Lontoon iltapäiväkierros

  • Valitse päivämäärä

Lontoon iltapäiväkierros

Hinta/henkilö alkaen € 90.90

Koe Lontoon parhaimmat nähtävyydet iltapäivisin. Näe St. Paulin katedraali, Tower of London. Koe tämä kaikki ja enemmän Lontoon iltapäiväkierroksella. Osta liput Lontoon iltapäiväkierrokselle täältä!

Haluatko nähdä kaikki Lontoon parhaimmat nähtävyydet yhdessä iltapäivässä? Lähde siis 3,5 tunnin iltapäiväkiertoajelulle Lontoon ympäri, näe kaupungin kohokohteet ja koe opastettu kierros St. Paulin katedraalissa sekä Tower of Londonissa, jossa näet lumoavat kruununjalokivet ja sinulla on myös aikaa kierrellä omin avuin. Matkalla pääset nauttimaan myös Lontoon kuvankauniista ympäristöstä.

Huomio: St. Paulin katedraali on suljettu sunnuntaisin. Jos varaat kiertoajelun sunnuntaille, pysähdymme ottamaan kuvia ja viivymme pidempään Tower of Londonissa.

Tärkeää tietoa:
- Kierros on opastettu englanniksi.
- Kesto: noin 3,5 tuntia.
- Liput lähetetään sähköpostilla, kun olemme vastaanottaneet maksun.
- Lippu on voimassa ainoastaan varattuna päivänä!
- Kierros alkaa joka päivä klo 13:00 The Original Tour Visitor Centreltä, Trafalgar Square.
- Lasten liput: 3-16 -vuotiaille. - St. Paulin katedraali on suljettu sunnuntaisin. Jos varaat kiertoajelun sunnuntaille, pysähdymme ottamaan kuvia ja viivymme pidempään Tower of Londonissa.
-Lontoon iltapäiväkierros päättyy Victoria Train Station

 

Hyvä 3.0

3.0 1 customer reviews
Iltapäiväkierros Lontoossa

Lähtö tapahtui Trafalgar Squarelta ja suuntautui St Paul's cathedtraalille jossa oli opastettu kieros. Sieltä matka jatkui bussilla Tower of Londoniin. Siellä joiduimme hiukan odottelemaan kun opas kävi vaihtamassa liput ja jakoi ne meille. Opastus jatkui sisäänmenevään jonoon saakka jonka jälkeen jokainen sai jatkaa omaan tahtiin. Bussin lähtöaika annettiin jos joku halusi mennä takaisin lähtöpaikkaan, muuten matka jatkui jokiristeilyllä, jonka opas heitti kevyttä legendaa opastuksen väliin. Matka alkoi Tower Bridgeltä siltojen ali Westminsterin laituriin johon retki loppui. Siitä oli hyvä jatkaa tutustumista Big Beniin. Hiukan tiukka aikataulu mutta pääsee lippujonojen ohi ostamalla kierroksen ennakkoon.

Pekka, Laihia
TII, 30 HEI 2013
3.0

Tietoja
Lontoon iltapäiväkierros

Osoite
The Original London Visitor Centre,
17-19 Cockspur Street,
Trafalgar Square
London
Katso karttaa, Lontoon iltapäiväkierros Katso karttaa

Katso karttaa, Lontoon iltapäiväkierros

Aukiolo-ajat
Lähdöt päivittäin klo 13:00

Maanalainen
Ota maanalainen Charing Crossille

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin