päivänä!
- Lähdöt päivittäin klo 8:45.
- Lasten liput: 3-16 –vuotiaille.
- Stonehengen ja Bathin retki päättyy Victorian rautatieasemalle.

 

Erinomainen 4.5

4.5 2 customer reviews
Hieno kokemus

Nähtävyys upea. Varaus onnistui helposti. Lähtöpaikka oli hivenen vaikea löytää. Opastus huono ja lähtölaituri oli muuttunut kahden päivän aikana toiseksi. Kannattaa varata paljon aikaa että oikean paikan löytää.
Matkalla oli mukana asiantunteva ja miellyttävä opas. Reissu oli järjestetty huolellisesti. Suosittelen!

Kristiina, Tampere
PER, 11 HEI 2014
4.5
Stonehenge

Lippujen ostaminen oli helppoa. Ohjeet olivat hyvät. Retkibussi erinomainen ja opas asiantunteva ja mukava. Olin odottanut kovasti näkeväni Stonehengen "livenä". Sää oli aurinkoinen ja hyvin tuulinen. Hyvä reissu!

Riitta, Jämsä
SUN, 20 LOK 2013
4.5

Tietoja
Stonehenge ja Bath

Osoite
Victoria Coach Station

164 Buckingham Palace Road
London SW1W 9TP
Katso karttaa, Stonehenge ja Bath Katso karttaa

Katso karttaa, Stonehenge ja Bath

Aukiolo-ajat
Huhti-lokakuu: päivittäin klo. 08:45
Marras-maaliskuu: maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 08:45

Maanalainen
Victoria Coach Station & Victoria Underground

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin