Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja turistikohteisiin, kiertoajeluihin tai paikallisliikenteeseen Lontoossa

Tervetuloa lontoonliput.fi-sivustolle! Täältä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman Lontoon lippuja! Opastettuja kierroksia ja nähtävyyksiä, kuten Madame Tussauds, London Eye ja Harry Potter Warner Bros. studio -kierros. Varaa liput myös West Endin musikaaleihin ja jalkapallo-otteluihin. E-liput suoraan sähköpostiisi!

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lontoon, Windsorin linna ja Hampton Court

Alkaen 95,40 €
Lontoon kokopäiväkierrokseen sisältyy vierailu Windsorin linnalla ja Henrik VIII:n upeassa Tudor-palatsissa, Hampton Courtin palatsissa. Varaa lippusi kiertoajelulle täältä!

Kierros alkaa maisemakierroksella parlamenttiaukion ympäri, josta näkyy mahtava Westminster Abbey, jossa prinssi William ja Kate Middleton menivät naimisiin. Pääsemme myös ihailemaan Lontoon kuuluisimpia maamerkkejä, kuten St. Paulin katedraalia, The London Eye -maailmanpyörää, Big Beniä, Lontoon uusinta rakennusta The Shardia, Tower of Londonia ja monia muita!

Kierros jatkuu Windsorin linnaan, joka on ollut kuninkaallisen perheen koti jo 900 vuotta ja on edelleen kuningattaren virallinen asuinpaikka. Käymme valtion huoneistoissa ja aikaa jää vielä kierrellä linnan pihamaalla sekä St. Georgen kappelissa. 

Windsorin linnan jälkeen kierros jatkuu Hampton Courtin palatsiin. Britannian kuninkaat ja kuningattaret ovat asuttaneet palatsia sitten Henrik VIII:n ja se on tänä päivänä yksi maan suosituimmista turistikohteista. Hampton Court tunnetaan myös Tudor-palatsina ja sen upeat rakennukset, maailmankuulut puutarhat ja arvokas taidekokoelma ihastuttavat vierailijoita vuodesta toiseen.

Tärkeää tietoa:
- Retki on englanniksi.
- Liput lähetetään sähköpostilla, kun olemme vastaanottaneet maksun.
- Lippu on voimassa ainoastaan varattuna päivänä!
- Kesto: noin 10 tuntia.
- Lasten liput saatavilla 3-16-vuotiaille.
- Hinta sisältää sisäänpääsyn Hampton Courtin palatsiin. Sisäänpääsy Windsorin linnaan ei sisälly lipun hintaan, mutta voit hankkia pääsyliput erikseen paikan päältä.
- Hintaan ei sisälly ruokia eikä juomia.
- Lontoon päänähtävyyksien, Windsorin linnan ja Hampton Courtin palatsin kierros päättyy Lontoon Victorian linja-autoasemalle.

Aukioloajat

Huhti-lokakuu: joka tiistai ja perjantai klo 8:45

Varaa

tor, 17 lok 2019

Vahvistus välittömästi

Live-opastus

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Lontoo, Windsorin linna ja Hampton Court

Osoite
164 Buckingham Palace Road, London

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!