Monsters of Rock - Lontoon päiväkierros

  • Valitse päivämäärä

Monsters of Rock - Lontoon päiväkierros

Hinta/henkilö alkaen € 84.80

Yhdistä aamupäivän Lontoon Rock'n'Roll -kierros ja iltapäivän Klassinen rock ja Beatles-kohteet -kierros ja rokkaa kokopäivä!

Viemme sinut kierrokselle Lontoon historiallisiin kaupunginosiin, kuten SohoIslington ja Camden Town. Näiltä paikoilta löydät rock-musiikin juuret ja pääset eläytymään uudelleen 60-lukuun ja "Summer of Love'en".

Monsters of Rock -kierros sisältää yli 50 erilaista paikka, jotka ovat merkittäviä bändeille/artisteille kuten U2QueenAmy WinehouseOasisMadnessPink FloydElton JonesOzzythe Stones.

Beatles-faneja kiinnostaa varmasti nähdä Brian Epsteinin asunto, Ringon Kings Road -asunto, Johnin ja Yokon ensimmäinen koti ja Paulin nykyinen Lontoon koti. Pääset myös tottakai ylittämään ikonisen Abbey Roadin risteyksen. Ohitamme muun muassa Freddie MercurynBowienBolaninJimmy Page'inMaccanClaptoninVan Morrisonin kotitalot ja paikan missä Jimi Hendrix kuoli. Etkä voi olla varma ketä kävelee sinua vastaan kierroksen aikana!

Kesto: klo 9.00-17.15

Tärkeää tietoa:

- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

- Liput ovat voimassa ainoastaan valitsemanasi päivänä.

- Kierros on englanniksi.

- Monsters of Rock -kierros alkaa klo 9.00 osoitteesta Original Tour Visitor Centre, 17-19 Cockspur St, joka sijaitsee lähellä aukiota Trafalgar Square.

- Lasten lippuja on saatavilla 5-12-vuotiaille lapsille. Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät retkelle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

- Monsters of Rock -kierros pidetään huhtikuusta lokakuuhun.


 

Tietoja
Monsters of Rock - Lontoon päiväkierros

Osoite
Saavuthan tähän osoitteeseen 10 minuuttia ennen lähtöä:
The Original London Visitor Centre, 
17-19 Cockspur Street Trafalgar Square Lontoo, SW1Y 5BL
Katso karttaa, Monsters of Rock - Lontoon päiväkierros Katso karttaa

Katso karttaa, Monsters of Rock - Lontoon päiväkierros

Aukiolo-ajat
Monsters of Rock -kierros järjestetään huhti-lokakuussa klo 9.00-17.15.

Maanalainen
Lähin metroasema on Charing Cross.

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin