2-in-1 Lontoon kombo

  • Valitse päivämäärä

2-in-1 Lontoon kombo

Hinta/henkilö alkaen € 48.10

Koe Lontoon kaksi suosituinta nähtävyyttä: Madame Tussauds ja Coca-Cola London Eye! Jos ostat netistä 2-in-1 Lontoon kombopaketin, säästät hinnassa -35% verrattuna siihen, että ostaisit liput erikseen portilta.

Kohokohdat:
- Koe kaksi Lontoon suosituinta nähtävyyttä
- Varaa liput netistä ja säästä 35% 
- Ihaile näkymiä yli Lontoon Coca-Cola London Eye -maailmanpyörästä
- Näe mm. Big Ben ja Westminster Abbey 135 metrin korkeudesta
- Vieraile maailmankuulussa Madame Tussauds -vahakabinetissa
- 10% alennuskuponki Madame Tussauds -myymälään

Eksklusiivinen tarjous: Osta 2-in-1 Lontoon kombopaketti ja säästä 35%
Kun ostat 2-in-1 Lontoon kombopaketin, joka sisältää Coca-Cola London Eye - ja Madame Tussauds -sisäänpääsyliput, säästät 24 euroa verrattuna hintoihin portilta ostettaessa.

Osta kombopakettisi 8.5.1.7.2018 välillä ja säästä -50%. Liput ovat voimassa 15.7.2018 asti. 

Ihaile näkymiä yli Lontoon Coca-Cola London Eye -maailmanpyörästä
Thames-joen varrella, juuri vastapäätä Big Beniä ja Westminister Abbeytä, sijaitsee upea Feris-maailmapyörä London Eye, joka on yksi Lontoon maamerkeistä. Maailmapyörässä nautit upeista maisemista 135 metriä merenpinnan yläpuolella. Voit olla varma, että parempia näkymiä Lontooseen et koe mistään muualta! 

Vieraile Madame Tussauds Lontoossa
Vieraile Lontoon maailmankuulussa vahakabinetissä, ja tapaa Iso-Britannian kuningasperhe, hengaa Justin Bieberin kanssa tai kokeile uutta elämystä nimeltä Sherlock Holmes Experience. Lippujen hintaa sisältyy myös sisäänpääsy uuteen Stars Wars -näyttelyyn. Koettavaa riittää koko perheelle! 

Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen e-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata se ja tuoda se mukanasi Lontooseen.

Mikäli olet varannut liput 'noutopaikka: London Eye + Madame Tussauds', sinun tulee lunastaa lippusi e-lippuasi vastaan Coca-Cola London Eye'lla. Täällä saat liput molempiin turistikohteisiin.

Mikäli olet varannut liput 'noutopaikka: Madame Tussauds + London Eye', sinun tulee lunastaa lippusi e-lippuasi vastaan Madame Tussauds'lla. Täällä saat liput molempiin turistikohteisiin.

Suosittelemme, että vierailet ensimmäisessä nähtävyydessä samana päivänä, kun lunastat lippusi. Voit vierailla toisessa nähtävyydessä milloin haluat, kuitenkin viimeistään 15.7.2018.

Kuinka toimin?
London Eye: Ilmoittaudu etukäteen ostettujen lippujen tiskillä (ohitat lippukassan jonon) ja odota seuraavaa gondolia. Huomioitavaa: Lippusi on peruslippu. Se ei ole Fast Track- lippu, joka oikeuttaisi nopeampaan pääsyyn itse gondoliin. 

Madame Tussauds: Pääset lipullasi jonon ohi Madame Tussauds Lontooseen 1. sisäänkäynnin kautta.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3-15-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat pääsevät kyseisiin kohteisiin ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Miten saan 10% alennuskuponkini?
E-lipussasi on linkki 10% alennuskuponkiin Madame Tussaudsin matkamuistomyymälään. Printtaa tämä alennuskuponki ja esitä se Madame Tussaudsin matkamuistomyymälän kassalla saadaksesi 10% alennuksen ostoksistasi.

Tärkeää tietoa: 
- Huomioitavaa: kaikki liput tulee käyttää viimeistään 15.7.2018.
- Lippusi Coca-Cola London Eyehin ovat peruslippuja, joilla ohitetaan lippukassan jonot. Mutta jonoja gondoliin saattaa esiintyä ja niitä et voi ohittaa!

*Tarjous perustuu päivän hintoihin ovelta ostettuna.


 

Tietoja
2-in-1 Lontoon kombo

Osoite
Coca-Cola London Eye:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
Katso karttaa, 2-in-1 Lontoon kombo Katso karttaa

Maanalainen
Lähimmät asemat ovat Westminster Station, Waterloo, Embankment ja Charing Cross.

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin