Madame Tussauds

  • Voimassa

Madame Tussauds

Hinta/henkilö alkaen € 36.60

Varaa liput Madame Tussaudsin vahakabinettiin etukäteen ja vältä pitkät lippujonot.

Kiireisin aika vierailla Madame Tussaudin vahakabinetti on klo 12:00 ja 15:00 välisenä aikana. Jos valitset tämän vierailuajan, voit joutua jonottamaan sisäänpääsyä.

Sinun on Lontoossa ollessasi ehdottomasti käytävä Madame Tussaudsissa eli maailmankuulussa vahamuseossa. Madame Tussauds on ehdottomasti käymisen arvoinen kohde ja meidän lippumme oikeuttavat pääsyyn kaikkialle Madame Tussaudsin alueelle, mukaan lukien karmaiseva Chamber Live . Chamber Live on todella pelottava ja paitsi järkytyt useasti niin myös naurat monta kertaa. Kannattaa käydä Chamber Livessä kun kerran olet Madame Tussaudsissa – JOS uskallat!!! Sinun on myös oltava terve ja yli 13-vuotias. Jos haluat jättää Chamber Liven väliin ollessasi Madame Tussaudsissa, voit vain kävellä ohitse menemättä sisään! 

Uutuus! Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä mahtavimmat Super Heroes -sankarit, jotka saavat uuden elämän Madame Tussaudin vahakabinetissa.

Hämähäkkimies, Iron-Man, Volverine, The Incredible Hulk ja paljon muuta sekä täysin uusi 4D kokemus! Madame Tussaudin kuuluisan kaarevassa auditoriossa voit nähdä uuden 4D lyhyt elokuvan täydellisessä surround 360° esityksessä erikoistehostein , missä Hämähäkkimies, The Incredible Hulk ja Captain America taistelevat ilkeitä roistoja vastaan täysin uudessa seikkaillussa.

Astu Iron-Manin rintasuojaan tai kävele katolla Hämähäkkimiehen kanssa.

UUTUUS alkaen toukokuusta 2015 - AINUTLAATUINEN INTERAKTIIVINEN STAR WARS -KOKEMUS!

Disneyn ja Lucasfilmin kanssa tiiviissä yhteistyössä tuotettu Star Wars™ at Madame Tussauds on ainutlaatuinen ja mukaansatempaava kokemus aitoa jäljittelevien vahanukkien tähdittämänä. Näe suosikkihahmot ja sankarit Star Wars jaksoista 1-4. Hahmot esiintyvät "walk-in" -seteissä, joiden inspiraatio on haettu elokuvien pääkohtauksista. Kohtauksien elävöittämiseksi on esitystä maustettu dynaamisilla erikoiseffekteillä, kun astut suoraan yhteen ikonisimpaan hetkeen elokuvahistoriassa.

Jos et osta lippujasi ‘Standard Tickets including Star Wars' täältä, voit ostaa ne Madame Tussaudsin pääsisäänkäynniltä hintaan GBP 3,- per lippu. 

Nyt voit varata Perhelippu Madame Tussauds:
Perhelippu on saatavilla 2 versiota: 2 aikuista + 2 Lapsi tai 1 aikuinen + 3 Lapsi!
Perhelippu on voimassa enintään max 4 henkilöä, eikä koskaan 3 aikuista + 1 lapsi!

Valitse saapumispäiväsi kohtaan “Voimassa” sillä täältä ostamasi liput ovat valitsemastasi kyseisestä päivämäärästä lähtien voimassa kuukauden. Valitse lippujen lukumäärä ja näpäytä “HAE”. Valitse sitten “Adult” (aikuinen) tai "Child” (lapsi 4-15v.) –liput. Alle viisivuotiaat lapset pääsevät aikuisen mukana ilmaiseksi. Seuraavaksi valitset haluatko varata liput muihin nähtävyyksiin tai kuljetuksen.

 

Erinomainen 4.2

4.2 58 customer reviews
Loistava paikka

Hienoja vahahahmoja, hyvin järjestetty ja mukavaa ajankulua. Oli hinnan arvoinen, ja kuviakin sai ottaa.

Ville, Turku
MAA, 05 TAM 2015
4.2
Hieno kokemus!

Koko perhe tykkäsi, myös 11-vuotias poika. Lippujen ostaminen oli todella vaivatonta.

Anu, Helsinki
MAA, 08 JOU 2014
4.2
Kaikki toimi!

Liput tuli luvatusti, ilman jonotusta sisään ja hauska päivä Madame Tussaudsissa. Suosittelen! :)

Hanna, Vantaa
MAA, 01 JOU 2014
4.2
Mahtava kokemus

Kannattaa käydä, monta huonetta aitoja nukkeja nähtäväksi! Ja 4D leffa lopussa oli paras.
Kadutti, ettei varattu samalla yhteislippuja London Eyen kanssa, olisi tullut halvemmaksi.

Satu, Villähde
TII, 23 SYY 2014
4.2
upea kokemus

Mukava päivä Madame Tussaudsissa.Joulukuussa jouluisa ilme oli yllätys, samoin joulupukki. 4 D oli hieno kokemus. Pisteitä 4/5

Riitta, Oulu
TII, 10 JOU 2013
4.2
Mainio !

Madame Tussauds on mainio kohde koko perheelle. Ehdottomasti kannattaa Lontoon matkaan yhdistää tämä kohde. Ennakkoliput / varaus toimi hyvin joten suosittelen lippujen ostamista etukäteen. Ei juurikaan jonotusta paikan päällä.

Anne, Helsinki
TII, 10 JOU 2013
4.2
9 pistettä.

Käynti Madame Tussaudsilla oli lomani kohokohtia. Englanninkieltä ymmärtämätönkin pystyi nauttimaan kiertelystä. Haittapuolena koin ihmispaljouden ja loppuvaiheessa jonotuksen elokuvaan. Meille ei kerrottu, miksi oikein seisoimme tungoksessa ylätasanteella pääsemättä lainkaan eteenpäin ja kuinka kauan joutuisimme siinä odottelemaan. Ahtaanpaikan kammoiselle tieto olisi tuonut helpotuksen. Tuli hieman paniikki olo, että mitä oikein on tapahtunut tai mitä on tapahtumassa. (Mukanani oli englanninkielen ymmärtäviä. ) Muuten kokemuksestä jäi pelkästään positiivinen tunnelma ja aion todellakin käydä uudelleen, jos vielä joskus Lontooseen pääsen. Kiitos!
Lippujen ostaminen netistä oli helppoa ja vaivatonta.

Paula, Raahe
TII, 03 JOU 2013
4.2
Lontoon paras matkailukohde.

Lontoon paras matkailukohde äidin ja 15 vuotiaan tyttären mielestä.

Sirpa, Lahti
MAA, 28 LOK 2013
4.2
Madame Tussauds

Vahakabinetti oli ehdoton nähtävyys Lontoossa. Lippujen ennakkoon varaaminen oli järkevää, sillä jonotus olisi muuten kestänyt pidempääkin. Ennakkoon liput tilanneiden jonotus kesti varttitunnin verran.

Anna, Salo
TOR, 24 LOK 2013
4.2
!Näkemisen arvoinen

Kuuluisa vahakabinetti oli maineensa veroinen. Suosittelen! ehdottomasti yksi must-jutuista!

Juhani, Alajärvi
MAA, 21 LOK 2013
4.2
Madame Tussauds

mielenkiintoinen, vauhdikas loppu taxilla.

Marjo, Helsinki
MAA, 21 LOK 2013
4.2
Madam Tussauds

Sisälsi paljon erilaisia esitystapoja, ei pelkkiä vahanukkeja, joka oli miellyttävä yllätys. Ihana paikka. Ostimme liput etukäteen ja jonotimme sisään noin puolituntia- Olimme paikalla aamusta heti avaamisen jälkeen.

Kati, Tikkakoski
SUN, 20 LOK 2013
4.2
Madame Tussauds Lontoo

Vahakabinetti on näkemisen arvoinen paikka, varsinkin 4D elokuva oli vaikuttava esitys. Mielenkiintoista oli myös
Englannin historiasta kertova " kiertoajelu ". Useampi tunti vierähtää Madame Tussauds:lla nopeasti. Ainoa mikä vähän ärsytti ja yllättikin oli se, että vaikka liput oli varattu etukäteen, jono oli todella pitkä vahakabinettiin. Ilmeisesti kaikki olivat ostaneet lipun etukäteen, koska lippukassalle ei ollut jonoa juuri lainkaan. Onneksi jono eteni suht nopeaan. Kaikenkaikkiaan voin suositella kaikenikäisille Lontoon kävijöille.

Marja, Rovaniemi
LAU, 19 LOK 2013
4.2
Ihan huippu, välillä ehkä hiukan ahdasta ihmismäärän vuoksi. Suosittelen lämpimästi kaikille

Melkein täydet pisteet

Marjo, Launonen
MAA, 14 LOK 2013
4.2
Matkamme kohokohta

Madame Tussauds näyttely oli todella hieno kokemus. Nuoret 14 ja 15-v. tytöt tykkäsivät kovast paikasta.
Olimme ostaneet liput etukäteen mutta saimme jonottaa kuitenkin sisäänpääsyssä vajaan tunnin. Menen paikkaan vielä uudestaan!

Sirkka, Lapinkylä
MAA, 07 LOK 2013
4.2
Madame Tussauds

Paljon hienoja julkkiksia nähtävillä, hyvin järjestetty kerros. Etukäteenostetuilla lipuilla kuitenkin joutui jonottamaan n. 25 min. se ei ollut kovinkaan mukavaa. Lippujen osto oli tosi helppoa, kiitos siitä!

Johanna, Vaasa
MAA, 07 LOK 2013
4.2
Madame Tussauds

Lippujen tilaaminen oli helppoa. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde. Kannattaa ottaa mukaan hyvä kamera jolla voi ottaa kuvia kohteessa. Hahmot on tehty todella taitavasti. Sopii koko perheelle.

Minna, Helsinki
MAA, 23 SYY 2013
4.2
Madame Tussaud's

Madame Tussaud's oli toisellakin kerralla yhtä hieno kuin ensimmäisellä. Ehdottomasti lippuhinnan arvoinen kohde.

Kati, Akaa
TII, 17 SYY 2013
4.2
Matkan kohokohta

Mielestäni Madame Tussaud´s oli yksi matkan kohokohdista. Erittäin hieno paikka, monenlaisia juttuja vahanukkejen lisäksi. Todellakin hintansa väärti.

Eveliina, Turku
MAA, 09 SYY 2013
4.2
Suosittelen

Vahakabinettiin oli kamalan pitkät jonot vierailupäivänämme, mutta ennakkolippujen ansiosta pääsimme sisään puolessa tunnissa; lipputiskin jonosta oli vielä ovelta kahden tunnin jonotusaika. Matkan paras kohde!

Noora, Kalajoki
TII, 27 ELO 2013
4.2
Kiinnostava nähtävyys kaiken ikäisille

Varaaminen oli helppoa ja homma toimi. Varattujen lippujen jono meni nopeasti, vaikka ensin näytti todella pitkältä. Kohteessa riitti näkemistä koko rahan edestä : )

Sari, Espoo
MAA, 19 ELO 2013
4.2
Madame Tussauds

Helppo tapa hankkia liput. Pitkä jono, mutta veti hyvin.

Nina, Tuusula
MAA, 12 ELO 2013
4.2
Upea kokemus

Etukäteen ostetut liput oli hyvä idea, sillä muutama muukin oli kiinnostunut kyseisestä kohteesta :D Itse Madame Tussauds oli enemmän kuin vahakabinetti kaikkine osa-alueineen. Ikimuistettava kokemus - elämys!

Tuija, Espoo
KES, 07 ELO 2013
4.2
Vahakabinetti

Hieno paikka, vaikka tungosta vähän patsaiden välissä olikin! Monipuolinen elämys kaiken ikäisille. Rappusten määrä vähän hämmästytti -ei siis liikuntaesteisille sopiva paikka.

Minna, Joensuu
SUN, 04 ELO 2013
4.2
Madame Tussauds - koko perheen kohde

Madame Tussauds on ehdottomasti mukava koko perheen kohde. Paljon nähtävää ja pääset kuvaan yhdessä oman suosikkitähtesi kanssa, vaikka onkin vilkkain aika kesästä ja kohde täynnä matkailijoita. 4D elokuva todella hieno! Jonotimme enintään 5 min, koska olimme hankkineet voucherit lippuihin etukäteen. Vip-lippulaiset jonottivat todella pitkään :)

Elina, Siuntio
TII, 30 HEI 2013
4.2
Hyvä, hieno kohde.

Hieno kohde, jonotusaika n. tunti sisälle,kun liput oli ostettu ennakkoon.
Lippujen varaaminen netistä kauttanne oli helppoa ja toiminta varmaa.

Marjut, Oulu
TII, 30 HEI 2013
4.2
Madame Tussauds

Lippuvaraus netissä sujui helposti eikä ollut mitään ongelmia. Kohde ylitti odotukset, todella hieno!

Jaana, Vantaa
MAA, 29 HEI 2013
4.2
Loistava näyttely

Jonotusaika n tunti huolimatta aiemmin ostetusta lipusta.

Matti, Loppi
MAA, 22 HEI 2013
4.2
madame Tussauds

Enkelt och smidigt att beställa biljetterna på förhand. Funkade till 100 %

Trude, Tenala
TII, 16 HEI 2013
4.2
MADAME TUSSAUDS - JONOA MUTTA TOIMII

Olen käynyt aiemmin 15 vuotta sitten ja tuntuu että itse kohteen laatu heikentynyt. Kuitenkaan se ei tarkoita etteikö siellä kannata käydä. Jonoa on kaikissa hintaluokissa näin Heinäkuussa mutta liput kannattaa ehdottomasti hankkia etukäteen, joka Ticmaten kautta on helppoa kuin heinänteko. Nyt päästiin noin kolmen vartin jonotuksella.

Petri, Rusko
TII, 16 HEI 2013
4.2
Kiinnostava, mutta vähän ahdistava

vahakabinetti oli tupaten täynnä eikä siellä ollut ikkunoita. melua, kuuma ja matalia käytäviä jossain maan uumenissa.

Sari, Jyväskylä
LAU, 13 HEI 2013
4.2
Superhienoa!!!

Kaikkien on pakko käydä siellä!!! Aivan mahtavaa!!!! Todella erilaista ja koettavaa riittää!!! Suosittelemme aivan kaikille!!!

Irina, Kouvola
SUN, 07 HEI 2013
4.2
Näkemisen arvoinen

Varaus toimi, liput tulivat heti sähköpostiin. Paikka on must Lontoossa, kannattaa käydä. Menimme keskellä viikkoa heinäkuun alussa vähän ennen avaamisaikaa (9.30), mielettömät jonot... Jono pidempi liput ennakkoon hankkineilla kuin sen luukulta ostavilla, puoli tuntia meni jonottaessa.

Anne, Seinäjoki
SUN, 07 HEI 2013
4.2
Vahakabinetti ei petä odotuksia

Kabinetti on todella käymisen arvoinen niin lapsille kuin aikuisillekin. Myös siinä mielessä hieno kokemus, että vahanukkeihin saa koskea! Ennakkolipun jonon pituus meinasi alkuun lannistaa mutta pitkä jono kuitenkin eteni joutuisasti. Jonottamaan joutui kesäkuun lopussa arkena aamupäivällä ennakkolippujen kanssa reilun vartin. Ilman ennakkolippua jono olisi ollut huimasti pidempi. Ainoa pieni miinus tässä kohteessa lieneekin väenpaljous.

Marika, Espoo
LAU, 29 KES 2013
4.2
Madame Tussauds

Kannattaa ehdottomasti käydä. Taisi olla jopa Lontoon mieleenpainuvin nähtävyys.

Mairit, Nousiainen
LAU, 22 KES 2013
4.2
Pelko pois vahakabinetista!

Edellisen käyntini jälkeen vahakabinetissa on tehty muutoksia, mm. lisäämällä sinne "pelottelukäytävä", missä oli eläviä näyttelijöitä pelottelemassa kävijöitä. He eivät koskeneet kävijöihin, hyppivät nurkista eteen, irvistelivät, murisivat ja huitoivat käsillä kasvojen edessä.

Mielestäni kyseinen paikka sopisi paremmin London Dungeoniin eikä vahakabinettiin. Pelottelu ei ole lisäarvo tällaisessa paikassa. Seurueestamme kaksi aikuista käytti exit-vaihtoehtoa välttyäkseen ko. paikalta, koska säikyttely ei tuota heille minkäänlaista nautintoa normaalissakaan elämässä. Paikan vartija hoki kyllä kiitettävästi, että näyttelijät EIVÄT koske kävijöihin, mutta entäpä jos kävijä ei ymmärrä englantia riittävästi?

Muuten näyttely on toki katsomisen arvoinen ja monipuolinen.

Arja, Turenki
PER, 21 KES 2013
4.2
Madame Tussaud

Vahakabinetissa olen käynyt aiemminkin, mutta tämä entisestään vielä parantunut, lisää ohjelmaan mm. 4D elokuva sekä "taxiajelu" Lontoon historiaan. Hyvä oli ja lippuvaraus kauttanne toimi hyvin.

Kaija, Lahti
MAA, 17 KES 2013
4.2
A-list ja uudet nuket

Olin käynyt aiemminkin vahakabinetissa Lontoossa, mutta siellä on aina uusia nukkeja ja jotenkin siellä vanhakin nuortuu ja kuvauttaa itsensä mitä kummallisimmissa kainaloissa! Hieno paikka! Suosittelen myös Lontoon historia junamatkan ja 4D-leffan takia.

Niina, Lieksa
MAA, 17 KES 2013
4.2
Ilman jonoja

Varaus ja lippujen toimitus sujui moitteetta. Kunhan muistaa tarkistaa sen roskapostilaatikon, jos ei ala näkymään normaalissa kansiossa ;-) Mutta eipä sekään ollut ongelma kun soitti asiakaspalveluun niin ystävällinen henkilö laittoi liput uudelleen s-postiin. (Tämän jälkeen vasta tajusin sen roskapostilaatikon!). Kohde oli mielenkiintoinen ja sisään pääsi ilman jonotusta (arkipäivä klo 13). Suosittelen!

Sari, Pori
PER, 14 KES 2013
4.2
Madame Tussauds

"Pakollinen" nähtävyys, vahanuket todella hyvin tehtyjä mutta joukossa oli myös melko paljon tuntemattomuuksia :) Helppo kulkuyhteys ja lippujen osto kävi helposti ja kätevästi, plussaa joustava käyttöaika. Ei lainkaan jonotusta vaikka ei heti aukeamishetkenä mentykään.

Katja, Urjala
SUN, 09 KES 2013
4.2
Paljon nähtävää

Kokonaisuus parempi kuin odotin, paljon nähtävää. Ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka, lipun hinnalle sai vastinetta. Pre paid-lippujonossa meni noin 10 minuuttia, toinen jono toooosi pitkä....

Erja, Klaukkala
KES, 22 TOU 2013
4.2
Vierailun arvoinen kohde

Hinta-laatusuhde kohdallaan. Kannattaa käydä.

Mervi, Koria
MAA, 20 TOU 2013
4.2
Madame Tussauds

Kiva nähtävyys, todella aitoja nukkeja.

1,5 tunnin jonotuspaikanpäällä tuntui kohtuuttomalta vaikka olin hankkinut liput etukäteen.
Etukäteen tilauksen teko oli helppo - kiitos siitä.

Anne, Nummela
TII, 14 TOU 2013
4.2
Vähän ylimainostettu 'pakkonähtävyys'

Aivan liikaa turisteja, hankalaa katsoa mitään kunnolla väentungoksen takia. 4D-filmi oli hauska jopa vanhemmalle väelle.

Ritva, Oulu
MAA, 13 TOU 2013
4.2
Madame Tussauds

Oli kyllä hintansa väärti ja kun liput varasi etukäteen ei tarvinnut jonottaa. Nuket olivat todella aidon näköisiä ja koko paikka oli aivan upea. Hieno kokemus!

Vilma, Savonlinna
SUN, 12 TOU 2013
4.2
Erinomainen

Ehdottomasti, jos menetLontooseen, käy tällä.

Raimo, Finland
PER, 26 HUH 2013
4.2
Madame Tussauds

Vahanukkeja, hieno Lontoo eri vuosina vaunuajelu, 4D elokuva ym.. Jos onnistuu välttämään ruuhka-ajan,
tutustuminen helpompaa.

Tuula, Lappeenranta
TII, 23 HUH 2013
4.2
Oli erittäin hyvä ja paljon tullut muutoksia sitten 1980 luvun, jolloin kävin edellisen kerran.

Tähän kannattaa tutustua, jos ei ole koskaan aikaisemmin käynyt. Hintansa väärtti. Suosittelen lämpimästi

Marjatta, Kerava
MAA, 22 HUH 2013
4.2
Lontoon liput

Mahtava paikka ja erittäin helppoa ja vaivatonta tilata liput Lontoon lipusta. Ei tarvinnut jonottaa.

Maarit, Porvoo
LAU, 13 HUH 2013
4.2
Mahtavaa

Olen käynyt museossa 2007 edellisen kerran. Nyt vuonna 2013 oli paljon tehty uudistuksia, joten todella kiva oli käydä uudelleen. Ei mennyt rahat hukkaan. Marvelin 4D esitys oli aivan huikean hieno!!!

Riikka, Tampere
TII, 09 HUH 2013
4.2
Hauska kokemus

Monipuolinen kannattaa käydä!

Jarmo, Helsinki
LAU, 23 HEL 2013
4.2
Vahakabinetti

Henkilöt olivat uskomattoman aidon näköisiä , Lontoon historian esittelyjuna loistava.

Eija, Raisio
KES, 20 HEL 2013
4.2
Uskomaton

Madame Tussauds oli uskomattoman upea. Olen käynyt aiemmin Berliinissä vastaavassa paikassa, mutta Lontoo vei voiton. Paljon nähtävää! Lippurahoille sai vastinetta.

Piritta, Seinäjoki
MAA, 04 HEL 2013
4.2
Kiva kokonaisuus

Madame Tussauds kuului matkamme must-kohteisiin. Vahanuket olivat hienosti tehtyjä, mutta suht nopeasti ohitettuja. Ilman taksiajelua vanhassa Lontoossa ja 4D-elokuvaa, olisin pitänyt kohdetta ylihinnoiteltuna. Nyt oli ihan viihdyttävä kokemus, muttei tarjonnut mitään wow-elämyksiä.

Järjestelyt kohteessa olivat hyvin hoidettuja. Pääsimme jonotuksetta sisään etukäteen ostetuilla lipuilla.

Mirkka, Oulu
SUN, 10 MAR 2013
4.2
Pitkä jono

Ennakkoon lipun ostaneiden jonossa keski reilun tunnin. Paikka on siis erittäin suosittu. Lipputiskillä kaikki sujui helposti. Sisällä oli porukkaa yli tarpeiden, mutta kyllä siellä vielä mahtui kulkemaan. Kuitenkin lippujen oston kannalta kaikki sujui hyvin.

Samuel, Vantaa
KES, 24 HEI 2013
4.2
Paljon ihmisiä

Aluksi tuntui, että ihmisiä oli aivan iikaa ja kohdetta ylimainostettu, mutta taksiajelu historiassa ja 4d elokuva kruunasivat käynnin.Oli vierailun arvoinen kohde!!!

Pia, Turku
TOR, 31 LOK 2013
4.2
Kaksitahoinen kokemus

Vaikka oli ennakkoon maksettu lippu, joutui jonottamaan reilut puoli tuntia.
Eli väkeä oli todella paljon, tosi suosittu kohde.
Tällaiselle keski-ikäiselle miehelle ihan ok paikka, vaikea sanoa kenelle olisi ihan huikea paikka.
Tuntuu olevan sellainen jokaiselle jotakin paikka eli soveltuu varmasti perheille hyvin!

Harri, Jyväskylä
SUN, 20 LOK 2013
4.2
Madame Tussauds

Lippujen varaus netissä toimi hyvin, kuten myös lippujen vaihto paikan päällä. Museo ei kuitenkaan vastannut odotuksia. Ihmisiä otettiin aivan liikaa sisään ja tämän vuoksi osa vahanukeista jäi näkemättä tai jäi vähäiselle näkemiselle. Ei houkuttele vierailemaan toista kertaa.

Tuula, Oulu
MAA, 19 ELO 2013
4.2
Madame Tussauds. LontoonLiput.fi

Tietoja
Madame Tussauds

Osoite
Madame Tussaud's, Marylebone Road, London, NW1 5LR.
Katso karttaa, Madame Tussauds Katso karttaa

Ohjeet

Aukiolo-ajat
Päivittäin klo 09:30 - 18:00. Sisäänpääsy päättyy klo 17:00 - 17:30 välillä

Maanalainen
Baker Street Station (Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan, Hammersmith, City Line)

Bussit
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
Ostoskori Ostoskori