Gatwick Thameslink -lentokenttäjuna

Gatwick Thameslink -lentokenttäjuna

  • Valitse päivämäärä

Gatwick Thameslink -lentokenttäjuna

Hinta/henkilö alkaen € 12.50

Nouse Gatwick Thameslink junaan ja pääset Lontoon keskustaan vaivattomasti ja nopeasti. Voit ostaa Thameslinkin yhden suuntaisen tai meno-paluulipun Gatwickin lentokentältä mille tahansa Lontoon keskustan asemista.

Keskeiset kohdat:
- Saat e-liput suoraan meiliisi
- Vältä jonottaminen lipunmyyntiautomaatille asemilla
- Liput voidaan käyttää minä tahansa päivänä kuukauden aikana
- Alle 5-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi

Ota Gatwick Thameslink -juna Lontooseen
Matka Lontoon Blackfriars'iin kestää noin 35 minuuttia ja Lontoon St. Pancrasiin noin 1 tunnin.
una-asemilta Blackfriars, Farringdon ja St Pancras voit mennä helposti metrolla tai taksilla määränpäähän, kuten Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent Garden, Russel Square, Kensington, Bayswater tai Paddington.

Miten varaan lippuni Gatwick Thameslink -junaan?
Jos varaat meno-paluulipun, paluulippu Gatwickin lentokentälle tulee käyttää 30 päivän kuluessa Lontoon menolipun päivämäärästä.

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistuksen jälkeen saat varausvahvistuksen sähköpostiisi.

Onko Gatwick Thameslinkille lastenlippuja?
yllä,  Gatwick Thameslinkille on lastenlippuja 5–15-vuotiaille lapsille. Alle 5-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa (max. 4 lasta voi matkustaa ilmaiseksi yhden aikuisen kanssa).

Tärkeää tietoa:
- HUOMIO: Gatwick Thameslink ei liikennöi 23/12, 24/12, 25/12, 26/12, 27/12, 28/12, 29/12, 30/12, 31/12 ja 01/01. Voit sen sijaan varata liput  Lontoon keskustaan menevään Gatwick Express-junaan täältä (lukuunottamatta 25.12.): https://www.lontoonliput.fi/julkiset-kulkuvalineet/gatwick-express/ 

Mikäli olet jo ostanut Thameslink -liput, voit käyttää niitä myös Southern-juniin.
- HUOMIOITHAN MYÖS: Emme voi palauttaa rahoja mikäli päätät matkustaa päivinä, jolloin junat eivät liikennöi. Vaihtoehtoinen kuljetusmuoto (joko bussi tai juna, johon lippusi käy sellaisenaan) on näinä päivinä saatavilla. Mikäli et halua mennä tarjotulla vaihtoehtoisella liikennevälineellä, maksun palautusta tai hyvitystä ei voida tarjota. 

- Huomioi: sinun tulee kirjoittaa lähettämäämme matkalippuun ensimmäinen matkapäiväsi. Esim. jos matkustat junalla Gatwickin lentokentältä 15.6.2019, sinun tulee kirjoittaa lippuusi "15th of June 2019".
- Huomioithan: sinun vastuullasi on selvittää junan aikataulu ennen matkaasi, erityisesti junan lähtöajat  mikäli lähtevän tai saapuvan lentosi ajankohta on hyvin aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Tarkistathan myös mahdollisen poikkeusaikataulun esim. kunnossapitotyön takia.
- Huomioithan: ostettuja junalippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa.
- Emme voi palauttaa rahoja (osittain emmekä kokonaan), mikäli lippusi jäävät käyttämättä jos junan aikataulu ei sovi omaan aikatauluusi lähtevien tai saapuvien lentojen aikataulun takia. Mikäli jokin juna joudutaan perumaan esim. radan kunnossapitotöiden takia, korvaava bussiyhteys on aina tarjolla.
- Gatwick Thameslink -lippu ei ole voimassa Gatwick Express -junissa.
- Pyhäpäivinä Gatwick Thameslink liikennöi harvemmin kuin tavallisesti, ja joulupäivänä (25.12.) Gatwick Thameslink ei liikennöi ollenkaan.

Kunnopitotyöt tammikuuhun 2019 asti:
Merkittäviä kunnossapito- ja raiteiden päivitystöitä on luvassa ainakin tammikuuhun 2019 asti. Lähtöjen myöhästymisiä ja vuorovälien harventamista esiintyy, enimmäkseen yöaikaan ja välillä viikonloppuisin. Mikäli junat eivät kulje pidempiä ajanjaksoja, korvaava bussiyhteys tarjotaan. Varaathan ylimääräistä aikaa varsinkin matkalle lentokentälle.

Voit kääntyä juna-asemien henkilökunnan puoleen mieltä askarruttavissa kysymyksissä.


 

Erittäin hyvä 4.0

4.0 8 customer reviews
Madame Tussauds

Lippujen osto netistä sujuvaa, junalla vaivattomasti Lontoon keskustaan

Kauko, Espoo
TOR, 04 LOK 2018
4.0
Gatwick -Lontoo junaliput

Lippujen tilaaminen,toimitus ja itse käyttäminen tosi helppoa ja kätevää... Kymmenen pistettä !

Matti, Rauma
TII, 15 TOU 2018
4.0
Siisti, nopea ja toimiva

Ensimmäisellä kerralla Gatwickin tyly neuvonta hämmästytti. Ilmeisen kyllästyneitä tyhmiin turisteihin. Palatessa no problems. Ensi kerralla käytän ja osaan.

Pekka, Tampere
TOR, 25 TAM 2018
4.0
Gatwick airport train

Lipun ostaminen varsin helppoa. Pitää vain tietää mihin asemalle haluaa Lontoon keskustaan. Tämän junan liput käy ainoastaan Thameslinkin junaan, ei muihin. Siitä ei mainintaa sivustolla. Olisi hyvä, jos tämän sivuston kautta saisi myös liput Southern junaan, joka menee London Victoria asemalle. Suosittelen tämän kautta lipun ostamista. Junat liikkuu varsin hyvin ja on suht koht aikataulussa. Printtilippu täytyy vain näyttää aseman henkilökunnalle, että pääsee portista ulos ja paluu matkalle sisään.

Kari, Espoo
MAA, 31 HEI 2017
4.0
Hyvin pääsin 5 vuotiaan kanssa, aamupäivällä ei ruuhkaa ja matka

Hannele, Oulu
TOR, 22 KES 2017
4.0
Enemmän infoa

Hei, ostin lipun ja sain sen sähköpostiini aika pian sen jälkeen kun huomautin, että matka alkaa lähestyä. Kaikki meni ok, mutta olisi hyvä kertoa etukäteen että ko. voucherilla matkustaessa pitää etsiä asemilla virkailija, koska automaattiporteista ei printillä pääse. Ongelmaa printtilipulla matkustamisessa ei kuitenkaan ollut, tuntuivat tietävän mistä on kyse.

Leena, Kerava
TII, 07 MAA 2017
4.0
Gatwick airport train

National Railin juna Gatwickiin oli itselleni yllätyslöytö. Löysin koko junareitin olemassaolon Lontoonliput.fi:n sivuilta. Liput tulivat kolmen hengen seurueelle halvemmaksi, vaikka siihen sisältyi metromatka South Kensingtonista Blackfriars -asemalle. Lippujen osto oli vaivatonta, juna oli ajallaan ja kaikki sujui suunnitelmien mukaisesti. Suosittelen varsinkin pienellä budjetilla matkaaville.

Jari, Oulu
TII, 14 KES 2016
4.0
Ihan hyvä

Yllättäin varaussivustolla pitää olla todella tarkkana kun onkin valittavana kolmen eri firman junat. Lähtöasematkin siinä samalla muuttuvat kaupungin sisällä rajusti

Kaj, Kuopio
KES, 10 TOU 2017
4.0

 

Tietoja
Gatwick Thameslink -lentokenttäjuna

Osoite
Klikkaa karttaa ja näe Lontoon metron kartta.
Katso karttaa, Gatwick Thameslink -lentokenttäjuna Katso karttaa

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin