London Dungeon

  • Valitse päivämäärä

London Dungeon

Hinta/henkilö alkaen € 26.70

Säästä 25% pääsylipun hinnasta London Dungeoniin, joka on yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä! Tarjous on saatavilla vain tämän sivuston kautta! Ennakkon ostetuilla lipuilla säästät rahaa ja voit ohittaa lippukassan jonot.

Kohokohdat:
- Säästä 25% ostamalla liput verkosta
- Käy London Dungeonissa ilman jonottamista
- Koe 18 interaktiivista esitystä, 20 elävää näyttelijää, 1000 vuotta historiaa
- Kokeile kahta uskomatonta maanalaista ajelua
- Alle 3-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi
- Avoimet liput, voimassa yhden kuukauden

Säästä 25% 
Osta pääsylippusi meiltä ja säästä 25% hinnasta. Säästä rahaa varaamalla lippusi etukäteen meiltä!

London Dungeon - pahin painajaisesi!
London Dungeon on yksi pelottavimmista ja shokeeraavimmista kokemuksista, mitä Lontoolla on tarjota. Koe 90 minuutin matka läpi 1000 vuotisen Lontoon historian. Kävelette tämän vankityrmän läpi, liikkuen esityksestä toiseen ammattilaisnäyttelijöiden opastuksella. Se on sekä hauskaa että hieman pelottavaa.

Liput ovat voimassa yhden kuukauden
Tilatessasi lippuja laita saapumispäiväsi kohtaan "voimassa", jolloin liput ovat voimassa yhden kuukauden tästä päivästä.

Kuinka saan lippuni
Ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan Lontooseen.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3-15 vuotiaille lapsille. Alle kolmevuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Kohteen suosion vuoksi London Dungeonissa on voimassa uudet toimintaperiaatteet sisäänpääsyssä. Saavuttuasi London Dungeoniin sinun tulee vaihtaa e-lippu lippuun, joka on voimassa kyseisenä päivänä. Takaamme pääsyn London Dungeoniin joko 45 minuutin sisällä saapumisesta tai päivänä ja kellonaikana, joka sopii sinulle parhaiten. Kenenkään asiakkaistamme ei ole tarvinnut odottaa yli 45 minuuttia, mutta haluamme silti tarjota joustavuutta suunnitella vierailusi parhaiten sinulle sopivimpaan aikaan.
- Takaamme tämän asiakkaillemme ja kannattaa myös muistaa, että täällä myydyt liput ovat halvempia kuin suoraan London Dungeonin lippuluukulta tai muualta verkosta ostetut.


 

Erinomainen 4.2

4.2 13 customer reviews
Dungeon erinomainen, varausjärjestely ei

Sivuilla mainostetaan että asiakkaiden ei ole tarvinnut odottaa 45 min pidempään, jonotimme kuitenkin lipun lunastusta 15 min ja sisäänpääsyä 1h 30 min. Lippu oli maksettu ennakkoon. Kassalta saa siis oikean sisäänpääsy lipun jossa esitysaika ilmoitetaan, kun paikalle tulee ilmoitettuun aikaan niin joutuu vielä jonottamaan sisälle vähintään 30 min. Lipun ilmoittama aika voi siis mennä kauemmaksi kuin 45 min, jonka lasken odotusajaksi. Esim. kävimme ennakkoon maksetut liput klo 12.00 ja seuraava sisäänpääsy oli 13.15. Varsinainen esitys alkoi 13.45 eli varsinainen esitys ei ala lipussa ilmoitettuun aikaan vaan myöhemmin!!! Esitykset superhyviä, lavasteet näyttäviä ja keskiajan hengen mukaisia, ei kannata viedä ala-aste ikäisiä, sillä esityksiin sisältyy kauhukohtauksia, jotka voivat olla liikaa joillekkin lapsille. Osa lapsista itki kierroksen aikana.

Juha petri
MAA, 14 ELO 2017
4.2
London Dungeon

Mainio kohde aikuisille ja lapsille, jotka osaavat hyvin enkkua. Sopivan jännittävä! Lontoon historiasta ehkä vähän hyvä kertoa lapsille/teineille ennakkoon, niin saavat tarinoista paremmin kiinni.

Kirsi, Hämeenlinna
LAU, 04 MAA 2017
4.2
London Dungeon

Mainio kohde aikuisille ja lapsille, jotka osaavat hyvin enkkua. Sopivan jännittävä! Lontoon historiasta ehkä vähän hyvä kertoa lapsille/teineille ennakkoon, niin saavat tarinoista paremmin kiinni.

Kirsi, Hämeenlinna
LAU, 04 MAA 2017
4.2
Mukava kokemus

Kiva esitys. Hyvät näyttelijät, vaikka kaikkea en aina ihan ymmärtänytkään:)
Tilasimme liput Lontoossa netin kautta. Tämä onnistui näppärästi. Luulimme, että varauksen/lipun näyttäminen kännykältä riittää, mutta ei. Piti olla tulostettu paperiversio, mikä osottautuikin aika haasteelliseksi. Kaiken säädön jälkeen päästivät meidät sitten armosta sisään...

Terhi, Kotka
TOR, 19 TAM 2017
4.2
Mielenkiintoinen

Taitavasti ja mielenkiintoisesti tehty kohde.

Riitta, Tampere
KES, 01 KES 2016
4.2
Viihdyttävä ilta dungeonissa.

Ehkä hieman lisäjännitystä jäi kaipaamaan. Erinomaisesti sopii myös hieman vanhemmille lapsille.

Veli-matti, Espoo
TII, 29 MAA 2016
4.2
Ihanan kauhea London Dungeon

Ehdottomasti käymisen arvoinen kohde Lontoon reissulla. Suosittelen!

Marja
TOR, 11 HEL 2016
4.2
lontoo dungeon

Napakymppi koko paketti!!! :-)

Mari, Helsinki
PER, 20 MAA 2015
4.2
Mahtava!

London dungeon on ehdottomasti jokaisen Lontoon matkaajan käytävä. Ei mikään tavallinen museo, vaan todella upea kokemus, josta kiitos mahtaville näyttelijöille. Lippujen varaus täältä oli helppoa ja lipun kanssa ei ollut ongelmia.

Maija, Raahe
MAA, 24 MAR 2014
4.2
Dungeonissa hurjaa menoa!

Kuvittelin meneväni Lontoon synkän menneisyyden museoon katsomaan vitriinejä: ehei, sitä tämä reissu ei ollut! Kyseessä oli enemmänkin teatterielämys, jossa nuoret näyttelijät eläytyivät upeasti rooleihinsa. Myös yleisö pääsi kirkumaan ja osallistumaan, milloin missäkin roolissa. Vaatii kohtuu hyvää englannin taitoa, jotta saa mahdollisimman paljon irti kierroksesta. 14v tyttö ilmoitti kierroksen jälkeen, että tuonne haluaa seuraavallakin reissulla!

Minna, Vantaa
TOR, 28 MAR 2013
4.2
Dungeon oli mahtava

Luultiin että London Dungeon on joku museon tapainen jossa omassa tahdissa katsellaan vitriinejä, mutta päästiinkin liki pariksi tunniksi mukaan jännitysnäytelmään! Hauska ja kauhea samassa paketissa. Kieltä on syytä osata hyvin jotta "oppaiden" eri murteilla kertomat tarinat aukeaa. Lontoon historian tunteminenkaan ei ole pahitteeksi. Lippujen varaus toimi hyvin ja tulivat saman tien sähköpostiin tulostettavaksi.

Johanna, Vantaa
MAA, 14 LOK 2013
4.2
London Dungeon

Lippujen varaus ja vaihto toimivat hyvin. Kohteessa tuli tunne karjalauman kuljetuksesta huoneesta huoneeseen, joissa sitten peloiteltiin. Ei houkuttele käymään toista kertaa.

Tuula, Oulu
MAA, 19 ELO 2013
4.2
London Dungeon

Kokemisen arvoinen paikka,mutta kävijän täytyy osata englantia ymmärtääkseen koko kierroksen. Kiva kun myös katsojat "saavat" osallistua kerrontaan. En suosittelisi alle 10-vuotiaalle. Lippujen osto oli helppoa ja paikalle oli helppo löytää, avaamishetkellä jonoa oli jonkun verran.

Katja, Urjala
SUN, 09 KES 2013
4.2
London Dungeon. LontoonLiput.fi

Tietoja
London Dungeon

Osoite
London Dungeon.
County Hall,
Westminster Bridge Road,
London SE1 7PB.
Katso karttaa, London Dungeon Katso karttaa

Katso karttaa, London Dungeon

Aukiolo-ajat
Päivittäin klo 10.00 - 17.00

Maanalainen
Westminster or Waterloo station (Northern/Jubilee Line)

 
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin