Hop-On Hop-Off The Original Tour Lontoo

  • Valitse päivämäärä

Hop-On Hop-Off The Original Tour Lontoo

Hinta/henkilö alkaen € 37.60

Koe Lontoon parhaat kohteet 24 tai 48 tunnin aikana Original Tour -kiertoajeluilla. Hop-On Hop-Off -lipuilla voit räätälöidä oman kierroksesi pysähdyspaikat ja valita mitkä nähtävyydet haluat nähdä. Kiertoajeluilla pääset ympäri Lontoota sen ikonisilla punaisilla busseilla. Tämä on helpoin ja paras sightseeing-tapa Lontoossa. 

Kohokohdat:

- Koe Lontoon parhaat kohteet 24 tai 48 tunnin aikana

- Valitse mitä haluat nähdä ja milloin neljän reittimme varrella, joilla on yli 90 pysäkkiä

- Lähde kiertoajelulle ikonisilla punaisilla Lontoon busseilla

- Live- tai audio-opastus kaikissa busseissa

- Lipun hintaan sisältyy sightseeing-risteily Thamesilla

Koe Lontoo 24 tai 48 tunnissa

Konsepti on yksinkertainen: hyppää bussiin ja tutustu Lontooseen. Päätät itse, milloin hyppäät pois kyydistä, sekä milloin olet nähnyt tarpeeksi ja haluat hypätä takaisin bussin kyytiin.

Neljällä reitillämme, joilla on yhteensä yli 90 pysäkkiä, pääset lähes mihin tahansa Lontoossa omaan tahtiisi. Kaikissa busseissa on joko live- tai audio-opastus, jossa kerrotaan kaupungista ja sen kohteista.

Original Tour -lippu sisältää sightseeing-risteilyn Thamesilla. Veneet liikennöivät Westminsterin ja Greenwichin väliä säännöllisesti. (Pyydäthän Original Tourin edustajalta myös risteilylippusi, kun noudat kiertoajelulippusi yhdestä Original Tourin lippupisteestä.)

Miten lippu toimii?  

Varatessasi lippujasi, valitse Lontooseen saapumispäivä ”voimassa alkaen” päivämääräksi. Lippusi ovat voimassa yhden kuukauden ”voimassa alkaen” päivämäärästä.

Valitse lippujen lukumäärä ja klikkaa “Etsi lippuja”. Valitse sitten aikuisten (Adult) tai lasten (Child) lippujen lukumäärä. Seuraavaksi voit halutessasi valita muita lippuja nähtävyyksiin tai kuljetuksiin Lontoossa.

 

Miten saan lippuni?

Pian varauksen vahvistuksen jälkeen saat e-lippusi sähköpostiisi. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda ne mukanasi Lontooseen.

Lontoossa e-liput tulee vaihtaa varsinaisiin lippuihin. Lippuja saa miltä tahansa bussipysäkiltä tai bussista suoraan kuljettajalta. Keskeisimmillä pysäkeillä on henkilökuntaa, jotka voivat avustaa ja vastata kysymyksiin paremmin kuin bussikuskit.

Keskeisimmät pysäkit ovat: 
1) The Original Tour Visitor Centre Trafalgar Squarella: 17 to 19 Cockspur Street 
2) Marble Arch: Subway Exit 3 
3) Piccadilly Circus: Whitcomb Street

4) Victoria: Grosvenor Hotelin ulkopuolella 

Muistathan, että liput varanneen henkilön on osoitettava henkilöllisyytensä kuvallisella henkilötodistuksella (esim. passi) vaihdettaessa lippuja! 

Mistä kierros alkaa?

Voit hypätä bussiin vaihdettuasi e-lippusi Hop-On Hop-Off lippuihisi. Bussit kulkevat lippupisteiltä, joissa voit vaihtaa lippusi.

Kuinka kauan lippuni on voimassa?

Hop-On Hop-Off -lippusi ovat voimassa joko valitsemasi 24 tai 48 tuntia.    

Onko lasten lippuja saatavilla?

Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 5-15-vuotiaille lapsille. 0-4-vuotiaat lapset pääsevät kiertoajeluille ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Lasten lippuja voi ostaa vain yhdessä aikuisten lippujen kanssa. 


 

Erittäin hyvä 3.8

3.8 9 customer reviews
sightseeing bus London

Toimii hyvin muuten, paitsi jos on kovasti ruuhkaa, niin aikaa kuluu yllättävän paljon siirtymiseen paikasta toiseen.

Marjut, Helsinki
MAA, 27 MAA 2017
3.8
Hop-On HOp-Off kiertoajelu

Kiertoajelu sinänsä ihan ok, kaikki perusnähtävyydet tuli riittävällä tavalla nähtyä. Ilma ei perinteiseen englantilaiseen tapaan suosinut ulkona istumista. Bussiin noustessa kaikki oli itsepalvelua, kukaan ei tarjonnut sen enempää karttaa kuin kuulokkeitakaan. Kuulokkeiden toimivuus vähän heikkoa, välillä ääni tuli täysillä ja välillä todella hiljaa, nauhoite myös pätki todella paljon. En tiedä mitä etua saimme ostaessamme nämä liput etukäteen, sillä hinnat olivat täysin samat paikan päällä.

Taina
PER, 10 MAA 2017
3.8
Helppo tapa saada yleissilmäys

Helppo ja kätevä tapa saada kattava yleissilmäys nähtävyyksistä

Maarit, Metsäkansa
PER, 20 MAR 2015
3.8
Hop on hop off

Olen tänä kesänä käynyt Riikassa, Prahassa, Zürichissä, Münchenissä, Pariisissa, Tukholmassa ja Tallinnassa sekä viimeisenä Lontoossa. Jokaikisessä kaupungissa teimme kiertoajelut hop on hop off -busseilla, koska se on maailman helpoin tapa tutustua nähtävyyksiin. Itse asiassa hop on hop off -kierrokset ovat loistavin keksintö sitten sähkön ja puhelimen keksimisen, koska helpoimmin ei voisi kiertää mielenkiintoisia kohteita.

Sirpa, Helsinki
TOR, 27 ELO 2015
3.8
Nice tour in London

All the important attractions were to be seen, guides were friendly and with a good sense of humor. Everybody very helpful. Prices were the "London prices" ;) Thames cruise was nice....I would recommend, no need to walk, although there was a lot standing in the traffic jam...

Tiina, Lahti
KES, 16 HEI 2014
3.8
Nopea katsaus Lontooseen

Opas oli oikein hyvä ja vastasi kaikkiin kysymyksiin. Reittikartta matkustajille olisi ollut hieno lisä! Muuten oikein upea tapa tutustua Lontoon nähtävyyksiin ja saada kokonaiskuva kaupungista!

Pia, Turku
TOR, 31 LOK 2013
3.8
Lippujen ostaminen

...sujui tätä kautta vaivattomasti.

Jouni, Mikkeli
PER, 19 HEI 2013
3.8
Lisäliput Thames-risteilylle

...olivat vielä hyvä extra. Kaupungista sai nopeasti hyvän yleiskatsauksen. Toimi hyvin.

Jouni, Mikkeli
PER, 19 HEI 2013
3.8
Kiertoajelu

Mielenkiintoinen ja hyvä

Reijo, Kajaani
SUN, 23 KES 2013
3.8

Tietoja
Hop-On Hop-Off The Original Tour Lontoo

Osoite
Click here for route map
Katso karttaa, Hop-On Hop-Off The Original Tour Lontoo Katso karttaa

Aukiolo-ajat
Ensimmäinen kiertoajelu lähtee klo 8:30 ja viimeinen klo 20:00. Talvisin viimeinen kiertoajelu lähtee klo 17:00

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin