Chelsea Flower Show

  • Valitse päivämäärä

Chelsea Flower Show

Hinta/henkilö alkaen € 98.40

Jälleen kerran Royal Horticultural Society & Chelsea Flower Show -tapahtuma avaa ovensa tuhansille ja tuhansille puutarhoista ja kukista kiinnostuneille joka vuosi Lontoossa. Käy kurkkaamassa puutarhan häikäisevän kauniita kukkia ja muuta kasvillisuutta!

Innokkaimmat harrastajat pitävät Chelsea Flower show'ta kauneimpana kukkashow'na ympäri Euroopan. Chelsea Flower Show kuuluu ainakin takuulla parhaimpiin!

Yleensä tapahtuma myydään nopeasti loppuun, eikä sinne ole enää mahdollista ostaa lippuja paikan päältä, joten suosittelemme hankkimaan liput jo etukäteen!

Liput ovat kokopäiväliput, tarkoittaen että voit saapua tapahtumaan oman aikataulun mukaan ja viipyä Chelsea Flower Show -tapahtumassa niin kauan kuin haluat.

Tärkeää tietoa:

Varauksesi vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Tulosta tämä lippu ja ota se mukaasi, jossa sinun tulee vaihtaa e-lippusi alkuperäiseen lippuun Chelsea Flower Show -tapahtumaan. Vaihdat lipun edustajamme toimistolla Lontoon keskustassa. Liput voi noutaa päivää ennen menoasi tapahtumaan tai samana päivänä klo 9.30 alkaen. Tarkemmat ohjeet toimiston sijainnista ja muusta tärkeästä on liitetty saamaasi vahvistussähköpostiin. 


 

Tietoja
Chelsea Flower Show

Osoite
Royal Hospital Road London SW3 4SR Englanti
Katso karttaa, Chelsea Flower Show Katso karttaa

Katso karttaa, Chelsea Flower Show

Aukiolo-ajat
Perjantai 27. toukokuuta 2017, klo 20.00 ja lauantaina 28. toukokuuta 2016 klo 8.00-17.30.

Maanalainen
Sloane Square Station (Circle/District/Victoria Line)

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin