2-in-1 Lontoon kombo

  • Valitse päivämäärä

2-in-1 Lontoon kombo

Hinta/henkilö alkaen € 41.30

Koe Lontoon kaksi suosituinta nähtävyyttä: Madame Tussauds ja Coca-Cola London Eye! Jos ostat netistä 2-in-1 Lontoon kombopaketin, säästät hinnassa -35% verrattuna siihen, että ostaisit liput erikseen portilta.

Kohokohdat:
- Koe kaksi Lontoon suosituinta nähtävyyttä
- Varaa liput netistä ja säästä 45% 
- Ihaile näkymiä yli Lontoon Coca-Cola London Eye -maailmanpyörästä
- Näe mm. Big Ben ja Westminster Abbey 135 metrin korkeudesta
- Vieraile maailmankuulussa Madame Tussauds -vahakabinetissa
- 10% alennuskuponki Madame Tussauds -myymälään

Eksklusiivinen tarjous: Osta 2-in-1 Lontoon kombopaketti ja säästä 45%
Kun ostat 2-in-1 Lontoon kombopaketin, joka sisältää Coca-Cola London Eye - ja Madame Tussauds -sisäänpääsyliput, säästät 33 euroa verrattuna hintoihin portilta ostettaessa.

Osta kombopakettisi 8.5.22.10.2018 välillä ja säästä -50%. Liput ovat voimassa 22.10.2018 asti. 

Ihaile näkymiä yli Lontoon Coca-Cola London Eye -maailmanpyörästä
Thames-joen varrella, juuri vastapäätä Big Beniä ja Westminister Abbeytä, sijaitsee upea Feris-maailmapyörä London Eye, joka on yksi Lontoon maamerkeistä. Maailmapyörässä nautit upeista maisemista 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Voit olla varma, että parempia näkymiä Lontooseen et koe mistään muualta! 

Vieraile Madame Tussauds Lontoossa
Vieraile Lontoon maailmankuulussa vahakabinetissä, ja tapaa Iso-Britannian kuningasperhe, hengaa Justin Bieberin kanssa tai kokeile uutta elämystä nimeltä Sherlock Holmes Experience. Lippujen hintaa sisältyy myös sisäänpääsy uuteen Stars Wars -näyttelyyn. Koettavaa riittää koko perheelle! 

Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen e-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata se ja tuoda se mukanasi Lontooseen.

Mikäli olet varannut liput 'noutopaikka: London Eye + Madame Tussauds', sinun tulee lunastaa lippusi e-lippuasi vastaan Coca-Cola London Eye'lla. Täällä saat liput molempiin turistikohteisiin.

Mikäli olet varannut liput 'noutopaikka: Madame Tussauds + London Eye', sinun tulee lunastaa lippusi e-lippuasi vastaan Madame Tussauds'lla. Täällä saat liput molempiin turistikohteisiin.

Suosittelemme, että vierailet ensimmäisessä nähtävyydessä samana päivänä, kun lunastat lippusi. Voit vierailla toisessa nähtävyydessä milloin haluat, kuitenkin viimeistään 22.10.2018.

Kuinka toimin?
London Eye: Ilmoittaudu etukäteen ostettujen lippujen tiskillä (ohitat lippukassan jonon) ja odota seuraavaa gondolia. Huomioitavaa: Lippusi on peruslippu. Se ei ole Fast Track- lippu, joka oikeuttaisi nopeampaan pääsyyn itse gondoliin. 

Madame Tussauds: Pääset lipullasi jonon ohi Madame Tussauds Lontooseen 1. sisäänkäynnin kautta.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3-15-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat pääsevät kyseisiin kohteisiin ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Miten saan 10% alennuskuponkini?
E-lipussasi on linkki 10% alennuskuponkiin Madame Tussaudsin matkamuistomyymälään. Printtaa tämä alennuskuponki ja esitä se Madame Tussaudsin matkamuistomyymälän kassalla saadaksesi 10% alennuksen ostoksistasi.

Tärkeää tietoa: 
- Huomioitavaa: kaikki liput tulee käyttää viimeistään 22.10.2018.
- Lippusi Coca-Cola London Eyehin ovat peruslippuja, joilla ohitetaan lippukassan jonot. Mutta jonoja gondoliin saattaa esiintyä ja niitä et voi ohittaa!

*Tarjous perustuu päivän hintoihin ovelta ostettuna.


 

Erittäin hyvä 4.0

4.0 3 customer reviews
Lontoo

Varaus oli helppoa, kaikki toimi Lontoossa.

Elina, Turku
KES, 11 HEI 2018
4.0
London Eye + Madame Tussauds

Lippujen tilaaminen oli helppoa ja toimivaa, mutta ohjeissa on pieniä virheitä ja ohjeet vähän vajaat. London Eyessa pitää jonottaa kahteen kertaan, vaikka olisi hankkinut liput etukäteen. Lipun ennakkoon ostaneille on kyllä oma jono eli siltä osin vähän nopeuttaa varsinaisten lippujen noutoa. Ja samalla sai liput myös Madame Tussaudshon. Piti vain sillä hetkellä tietää minä päivänä haluaa sinne mennä. Ja samoin lippu London Eyehyn oli käytettävä saman tein. Lipun saannin jälkeen jonotetaan sitten varsinaisessa jonossa itse London Eyehyn - meillä jonotusaika oli 45 min. ja se kului yllättävän nopeasti. Lisäopasteita kaipasin. Nyt kyselin mihin pitää mennä.
Vahakabinetin ohjeissa luki, että kun on lippu voi mennä ovelle 1 - se ei pidä paikkaansa, koska tuo ovi on ryhmille eli meidät ohjattiin ovelle 7. Menimme maanantaina aamupäivällä ja saimme kävellä ilman jonotusta sisään.

Maarit, Hikiä
KES, 04 HEI 2018
4.0
Toimii

Liput oli helppo lunastaa, mutta Madame Tussaudssa 1. portin sijaan meidät ohjattiin toiselle portille. Onneksi jonoa ei juuri ollut. Samalla lipulla pääsi molempiin kohteisiin. London Eyessa oli pitkät jonot, joten kannattaa mennä sinne heti kun avautuu, jos ei halua jonottaa.

Merja, Kurikka
LAU, 09 KES 2018
4.0

Tietoja
2-in-1 Lontoon kombo

Osoite
Coca-Cola London Eye:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
Katso karttaa, 2-in-1 Lontoon kombo Katso karttaa

Maanalainen
Lähimmät asemat ovat Westminster Station, Waterloo, Embankment ja Charing Cross.

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin