Ainutlaatuinen tarjous

  • Valitse päivämäärä

Ainutlaatuinen tarjous

Hinta/henkilö alkaen € 62.00

Tee matkastasi Lontooseen vieläkin ikimuistoisempi vierailemalla Madame Tussaudsilla tai SEA LIFE London Aquariumissa jopa 35% halvemmalla tai kokeile meidän Lontoon Kombo-pakettiamme ja saat 4 kohdetta kahden hinnalla!

Kohokohdat:
- Säästä jopa 50% huippunähtävyyksien lippuhinnoista
- Vieraile Madame Tussaudsilla tai SEA LIFE London Aquariumissa tai
- Kokeile meidän uskomatonta Lontoon Kombo-pakettiamme
- Säästä aikaa etukäteen ostettujen lippujen avulla

Vieraile Madame Tussaudsilla Lontoossa
Tutustu maailmankuuluun vahamuseoon Lontoossa ja tapaa Englannin kuninkaalliset, hengaile Justin Bieberin kanssa tai kokeile uutta Sherlock Holmes Experienceä. Lippuun sisältyy myös uusi uskomaton Stars Wars Exhibition.

Tutustu vedenalaiseen maailmaan
SEA LIFE London Aquariumissa voi nähdä 500 lajia kaikkialta maailmasta, yli 40 erilaista haita ja 14 teema-aluetta kolmen kerroksen alueella. Hauskuutta koko perheelle! 

Maksa kahdesta, käy neljässä kohteessa
Tämä uskomaton paketti sisältää neljä suosituinta nähtävyyttä: Madame Tussaudsin, Coca-Cola London Eyen, SEA LIFE London Aquariumin sekä valintasi mukaan joko upouuden Shrek's Adventure Londonin tai aina suositun London Dungeonin.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan Madame Tussaudsiin tai SEA LIFE London Aquariumiin.

Madame Tussaudsilla liput tulee lunastaa ovella nro 2. Jos olet varannut neljän nähtävyyden yhdistelmälipun, saat kaikki liput täältä.

Kuinka tämä toimii?

Madame Tussauds: Vahamuseossa kannattaa käydä samana päivänä, kun noudat kaikki neljä lippua. 

Shrek's Adventure: 1) Voit jonottaa, jolloin jonotusaika on noin 10-45 minuuttia. 2) Voit käydä Shrek's Adventuressa valitsemassa tietyn ajan kuluvalle päivälle tai toiselle päivälle. Näin voit palata Shrek's Adventureen myöhemmin ja välttää jonotuksen. 

London Eye: Ilmoittaudu etukäteen ostettujen lippujen tiskillä (ohitat lippukassan jonon) ja odota seuraavaa gondolia. Huomioitavaa: Lippusi on peruslippu. Se ei ole Fast Track- lippu, joka oikeuttaisi nopeampaan pääsyyn. 

Sea Life London Aquarium: Lippusi on avoin lippu, joka on voimassa yhtenä valitsemanasi päivänä. 

London Dungeon: Suuren suosion vuoksi London Dungeonissa on uudet sisäänpääsyehdot. Saapuessasi London Dungeoniin sinua pyydetään vaihtamaan lippusi lippuun, jolla pääsee sisään tiettynä aikana kuluvan päivän aikana. Takaamme pääsyn London Dungeoniin joko 45 minuuttia saapumisestasi tai valitsemanasi päivänä ja aikana. Kukaan asiakkaistamme ei ole joutunut odottamaan 45 minuuttia kauemmin, mutta tarjoamme silti mahdollisuutta suunnitella päiväsi, kuten sinulle parhaiten sopii. 

Kuinka kauan lippuni ovat voimassa?
Lippusi ovat voimassa yhden kuukauden siitä alkaen, kun ne tulostetaan Madame Tussaudsilla. Huomioitavaa: kaikki liput tulee käyttää kesäkuun 6. päivä 2017 mennessä. 

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3-15 –vuotiaille. 0-2 –vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.    

Tärkeää tietoa:
- Tämä eksklusiivinen tarjous on voimassa aikavälillä 1.4.-6.6.2017.

*Tarjous perustuu päivän hintoihin ovelta ostettuna.


 

Tietoja
Ainutlaatuinen tarjous

Osoite
Vaihda e-lippusi Madame Tussaudsilla tai SEA LIFE London Aquariumissa.
Katso karttaa, Ainutlaatuinen tarjous Katso karttaa

Maanalainen
Katso Madame Tussaudsin sijainti alla olevasta kartasta.

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin