Stansted Express

Stansted Express

  • Valitse päivämäärä

Stansted Express

Hinta/henkilö alkaen € 19.70

Haluatko päästä Stanstedin lentokentältä nopeasti ja helposti Lontoon keskustaan? Osta etukäteen junaliput Stansted Expressiin ja hyppää suoraan junaan, joka vie sinut Liverpool Streetin asemalle! 

Kohokohdat:
- Pääset Lontooseen nopeasti ja helposti Stansted Expressillä
- Matka-aika on vain 45 minuuttia
- Alle viisivuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi 

Kuinka se toimii?
Ostaessasi lippua valitse kohtaan "voimassa" se päivä, jolloin haluat käyttää lippua. Jos haluat varata myös paluumatkan, tulee se tapahtua kuukauden sisällä tästä "voimassa" -päivästä.

Kuinka saan ostamani liput?
Ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan Lontooseen.

Miten yhdensuuntainen lippu toimii?
Yhdensuuntaiset liput ovat voimassa yhteen matkaan joko Stanstedin lentoasemalta Lontooseen tai Lontoosta Stanstediin. 

Kuinka kauan junamatka kestää?
Matka Stanstedin lentokentän ja Liverpool Streetin aseman välillä kestää 45 minuuttia

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 5-15 vuotiaille lapsille. 0-4 vuotiaat matkustavat ilmaiseksi aikuisen seurassa. Enintään 4 lasta yhtä aikuista kohti.

Tärkeää tietoa:
- Huomioithan: Stansted Express ei liikennöi 25/12, 01/01, 06/01, 07/01, 13/01, 14/01, 20/01, 21/01, 27/01, 28/01. Korvaava bussiyhteys liikennöi Stanstedin ja Lontoon keskustan välillä. Voit käyttää bussissa junalippujasi.
- Huomioithan: emme voi hyvittää lippuja, mikäli olet ostanut lippusi päiville, jolloin juna ei liikennöi. Korvaava kuljetusmuoto (joko bussi tai juna, jossa lippusi kelpaa ilman erillistä maksua) järjestetään aina. Mikäli et halua käyttää korvaavaa kuljetusmuotoa, ostettuja junalippuja ei voi palauttaa tai korvata.
- Yleisinä vapaapäivinä Stansted Express liikennöi rajoitetusti.
- Huomioitavaa: On sinun vastuullasi tarkistaa junan aikataulu ennen matkaasi, varsinki jos lentosi saapuu tai lähtee hyvin aikaisin aamulla tai hyvin myöhään illalla tai jos palvelun saatavuus on rajoitettua esimerkiksi huoltotoimenpiteiden vuoksi.
- Emme voi hyvittää (osin tai kokonaan) lippuja, joita ei käytetä sen vuoksi, että junan aikataulut eivät mene yksiin sinun lentoaikataulujesi kanssa. Jos junat joudutaan perumaan esimerkiksi huoltotoimenpiteiden vuoksi, on tarjolla aina korvaava bussi.
- Jos olet ostanut lentolippusi Ryanairilta, sinulla voi olla mahdollisuus saada alehintaisia lippuja suoraan Ryanairilta. Emme voi vastata näihin Ryanairin kautta ostettavia lippuja koskeviin kysymyksiin.

 

Erinomainen 4.7

4.7 3 customer reviews
Standsted Express

Liput sai tilattua todella näppärästi ja erityisen hyvää oli että sekä meno että paluulippu oli samalla A4:lla, joten tulostettavaa ja hallussa pidettävää paperia oli mahd. vähän.

Teija, Valkeakoski
MAA, 10 ELO 2015
4.7
Stansted Express - Liverpool Street Station

LontoonLiput.fi:n kuvaus, lippujen varaus ja tulostus sekä itse matkanteko niin keskustaan kuin takaisin kentälle sujui todella hienosti. Ei tarvinnut kuin mennä.

Heikki, Tampere
LAU, 26 HEI 2014
4.7
Junamatka

Kaikki sujui hyvin!

Marja-terttu, Ikaalinen
KES, 27 MAR 2013
4.7

 

Tietoja
Stansted Express

Osoite
Näpäytä “Katso karttaa” nähdäksesi Lontoon maanalaisen kartan (Tube Map)
Katso karttaa, Stansted Express Katso karttaa

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin