Tarjoukset Lontoo

Ota kaikki irti ajastasi Lontoossa ja koe kaupungin kohokohdat yhdellä kolmesta huippupaketistamme. Valitse London Combo pronssi-, hopea- tai kultapaketti! Säästät jopa 15% lippujen yhteishinnasta!

Tarjoukset Lontoo
 
4-in-1 Lontoo-Kombo

4-in-1 Lontoo-Kombo

4.7
(3)

Erikoistarjous Lontoon 4-in-1 paketistamme! Käy Lontoon suosituimmissa nähtävyyksissä ja säästä jopa 35%. Lontoon erikoispakettiimme kuuluu Madame Tussauds, Coca Cola London Eye, SEA LIFE London ja upouusi Shrek's Adventure! London. Osta netistä ja säästä 35% lippuhinnoista!

Alkaen € 63.10
Lontoo hopeapaketti

Lontoo hopeapaketti

Säästä 10% London Eyen, Madame Tussaudsin ja London Dungeonin sisäänpääsyhinnoista meidän supersäästäjän Lontoon hopeapaketilla! Koe kolme Lontoon huippukohdetta ja säästä rahaa.

Alkaen € 76.80
Lontoo kultapaketti

Lontoo kultapaketti

4.3
(4)

Haluatko kokea mitä Lontoolla parhaimmillaan on tarjottavanaan! Kokeile meidän supersäästäjän kultapakettia ja säästä 15% London Eyen, Madame Tussaudsin, London Dungeonin sekä Tower of Londonin pääsymaksuista! Koe Lontoon huippukohteet ja säästä rahaa.

Alkaen € 98.40
Lontoo passi

Lontoo passi

London Passilla saat ilmaisen sisäänpääsyn yli 60 huippunähtävyyteen, kierroksille ja museoihin ja fast track- sisäänpääsyn jonon ohi valittuihin kohteisiin. Voit valita yhden, kahden, kolmen, tai kuuden päivän passin. Säästä aikaa ja rahaa London Passilla!

Alkaen € 51.80
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin