Hop-On Hop-Off Sightseeing bus London

  • Valitse päivämäärä

Hop-On Hop-Off Sightseeing bus London

Hinta/henkilö alkaen € 39.10

Varaa lippusi kiertokäynnille, ne ovat voimassa 24/48 tuntia ja voit hypätä pois ja takaisin Original Tour -busseihin. Tämä on helpoin ja paras tapa katsella nähtävyyksiä ja matkata kaksikerroksisen bussin toisessa avokerroksessa.

Lippumme ovat voimassa 24/48 tuntia ensimmäisestä käyttökerrasta, joten kaikki riippuu vain sinusta, milloin hyppäät seuraavaan bussiin ja siitä pois tutustuessasi Lontooseen. Kun olet nähnyt tarpeeksi, astu vain seuraavaan bussiin. Neljällä eri linjalla on yli 90 pysäkkiä, ja voit nähdä miltei koko Lontoon omaan tahtiisi. Jokaisessa bussissa on joko englanninkielinen opas tai selostuskuulokkeet, joissa kieli on yleensä englanti. Lippuumme sisältyy myös kiertoajelu Thames-joella. Tämä opastettu veneretki on säännöllinen yhteys Westminsterin ja Greenwichin välillä. (Tiedustele The Original Tour –edustajalta laivalippuasi saadessasi lippupakettisi millä tahansa The Original Tourin lippuluukuista).

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput, jotka tulostetaan ja otetaan mukaan Lontooseen.
Lontoossa liput tulee vaihtaa varsinaisiin lippuihin. Lippuja saa miltä tahansa bussipysäkiltä tai bussista suoraan kuljettajalta. Päälähtöpaikoilla on henkilöitä, jotka voivat avustaa ja vastata kysymyksiin, sillä Original Tourilla on aina henkilökuntaa, joka osaa auttaa paremmin kuin bussikuskit. 

Päälähtöpaikat ovat:
1) The Original Tour Visitor Centre Trafalgar Squarella: 17 to 19 Cockspur Street
2) Marble Arch: Subway Exit 3
3) Piccadilly Circus: Whitcomb Streetillä 4) Victoria: Grosvenor Hotelin ulkopuolella 

Muista, että liput varanneen henkilön on osoitettava henkilöllisyytensä kuvallisella henkilötodistuksella (esim. passi)!

Valitse saapumispäiväsi kohtaan “Voimassa” sillä täältä ostamasi liput ovat valitsemastasi kyseisestä päivämäärästä lähtien voimassa kuukauden. Valitse lippujen lukumäärä ja näpäytä “HAE”. Valitse sitten “Adult” (aikuinen) tai "Child” (lapsi 5-15v.) –liput. Alle viisivuotiaat lapset pääsevät aikuisen mukana ilmaiseksi. Seuraavaksi valitset haluatko varata liput muihin nähtävyyksiin tai kuljetuksen.

 

Erittäin hyvä 3.8

3.8 9 customer reviews
sightseeing bus London

Toimii hyvin muuten, paitsi jos on kovasti ruuhkaa, niin aikaa kuluu yllättävän paljon siirtymiseen paikasta toiseen.

Marjut, Helsinki
MAA, 27 MAA 2017
3.8
Hop-On HOp-Off kiertoajelu

Kiertoajelu sinänsä ihan ok, kaikki perusnähtävyydet tuli riittävällä tavalla nähtyä. Ilma ei perinteiseen englantilaiseen tapaan suosinut ulkona istumista. Bussiin noustessa kaikki oli itsepalvelua, kukaan ei tarjonnut sen enempää karttaa kuin kuulokkeitakaan. Kuulokkeiden toimivuus vähän heikkoa, välillä ääni tuli täysillä ja välillä todella hiljaa, nauhoite myös pätki todella paljon. En tiedä mitä etua saimme ostaessamme nämä liput etukäteen, sillä hinnat olivat täysin samat paikan päällä.

Taina
PER, 10 MAA 2017
3.8
Helppo tapa saada yleissilmäys

Helppo ja kätevä tapa saada kattava yleissilmäys nähtävyyksistä

Maarit, Metsäkansa
PER, 20 MAR 2015
3.8
Hop on hop off

Olen tänä kesänä käynyt Riikassa, Prahassa, Zürichissä, Münchenissä, Pariisissa, Tukholmassa ja Tallinnassa sekä viimeisenä Lontoossa. Jokaikisessä kaupungissa teimme kiertoajelut hop on hop off -busseilla, koska se on maailman helpoin tapa tutustua nähtävyyksiin. Itse asiassa hop on hop off -kierrokset ovat loistavin keksintö sitten sähkön ja puhelimen keksimisen, koska helpoimmin ei voisi kiertää mielenkiintoisia kohteita.

Sirpa, Helsinki
TOR, 27 ELO 2015
3.8
Nice tour in London

All the important attractions were to be seen, guides were friendly and with a good sense of humor. Everybody very helpful. Prices were the "London prices" ;) Thames cruise was nice....I would recommend, no need to walk, although there was a lot standing in the traffic jam...

Tiina, Lahti
KES, 16 HEI 2014
3.8
Nopea katsaus Lontooseen

Opas oli oikein hyvä ja vastasi kaikkiin kysymyksiin. Reittikartta matkustajille olisi ollut hieno lisä! Muuten oikein upea tapa tutustua Lontoon nähtävyyksiin ja saada kokonaiskuva kaupungista!

Pia, Turku
TOR, 31 LOK 2013
3.8
Lippujen ostaminen

...sujui tätä kautta vaivattomasti.

Jouni, Mikkeli
PER, 19 HEI 2013
3.8
Lisäliput Thames-risteilylle

...olivat vielä hyvä extra. Kaupungista sai nopeasti hyvän yleiskatsauksen. Toimi hyvin.

Jouni, Mikkeli
PER, 19 HEI 2013
3.8
Kiertoajelu

Mielenkiintoinen ja hyvä

Reijo, Kajaani
SUN, 23 KES 2013
3.8
Hop-On Hop-Off Sightseeing bus London. LontoonLiput.fi

Tietoja
Hop-On Hop-Off Sightseeing bus London

Osoite
Click here for route map
Katso karttaa, Hop-On Hop-Off Sightseeing bus London Katso karttaa

Aukiolo-ajat
Ensimmäinen kiertoajelu lähtee klo 8:30 ja viimeinen klo 20:00. Talvisin viimeinen kiertoajelu lähtee klo 17:00

 
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin