Historical Sights

Lontoon vierailulla sinun täytyy nähdä kaupungin kauniit historialliset nähtävyydet, kuten Tower of Londonissa, Buckinghamin palatsissa, St. Paulin katedraalissa ja Hampton Courtin palatsissa. Varaa lippusi täältä!

Historical Sights
 
Tower of London

Tower of London

4.4
(12)

Tower of London on yksi niistä nähtävyyksistä, joissa tulee käydä ainakin kerran elämässään! Säästä aikaa varaamalla liput Tower of Londoniin kotoa käsin ja ohita lippukassan jonot. Älä ohita tätä Lontoon historian keskeistä osaa!

Alkaen € 32.90
St Pauls Cathedral

St Pauls Cathedral

4.5
(2)

Käy yhdessä Euroopan suurimmista kirkoista - St. Paulin katedraalissa. Opi sen uskomattomasta historiasta ja nouse sen kupoliin nauttimaan näkymästä yli Lontoon.

Alkaen € 25.20
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.0
(1)

Visit one of the few working royal palaces remaining in the world today, Buckingham Palace in London! Buckingham Palace serves as both the office and London residence of Her Majesty the Queen. The popular tourist attraction is often sold out long in advance, so make sure to book your tickets from home!

Alkaen € 30.10
Hampton Courtin palatsi

Hampton Courtin palatsi

Lontoon ulkopuolella sijaitseva Hampton Courtin palatsi on ehdottomasti vierailun arvoinen. Näe sen kauniit puutarhat, pensasaitalabyrintin sekä Henrik VIII:n kruunun. Voit ostaa Hampton Courtin sisäänpääsyliput täältä!

Alkaen € 25.00
Kensingtonin palatsi

Kensingtonin palatsi

Vieraile kauniissa Kensingtonin palatsissa Lontoon sydämessä. Kensingtonin palatsissa on asunut monia kuninkaallisia kuningatar Marysta Prinsessa Dianaan ja se on usein ollut maan historian dramaattisten tapahtumien näyttämönä. Paikka pursuaa historiaa ja siellä on paljon nähtävää koko perheelle!

Alkaen € 23.70
Westminster Abbey ohita jonot

Westminster Abbey ohita jonot

Westminster Abbey on yksi maailman hienoimmista kirkoista ja sen historia ulottuu yli tuhannen vuoden päähän. Osta lippusi etukäteen ja ohitat maailmankuulun kirkon jonot!

Alkaen € 28.00
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin