Tarjoukset Lontoo

Ota kaikki irti ajastasi Lontoossa ja koe kaupungin kohokohdat yhdellä kolmesta huippupaketistamme. Valitse London Combo pronssi-, hopea- tai kultapaketti! Säästät jopa 50% lippujen yhteishinnasta!

Tarjoukset Lontoo
 
4-in-1 Lontoo-Kombo

4-in-1 Lontoo-Kombo

4.4
(5)

Loistava pakettitarjous: Osta liput kahteen nähtävyyteen ja saat liput kahteen lisänähtävyyteen ILMAISEKSI! Eksklusiivinen Lontoon pakettimme sisältää Madame Tussaudsin, Coca-Cola London Eyen, SEA LIFE London Aquariumin sekä valintasi mukaan joko upouuden kohteen Shrek’s Adventure! Londonin tai London Dungeonin.

Alkaen € 61.00
Lontoo pronssipaketti

Lontoo pronssipaketti

Säästä 40% London Eyen ja Shrek's Adventuren lippuhinnoista Lontoossa tämän supersäästäjän Lontoon Pronssipaketin avulla! Pronssipaketilla pääsee kokemaan kaksi Lontoon suosituinta nähtävyyttä, ohittamaan jonot lippukassalle ja säästämään rahaa.

Alkaen € 41.50
Lontoo hopeapaketti

Lontoo hopeapaketti

Säästä 40% lippuhinnoista Madame Tussaudsiin, London Dungeoniin & Shrek's Adventureen supersäästäjän Lontoon Hopeapaketin avulla! Näe ja koe kolme Lontoon hauskinta ja perheystävällisintä kohdetta ja säästä rahaa. Loistava tarjous perheille! Osta Lontoon Hopeapaketti jo tänään!

Alkaen € 65.90
Lontoo kultapaketti

Lontoo kultapaketti

4.3
(4)

Haluatko nähdä Lontoon parhaat nähtävyydet? Kokeile supersäästäjän Lontoon Kultapakettiamme ja säästä 1/3 hinnoista Madame Tussaudsiin, London Dungeoniin, Shrek's Adventureen & Tower of Londoniin. Koe ja näe neljä Lontoon huippunähtävyyttä ja säästä rahaa!

Alkaen € 91.50
The Big London Adventure

The Big London Adventure

Tämä on uskomaton pakettitarjous sinulle, joka et halua jättää mitään hauskaa väliin, mutta et halua myöskään maksaa täyttä hintaa. Osta nyt liput kolmeen nähtävyyteen ja saat kolme nähtävyyttä kaupan päälle! Tämä pakettitarjous sisältää kohteet Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure ja London Dungeon. 6 upeaa nähtävyyttä ja 1 ISO seikkailu Lontoossa!

Alkaen € 89.00
Lontoo passi

Lontoo passi

London Passilla saat ilmaisen sisäänpääsyn yli 60 huippunähtävyyteen, kierroksille ja museoihin ja fast track- sisäänpääsyn jonon ohi valittuihin kohteisiin. Voit valita yhden, kahden, kolmen, tai kuuden päivän passin. Säästä aikaa ja rahaa London Passilla!

Alkaen € 50.00
London Dungeon

London Dungeon

4.2
(13)

Osta lippusi London Dungeoniin täältä ja säästä 25%! Ennakkoon ostetuilla lipuilla pääset ohittamaan lippuluukun jonon ja sinulle jää enemmän aikaa London Dungeonin tutkimiseen. Paikka on hauska kohde koko perheelle!

Alkaen € 26.70
SEA LIFE London Aquarium

SEA LIFE London Aquarium

4.5
(2)

Sea Life London Aquariumissa on yksi Euroopan suurimmista kokoelmista mereneläviä. Sea Life London Aquariumissa voit muun muassa nähdä yli 500 lajia ja kasvia sekä yli 40 erilaista haita. Hauskaa koko perheelle!

Alkaen € 20.80
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

4.3
(98)

Ota ajastasi Lontoossa kaikki irti ja ohita pitkät jonot lippukassalle. Voit säästää jopa 35% verrattuna ovelta ostettuihin lippuihin! Lippuihin sisältyy upouusi Star Wars The Experience!

Alkaen € 31.10
London Eye

London Eye

4.2
(63)

Koe yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä ja nauti London Eyesta aukeavista näkymistä! Osta Fast Track -liput kotoa käsin ja säästä näin aikaa ja lähes kolmannes hinnasta. Voit myös valita yhdistelmälipun, johon sisältyy hauska maisemaristeily, ja säästät 10%!

Alkaen € 24.40
Shrek's Adventure! Lontoo

Shrek's Adventure! Lontoo

Shrek's Adventure! on ainutlaatuinen koko perheen kohde! Astu Kaukaisen maan valtakuntaan ja nauti tästä upouudesta seikkailusta! Etukäteen ostetuilla lipuilla säästät aikaa!

Alkaen € 22.80
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin