Lontoo hopeapaketti

  • Valitse päivämäärä

Lontoo hopeapaketti

Hinta/henkilö alkaen € 76.80

Säästä 10% London Eyesta, Madame Tussaudsista sekä London Dungeonista meidän supersäästäjän Lontoon hopeapaketillamme! Koe kolme Lontoon huippunähtävyyttä ja säästä rahaa.
 
Mitä Lontoon hopeapakettiin sisältyy?
- Säästä 10% London Eyen, Madame Tussaudsin ja London Dungeonin hinnoista
- Avoimet liput, voimassa 1 kuukauden valitsemastasi päivästä lähtien sekä Madame Tussaudsiin että London Eyehin
- E-liput lähetetään suoraan sähköpostiisi
- Sisäänpääsy 4D-elokuvakokemukseen London Eyessa
- Marvel Super Heroes 4D -näyttely sekä SCREAM Madame Tussaudsissa
- 360 asteen esitykset ja jännää tarinankerrontaa London Dungeonissa
- Kaksi uskomatonta maanalaista ajelua London Dungeonissa
 
Nauti näkymistä London Eyesta
Thamesin rannalla, Big Beniä vastapäätä, sijaitsee yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä, London Eye maailmanpyörä. Sieltä näet Lontoon ihan eri vinkkelistä. Täysi kierros yhdessä tämän kuuluisan maailmanpyörän suljetuista kapseleista kestää 30 minuuttia ja korkeimmillaan kapseli nousee 135 metrin korkeuteen merenpinnan yläpuolelle.
 
Hengaile julkkisten kanssa Madame Tussaudsissa 
Madame Tussaudsin kiinnostava maailma on yksi Lontoon nähtävyyksistä, joka vain on pakko nähdä. Tapaa Englannin kuninkaalliset, mukaan lukien kuningatar Elisabet, prinssi William, herttuatar Kate ja hengaile Beckhamien kanssa sekä testaa taitosi suosikkiurheilijoitasi vastaan.
 
Koe jännittäviä hetkiä London Dungeonissa
London Dungeon on yksi jännittävimmistä ja shokeeraavimmista kokemuksista mitä Lontoossa voi kokea. Koe 90-minuutin matka läpi Lontoon tuhatvuotisen historian. Kuljette läpi Dungeonin, liikkuen esityksestä toiseen ammattinäyttelijöiden opastuksella.
 
Voit myös hankkia meidän huippuunsa viilatun Lontoon pakettidiilin, Lontoon kultapaketin, johon näiden lisäksi kuuluu pääsy Tower of Londoniin ja sillä säästät 15% lippujen hinnoista verrattuna siihen, että ostaisit jokaisen lipun erikseen.
 
Kuinka tämä toimii? 
Kun ostat lippuja, valitse päivämääräksi Lontooseen saapumispäiväsi. Liput ovat näin ollen voimassa kuukauden ajan tästä päivästä lähtien. Tämän jälkeen voit valita lasten ja aikuisten lippujen lukumäärän ja voit vielä ostaa lippuja muihin nähtävyyksiin ja kulkuneuvoihin.
 
Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput kuhunkin kolmeen kohteeseen. Tulosta liput ja ota ne mukaan Lontooseen.

Kun noudat lippujasi London Eyessa, tulee sinun näyttää voimassa oleva kuvallinen henkilökortti sekä luottokortti, jota käytit lippujen ostamiseen. Sisäänpääsysi London Eyehin saatetaan evätä, jos mukanasi ei ole henkilötodistusta ja luottokorttia.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, saatavilla on lasten lippuja, mutta koska lasten lippuihin oikeuttavat iät vaihtelevat kohteittain, lasten lippumme ikärajat koostuvat nuorimmista ja vanhimmista lastenlippujen ikärajoista. Lasten lippuja on saatavilla 3-15 vuotiaille ja alle 2-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- On suositeltavaa, että Kauhujen kammioon ja varsinkin SCREAM-osioon Madame Tussaudsissa kävijä on ainakin 13-vuotias ja terve.
- Viikonloppujen, lomien ja pyhäpäivien aikaan sekä päivisin klo 12-15 sisäänpääsyyn saattaa olla tavallista enemmän jonoa.
- London Eye on suljettu kahden viikon ajan joka tammikuun 6.-17. päivä huoltotöiden vuoksi
- London Dungeonin sisäänpääsyperiaatteet: Saavuttuasi London Dungeoniin sinun tulee vaihtaa e-lippu lippuun, joka on voimassa kyseisenä päivänä. Takaamme pääsyn London Dungeoniin joko 45 minuutin sisällä saapumisesta tai päivänä ja kellonaikana, joka sopii sinulle parhaiten. Kenenkään asiakkaistamme ei ole tarvinnut odottaa yli 45 minuuttia, mutta haluamme silti tarjota joustavuutta suunnitella vierailusi parhaiten sinulle sopivimpaan aikaan.


 

Tietoja
Lontoo hopeapaketti

Osoite
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Katso karttaa, Lontoo hopeapaketti Katso karttaa

Aukiolo-ajat
Madame Tussauds: Avoinna joka päivä klo 9.30 - 18.00. Viimeinen sisäänkäynti  klo 17.00.
London Eye: Avoinna joka päivä klo 10.00 - 20.00 - Toukokuusta syyskuuhun aukioloajat klo 10.00-21.00. London Dungeon: Joka päivä klo 10.00 - 17.00.

 
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin