Lontoo nähtävyydet

Lontoon suosituinpiin nähtävyyksiin kuuluvat mm. Madame Tussauds, London Eye, London Dungeon, London Aquarium sekä muut “must see” kohteet. Täältä voit varata lippusi etukäteen, päästä jonon ohi ja säästää ehkä hieman rahaakin!

Lontoo nähtävyydet
 
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

4.3
(98)

Ota ajastasi Lontoossa kaikki irti ja ohita pitkät jonot lippukassalle. Voit säästää jopa 35% verrattuna ovelta ostettuihin lippuihin! Lippuihin sisältyy upouusi Star Wars The Experience!

Alkaen € 31.10
London Eye

London Eye

4.2
(63)

Koe yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä ja nauti London Eyesta aukeavista näkymistä! Osta Fast Track -liput kotoa käsin ja säästä näin aikaa ja lähes kolmannes hinnasta. Voit myös valita yhdistelmälipun, johon sisältyy hauska maisemaristeily, ja säästät 10%!

Alkaen € 24.40
4-in-1 Lontoo-Kombo

4-in-1 Lontoo-Kombo

4.4
(5)

Loistava pakettitarjous: Osta liput kahteen nähtävyyteen ja saat liput kahteen lisänähtävyyteen ILMAISEKSI! Eksklusiivinen Lontoon pakettimme sisältää Madame Tussaudsin, Coca-Cola London Eyen, SEA LIFE London Aquariumin sekä valintasi mukaan joko upouuden kohteen Shrek’s Adventure! Londonin tai London Dungeonin.

Alkaen € 61.00
The Big London Adventure

The Big London Adventure

Tämä on uskomaton pakettitarjous sinulle, joka et halua jättää mitään hauskaa väliin, mutta et halua myöskään maksaa täyttä hintaa. Osta nyt liput kolmeen nähtävyyteen ja saat kolme nähtävyyttä kaupan päälle! Tämä pakettitarjous sisältää kohteet Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure ja London Dungeon. 6 upeaa nähtävyyttä ja 1 ISO seikkailu Lontoossa!

Alkaen € 89.00
London Dungeon

London Dungeon

4.2
(13)

Osta lippusi London Dungeoniin täältä ja säästä 25%! Ennakkoon ostetuilla lipuilla pääset ohittamaan lippuluukun jonon ja sinulle jää enemmän aikaa London Dungeonin tutkimiseen. Paikka on hauska kohde koko perheelle!

Alkaen € 26.70
SEA LIFE London Aquarium

SEA LIFE London Aquarium

4.5
(2)

Sea Life London Aquariumissa on yksi Euroopan suurimmista kokoelmista mereneläviä. Sea Life London Aquariumissa voit muun muassa nähdä yli 500 lajia ja kasvia sekä yli 40 erilaista haita. Hauskaa koko perheelle!

Alkaen € 20.80
Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

Osta kokopäivälippusi Chelsea Flower Show -tapahtumaan täällä! Voit saapua tapahtumaan oman aikataulun mukaan ja viipyä paikalla niin kauan kun haluat!

Alkaen € 97.60
The Shardin näköala

The Shardin näköala

5.0
(2)

Vieraile Länsi-Euroopan korkeimmassa pilvenpiirtäjässä - The Shardissa. Sieltä avautuva näkymä saa henkesi salpautumaan! Ylhäältä näet suuren osan Lontoota, kuten Tower of Londonin ja London Eyen.

Alkaen € 37.80
ZSL London Zoo eläintarha

ZSL London Zoo eläintarha

3.7
(3)

Tee tuttavuutta upeiden eläinten kanssa ZXL London Zoossa. Tapaa karvaisimmat, pelottavimmat, pisimmät ja pienimmät eläimet, apinasta kirahveihin. Tarjolla on hauskuutta koko perheelle!

Alkaen € 25.00
Ripleyn Usko tai älä! Lontoo

Ripleyn Usko tai älä! Lontoo

3.0
(1)

Lontoo juhlii outoa ja upeaa Ripleyn Usko tai älä! -näyttelyä yli 700 näytteillepanolla, joihin kuuluu näyttelyitä niin uskomattomista ihmisistä kuin uskomattomasta luonnosta! Etukäteen ostetuilla lipuilla vältät jonottamisen lippuluukulle ja kävelet suoraan sisään.

Alkaen € 28.00
Arsenal FC Stadion-kierros

Arsenal FC Stadion-kierros

Pääse näkemään Arsenalin jalkapallojoukkueen kulissien taakse Emirates Stadionilla tällä ääniopastetulla kierroksella ja näe mitä ennen otteluita tapahtuu. Koe pukuhuoneen tunnelma ja kävele tunnelia, joka johtaa kentälle ja kuvittele 60 000 fanin huudot!

Alkaen € 25.70
Lontoo passi

Lontoo passi

London Passilla saat ilmaisen sisäänpääsyn yli 60 huippunähtävyyteen, kierroksille ja museoihin ja fast track- sisäänpääsyn jonon ohi valittuihin kohteisiin. Voit valita yhden, kahden, kolmen, tai kuuden päivän passin. Säästä aikaa ja rahaa London Passilla!

Alkaen € 50.00
Buckinghamin palatsi

Buckinghamin palatsi

4.0
(1)

Vieraile yhdessä maailman harvoista kuninkaallisista palatseista, jossa myös työskennellään, Buckinghamin palatsissa! Palatsi toimii sekä kuningattaren kotina että toimistona. Tämä suosittu turistikohde myydään usein loppuun kauan etukäteen, joten osta lippusi jo kotona!

Alkaen € 28.90
Chelsea Stadium ja museo- kierros

Chelsea Stadium ja museo- kierros

4.0
(1)

Stamford Bridge-kierros vie sinut kurkkaamaan kulissien taakse Chelsea FC:n, yhden maailman parhaan jalkapalloseuran, tiloihin ja antaa mahdollisuuden nähdä paikkoja, jotka ovat normaalisti vain pelaajien ja henkilökunnan käytössä. Samalla lipulla saat myös sisäänpääsyn Chelsea FC museoon. Hanki lippusi täältä!

Alkaen € 26.90
Tower of London

Tower of London

4.4
(15)

Tower of London on yksi niistä nähtävyyksistä, joissa tulee käydä ainakin kerran elämässään! Säästä aikaa varaamalla liput Tower of Londoniin kotoa käsin ja ohita lippukassan jonot. Älä ohita tätä Lontoon historian keskeistä osaa!

Alkaen € 29.30
Wimbledon Lawn Tennis Museum

Wimbledon Lawn Tennis Museum

Explore the evolution of tennis from a garden party pastime to a multimillion dollar professional sport played world-wide. The Wimbledon Lawn Tennis Museum has exciting films, easy-to-use touch screens and free audio guides in 10 languages. You can use a free audio-guide or book a guided tour. Buy here!

Alkaen € 9.80
Westminster Abbey ohita jonot

Westminster Abbey ohita jonot

Westminster Abbey on yksi maailman hienoimmista kirkoista ja sen historia ulottuu yli tuhannen vuoden päähän. Osta lippusi etukäteen ja ohitat maailmankuulun kirkon jonot!

Alkaen € 24.40
Churchillin War Rooms -museo

Churchillin War Rooms -museo

Käyskentele Westminsterissä, käy Churchill War Roomsissa ja näe alkuperäinen bunkkeri sellaisena kuin se oli vuonna 1945 ja tutustu Churchillin War Museumiin. Pakollinen käyntikohde kaikille historiasta kiinnostuneille! Osta lippusi etukäteen!

Alkaen € 52.50
London Eye -jokiristeily

London Eye -jokiristeily

4.0
(1)

Tule nauttimaan tästä ainutlaatuisesta palkitusta maisemaristeilystä Thamesilla! Näe useita Lontoon upeita nähtävyyksiä ja kohteita. Satama sijaitsee aivan London Eyen vieressä, joten risteily on helposti yhdistettävissä vierailuun London Eyen maailmanpyörässä.

Alkaen € 15.60
Buckinghamin palatsi & vahdinvaihto

Buckinghamin palatsi & vahdinvaihto

Tartu tähän harvinaiseen mahdollisuuteen ja tutustu Buckinghamin palatsin State Apartments -tiloihin ja näe vahdinvaihto. Palatsi on yleisölle avoinna ainoastaan kaksi kuukautta vuodessa ja lippuja on rajoitettu määrä ja niillä on kova kysyntä, joten varaa paikkasi jo etukäteen!

Alkaen € 69.50
Star Wars Identities: The Exhibition

Star Wars Identities: The Exhibition

Tutustu Star Warsin hahmoihin tässä ainutlaatuisessa interaktiivisessa näyttelyssä Lontoossa! Näe suosikkihahmosi tavalla, jota et ole koskaan kokenut, perehdy siihen, mikä tekee sinusta sen mitä olet ja tutustu sisältäsi löytyvään Star Wars -sankariin. Osta lippusi etukäteen!

Alkaen € 25.70
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin