Lontoo kultapaketti

  • Valitse päivämäärä

Lontoo kultapaketti

Hinta/henkilö alkaen € 98.40

Säästä 15% London Eyen, Madame Tussaudsin, London Dungeonin ja Tower of Londonin sisäänpääsyhinnoista meidän supersäästäjän Lontoon kultapaketillamme! Koe neljä lontoon huippunähtävyyttä, säästä rahaa ja ohita jonot lippuluukulle!

Mitä Lontoon kultapakettiin kuuluu?
- Säästä 15% London Eyen, Madame Tussaudsin, London Dungeonin ja Tower of Londonin sisäänpääsyhinnoista
- Nauti avointen lippujen joustavuudesta, liput ovat voimassa yhden kuukauden ajan London Eyehin ja Madame Tussaudsiin
- Sisäänpääsy London Eyehin 30-minuutin ajelulle ja 4D-elokuvakokemukseen
- Marvel Super Heroes 4D -näyttely sekä SCREAM Madame Tussaudsissa
- Jännää tarinankerrontaa kaksi uskomatonta maanalaista ajelua London Dungeonissa
- Näe kruununjalokivet ja Beefeater-vahdit Tower of Londonissa

Nauti näkymistä London Eyesta
Thamesin rannalla, Big Beniä vastapäätä, sijaitsee yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä, London Eye maailmanpyörä. Sieltä näet Lontoon ihan eri vinkkelistä. Täysi kierros yhdessä tämän kuuluisan maailmanpyörän suljetuista kapseleista kestää 30 minuuttia ja korkeimmillaan kapseli nousee 135 metrin korkeuteen merenpinnan yläpuolelle.
Hengaile julkkisten kanssa Madame Tussaudsissa
 
Madame Tussaudsin kiinnostava maailma on yksi Lontoon nähtävyyksistä, joka vain on pakko nähdä. Tapaa Englannin kuninkaalliset, mukaan lukien kuningatar Elisabet, prinssi William, herttuatar Kate ja hengaile Beckhamien kanssa sekä testaa taitosi suosikkiurheilijoitasi vastaan.
 
Koe jännittäviä hetkiä London Dungeonissa
 
London Dungeon on yksi jännittävimmistä ja shokeeraavimmista kokemuksista mitä Lontoossa voi kokea. Koe 90-minuutin matka läpi Lontoon tuhatvuotisen historian. Kuljette läpi Dungeonin, liikkuen esityksestä toiseen ammattinäyttelijöiden opastuksella.
 
Koe Tower of Londonin historiallinen linna
Tower of London tunnetaan tietysti parhaiten kruununjalokivistään ja Beefeatereista (vahdeista, jotka myös nimellä Yeoman Warders tunnetaan), mutta myös kohteet kuten White Tower, Bloody Tower ja Traitor's Gate ovat käymisen arvoisia, kun olet vierailulla tässä yli 900 vuotta vanhassa Tower of Londonissa.

Kuinka tämä toimii?
Kun ostat lippuja, valitse päivämääräksi Lontooseen saapumispäiväsi. Liput ovat näin ollen voimassa kuukauden ajan tästä päivästä lähtien. Tämän jälkeen voit valita lasten ja aikuisten lippujen lukumäärän ja voit vielä ostaa lippuja muihin nähtävyyksiin ja kulkuneuvoihin.

Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput kuhunkin kolmeen kohteeseen. Tulosta liput ja ota ne mukaan Lontooseen.

Kun noudat lippujasi London Eyessa, tulee sinun näyttää voimassa oleva kuvallinen henkilökortti sekä luottokortti, jota käytit lippujen ostamiseen. Sisäänpääsysi London Eyehin saatetaan evätä, jos mukanasi ei ole henkilötodistusta ja luottokorttia.

Tower of Londonissa e-lippu tulee vaihtaa varsinaiseen lippuun ja henkilön, joka osti liput tulee näyttää kuvallinen henkilötodistus (ajokortti, passi jne.).

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, saatavilla on lasten lippuja, mutta koska lasten lippuihin oikeuttavat iät vaihtelevat kohteittain, lasten lippumme ikärajat koostuvat nuorimmista ja vanhimmista lastenlippujen ikärajoista. Lasten lippuja on saatavilla 3-15 vuotiaille ja alle 2-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- On suositeltavaa, että Kauhujen kammioon ja varsinkin SCREAM-osioon Madame Tussaudsissa kävijä on ainakin 13-vuotias ja terve.
- Viikonloppujen, lomien ja pyhäpäivien aikaan sekä päivisin klo 12-15 sisäänpääsyyn saattaa olla tavallista enemmän jonoa.
- London Eye on suljettu kahden viikon ajan joka tammikuun 6.-17. päivä huoltotöiden vuoksi
- London Dungeonin sisäänpääsyperiaatteet: Saavuttuasi London Dungeoniin sinun tulee vaihtaa e-lippu lippuun, joka on voimassa kyseisenä päivänä. Takaamme pääsyn London Dungeoniin joko 45 minuutin sisällä saapumisesta tai päivänä ja kellonaikana, joka sopii sinulle parhaiten. Kenenkään asiakkaistamme ei ole tarvinnut odottaa yli 45 minuuttia, mutta haluamme silti tarjota joustavuutta suunnitella vierailusi parhaiten sinulle sopivimpaan aikaan.


 

Erinomainen 4.3

4.3 4 customer reviews
Tower of London

Tässä olisi riittänyt näkemistä koko päiväksi. 36 asteen helteellä ei ehkä tänne kannata mennä, koska sisällä on silloin todella tukalaa olla. Ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Eero, Ylikiiminki
PER, 03 HEI 2015
4.3
Madame Tussauds

Näkemisen arvoinen paikka. Vielä kun infopisteen henkilöt olisivat heti tienneet että meidän lipuilla ei tarvitse jonottaa lippuja vaan niillä pääsee suoraan lippukassalle. Tämänkin pelasti yksi henkilökuntaan kuuluva joka sitten meidät ohjasi oikeaan paikkaan. Todellakin kannattaa ne liput ostaa täältä niin säästyy monen tunnin jonotukselta.

Eero, Ylikiiminki
PER, 03 HEI 2015
4.3
London eye

Hyvät näköalat eikä jonotusajat olleet niin pitkät kuin peloteltiin.

Eero, Ylikiiminki
PER, 03 HEI 2015
4.3
The London dungeon

Mahtava kokemus. Hieno esitys jossa itse saa olla mukana.
Ehdottomasti kokemisen arvoinen. Loistavia nuoria näyttelijöitä.

Eero, Ylikiiminki
PER, 03 HEI 2015
4.3

Tietoja
Lontoo kultapaketti

Osoite
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Tower of London:
Tower Hill London, EC3N 4AB.
Katso karttaa, Lontoo kultapaketti Katso karttaa

Aukiolo-ajat
Madame Tussauds: Avoinna joka päivä klo 9.30 - 18.00. Viimeinen sisäänkäynti klo 17.00.
London Eye: Avoinna joka päivä klo 10.00 - 18.00, toukokuusta syyskuuhun aukioloaika klo 10.00 - 21.00. London Dungeon: Avoinna joka päivä klo 10.00 - 17.00.
Tower of London: Avoinna joka päivä klo 9.00 - 17.30, marraskuusta helmikuuhun aukioloaika klo 9.00 - 16.30.

 
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin