Lontoon Big Bus -kiertoajelut

  • Valitse päivämäärä

Lontoon Big Bus -kiertoajelut

Hinta/henkilö alkaen € 24.50

Kiertoajele avokattoisella kaksikerroksisella Big Bus -bussilla yhden, kahden tai kolmen päivän ajan ja tutustu Lontoseen! Hyppää kyydistä ja nouse kyytiin mielin määrin yli 50 pysäkillä ja kolmella erilaisella reitillä, jotka ovat turistiystävällisesti sijoitettu Lontoon nähtävyyksien tuntumaan.

Kohokohdat:
- Tutustu Lontooseen omaan tahtiin
- Valitse joko 1-, 2- tai 3-päivän lippu
- Hyppää kyydistä ja takaisin kyytin niin paljon kuin haluat
- Ilmainen wifi bussin kyydissä
- Ilmainen kävelykierros sis. hintaan
- Saat jokiristeilyn kaupan päälle

Tutustu Lontooseen kolmella erilaisella kiertoajelureitillä
Hanki Big Bus -kiertoajelulippusi valmiiksi ja ole valmiina kulkemaan Big Bus -reiteillä mielesi mukaan - kiertele, näe nähtävyydet lähempää ja hyppää taas kyytiin.

Voit osallistua ilmaiseksi päivittäisille kävelykierroksille, joiden aiheina on Iso-Britannian kuninkaalliset, aavemainen historia ja sen kauheudet tai Harry Potter. Voit myös lähteä ilmaiseksi maisemaristeilylle.

Klassinen punainen reitti vie sinut historiallisen Lontoon parhaimpiin kohteisiin Hyde Parkista Tower Bridgelle Big Benin, London Eyen ja St Paulin katedraalin kautta. Sininen reitti pysähtyy myös Harrodsilla ja Lontoon parhaimmilla museoilla. Vihreä reitti kulkee ohi Bloomsburyn ja British Museumin, ja reitiltä on yhteys St Pancrasin ja Eustonin asemille.  

Klikkaa tästä nähdäksesi reittikartan. 

Mitä lipun hintaan sisältyy?
Yhden, kahden tai kolmen päivän lippu (Classic, Premium tai Deluxe), joka on voimassa kaikilla Big Bus -kiertoajelureiteillä Lontoossa, kävelykierros lipun voimassaoloajan sekä jokiristeily.

Mikäli valitset yhden päivän lipun (Classic) hintaan sisältyy yksi jokiristeily Westminsteristä Tower of Londonille (jompikumpi suunta). Mikäli valitset kahden tai kolmen päivän lipun (Premium tai Deluxe), hintaan sisältyy jokiristeily Westminsteristä Greenwichiin lipun voimassaoloajan ja hop-on hop-off periaatteella (risteile niin paljon kuin haluat). 

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi ensimmäiseen bussiin noustessasi.

 

Mistä kierros alkaa?
Päätät itse mistä aloitat kiertoajelun. Hyppää ensimmäiseen haluamaasi Big Bussiin ja aloita Lontoon nähtävyyksiin tutustuminen.

Miten kauan lippuni on voimassa? 
Lippusi on voimassa joko yhden, kaksi tai kolme peräkkäistä päivää.

 

Miten kauan yksi kiertoajelukierros kestää?
Punainen reitti kestää 2,5 tuntia, sininen reitti 3,5 tuntia ja vihreä reitti 1,5 tuntia. 

Mikä on bussien vuoroväli?
Kesällä: Bussit liikennöivät joka 10 minuutti (punainen/sininen) ja joka 20 minuutti (vihreä).
Talvella: Bussit liikennöivät arkisin joka 30 minuutti ja viikonloppuisin joka 20 minuutti (punainen), joka 20 minuutti (sininen) tai joka 30 minuutti (vihreä). 

 

Millä kielillä kiertoajelut on saatavilla?

Punaisella reitillä on englanninkielinen live-opastus. Sinisellä ja vihreällä reittillä audio-opastus on saatavilla englanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, arabiaksi, mandariinikiinaksi, Brasilian portugaliksi, puolaksi, hindiksi, espanjaksi, japaniksi ja venäjäksi.  

Mistä kävelykierrokset alkavat?
Kävelykierrokset kestävät noin 1,5-2 tuntia ja lähtevät Trafalgar Squarelta klo 11.00, joka sijaitsee Big Bus -pysäkillä nro. 10. 

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 5–15-vuotiaille. Alle 5–vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

 

 

 

 

Hyvä 3.0

3.0 1 customer reviews
Paljon nähtävyyksiä helposti

Olen kerran aiemmin ollut kiertoajelulla, joten tiesin vähän mitä odottaa. Valitsimme RED-linjan, jossa on englanniksi puhuva opas mukana. Hän kertoi hauskasti sekä historiaa että muuta pientä knoppitietoa. Ainoastaan Lontoon ruuhkat ja useat rakennustyömaat hiukan haittasivat menoa. Liput ostimme täältä ja ne vaihdettiin pysäkillä "sisäänheittäjien" toimesta. Toimi hyvin ja voin suositella.

Sanna, Tuusula
PER, 09 MAA 2018
3.0

Tietoja
Lontoon Big Bus -kiertoajelut

Osoite
Vaihda e-lippusi Big Bus -lippuihin ensimmäisellä valitsemallasi Big Bus -kierroksella. Päälähtöasemat ovat Green Park Station (Ritzin lähellä), Marble Arch (Speakers’ Cornerin lähellä) ja Baker Street Station.

Katso karttaa, Lontoon Big Bus -kiertoajelut Katso karttaa

Aukiolo-ajat
Reittien bussit liikennöivät alkaen noin klo 8.30 ja päättyen klo 17.00 (talviaikaan) / klo 18.00 (kesäaikaan).

Maanalainen
Klikkaa alapuolella olevaa karttaa nähdäksesi lähin Big Bus -pysäkkisi.

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin