Warner Bros. & Harry Potter studiokierros

  • Valitse päivämäärä

Warner Bros. & Harry Potter studiokierros

Hinta/henkilö alkaen € 85.40

Tule näkemään missä Harry Potter -elokuvat heräsivät eloon tällä Warner Bros. Studion kierroksella, joka vie sinut kulissien taakse. Saat tietää kaiken mitä olet aina halunnut kuulla kulissien takaisista tapahtumista ja siitä kuinka kahdeksan uskomatonta elokuvaa kuvattiin. Kaikkien Harry Potter fanien on pakko nähdä tämä! 

Kohokohdat:
- Nauti 6.5 tunnin kierroksesta Harry Potterin ja Warner Bros. Studioilla
- Kurkista kulissien taakse
- Aja Hogwarts Expressillä
- Käy Platform 9¾ :lla poseeraamassa seinän uumeniin katoavan matkalaukun kanssa 

Oletko aina halunnut tietää mitä kulissien takana tapahtui Harry Potterien kuvauksissa? Silloin tämä on mahdollisuutesi kokea kaikki kulissien takaiset salaisuudet. 

Mitä kierrokseen kuuluu?
Kierrokseen kuuluu pääsylippu Warner Bros. Studiolle Lontoossa, kulissien takainen kävelykierros ja Harry Potter -elokuvien aitojen rekvisiittojen, asujen ja erikoistehosteiden näkeminen.

Jos olet todellinen Harry Potter -fani, on tämä kierros juuri sinulle! 

UUTTA: Hogwarts Express ja Platform 9¾
Keväästä 2015 asti vierailijat ovat päässeet nousemaan Hogwarts Expressin kyytiin ja poseeraamaan laiturin seinän uumeniin katoavan matkalaukun kanssa.

Pääset myös kävelemään junan viereisessä vaunussa ja istumaan vaunussa, jota käytettiin kuvauksissa. Tässä vaunussa on "ikkunat", jotka luovat oikeiden kohtausten tunnelmaa, kuten Harryn ensimmäisen suklaasammakon paon ja ankeuttajan hyökkäyksen.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-lipun suoraan sähköpostiisi. Tulosta se ja ota mukaasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa Evans Evans Toursin pisteeltä Vauxhall Bridgeltä, Victorian rautatieasemalta tai Trafalgar Squarelta. Ole paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Mihin kierros loppuu?
Kierros loppuu Victorian rautatieasemalle

Kuinka kauan kierros kestää?
Kierros kestää 6.5 tuntia ja tähän kuuluu kuljetus Lontoosta/Lontooseen. Warner Bros. Studioilla aikaa on noin 2.5-3 tuntia.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten liput ovat saatavilla 3-15 vuotiaille lapsille. Alle kaksivuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Kierroksella ei ole opastusta. Hintaan sisältyy bussikuljetus studiolle ja takaisin sekä sisäänpääsy.
- Huomioitavaa: Tämä kierros saattaa olla loppuunmyyty varsinkin yleisinä loma-aikoina. Jos kierros on loppuunmyyty, otamme yhteyttä ja tarjoamme lippuja toiselle päivälle tai palautamme rahat.

 

Erinomainen 4.5

4.5 19 customer reviews
Jokaisen Potter fanin must do Lontoossa. Bussimatka sujui joutuisaan. 2 tuntia studiolla vierähti ehkä liian vilkkaasti. Olin aamun ensimmäisellä retkellä ja se ehkä kannattaa koska studiolla oli kaikenkaikkiaan silloin vähemmän ihmisiä eli vähemmän jonot

Liisa
KES, 21 JOU 2016
4.5
Harry Potter Studiokierros

Paikka oli huikean hieno. 9-vuotias poikani oli ihan liekeissä. Aikaa tutustua ja kierrellä oli ehkä liian vähän, kolmisen tuntia ei riittänyt millään vaan esim kauppa piti kierrellä tosi nopeasti. Kesäkuun alussa koululaisia oli paljon mutta turisteja ei niinkään kovin paljoa. Suosittelen!

Taru, Kangasala
PER, 10 KES 2016
4.5
Harry Potter

Varasin liput netistä. Ymmärsin, että ko. tulostettua lippua näytetään vain kuskille, mutta jouduimme käymään Evan Evansin palvelutiskillä ensin. Ohjeet muuten kyllä oli riittävät. Työntekijät ystävällisiä. Bussikuski puhui melkeinpä käsittömättömällä murteella englantia, piti tarkistaa paluu aika bussille :) Itse studiokierros oli upea, olisimme tyttären kanssa toivoneet tunnin enemmän aikaa, jotta olisimme ehtineet syödä muutakin kuin omia varaamiamme suklaapatukoita. Suosittelen kaikille Potter faneille ikään katsomatta <3

Pia, Haukipudas
PER, 06 TOU 2016
4.5
Upea Potter-kierros

Erittäin onnistunut Potter-studiokierros! Bussi lähti ajallaan, bussikuski haki liput ja jakoi ne bussissa (säästyimme yhdeltä jonotukselta), studiot olivat upeat ja nähtävää oli paljon. Bussi myös lähti täsmällisesti sovittuna aikana. Ystävällinen palvelu ja kaikki sujui hienosti. Suosittelen ostamaan studiokierrospaketin, säästyy aikaa ja hermoja, kun ei tarvitse itse miettiä kulkureittiä ym.

Sari, Helsinki
TOR, 28 HUH 2016
4.5
Warner Bros. & Harry Potter studiokierros

Hieno kokemus! Hyvin järjestetty!
Tunti bussimatkaa ja 3.5 tuntia paikalla.
4 tuntia olisi ollut paremmin. Tuli vähän kiirettä lopussa.

Samuel
KES, 09 MAA 2016
4.5
Superkiinnostava kohde

Täydellinen retkikohde Potter-faneille. Ala-kouluikäinen (ja aikuinenkin) oli haltioissaan!

Jenni, Helsinki
MAA, 29 HEL 2016
4.5
Warner Bros. & Harry Potter studiokierros

Loistava kierros ja paljon nähtävää sekä valokuvattavaa sekä vanhemmille että nuoremmille. En tiennyt että elokuvat vaativat näin paljon kaikkea oheistyötä, lavasteita, pienoismalleja, vaatteita ja erikoisefektejä. Pääset myös kysymään tekijöiltä kaikkea. Kannattaa varata kierrokseen reilusti aikaa, puoli päivää hurahtaa hetkessä.

Jukka, Kaarina
PER, 26 HEL 2016
4.5
Kerrassaan upea paikka!

Erittäin upea ja käymisen arvoinen kohde Harry Potter faneille! Studiokierros on hyvin järjestetty. Aika riitti juuri ja juuri kierrokseen, sillä kauppaankin piti tosi fanin varata riittävästi aikaa. Meidän pienen fanin elämän paras päivä!

Minja, Nummela (vihti)
SUN, 16 ELO 2015
4.5
Huikea nähtävyys

Olemme olleet Lontoossa useamman kerran ja monet muutkin Lontoon tärkeät nähtävyydet nähty. Oli todella virkistävää käydä studiokierroksella. Elokuvat olivat hienoja ja niin oli lavasteet, opastus ja tunnelmakin. Suosittelen lämpimästi, kokekaa itse Harry Potterin- tunnelma. Ihastuttava !
Ainoa miinus tulee siitä, ettei meille ilmoitettu mistä pääsemme lähtemään studiokierrokselle, mutta sekin selvisi parin puhelun jälkeen. Onneksi pääsimme mukaan !

Taina, Liimattala
TII, 14 HEI 2015
4.5
Mahtava kokemus!

Olimme Lontoon helteisenä päivänä Warner Bros studiolla ja olimme tosi iloisia, että olimme valinneet bussikuljetuksen ilmastoinnilla. Matka Studiolle sujui mukavasti maisemia katsellen. Perillä oli 34 astetta ja bussikuski jätti meidät ilmastoituun bussiin odottamaan, kun itse juoksi hakemaan meille liput. Palvelu ja kuulutukset olivat toimivat todella hyvin. Varsinainen studio oli todella käymisen arvoinen paikka ihan kaikenikäisille. En olisi uskonut että paikka on niin suuri! Aikaa kierrokseen ja ostoksiin oli varattu kolme tuntia ja se riitti hyvin eikä tullut kiire.
Suosittelen lämpimästi kaikille!

Marja, Parola
LAU, 04 HEI 2015
4.5
Harry Potter

Lomamme sattui samalle viikolle brittilasten loman kanssa ja ainoa konsti saada liput studioille oli käyttää välittäjää. Kaikki toimi hyvin. Bussikuljetus linja-autoasemalle oli helppo matkustustapa ja kaikki annetut ohjeet olivat selkeät. Yksi perhe jäi pois paluukyydistä, kun he eivät tulleet ajoissa bussille, vaikka heitä odotettiinkin 10 min. Luotettava toimija!

Minna, Naantali
TII, 24 HEL 2015
4.5
Making of Harry Potter

Näyttely oli fanille hunajaa, hieno ja yksityiskohtainen, suosittelen lämpimästi. Lontoonliput.fi:n kautta en taas voi suositella varaamaan. Meille kävi niin että varuksen tehdessämme näytti vihreää valoa, liput ostettiin aamulle ja suunniteltiin muutkin lontoossa tehtävät jutut. Sitten lipuista otetaan yhteyttä että tilaa ks aikaan ei olekaan.. Ja kaikki suunnitelmat meni uusiksi, samalle päivälle ostetut komediateatteri liput meni hukkaan ja ainoastaan rutisemalla monta kertaa saatiin joku pieni "hyvitys".

Katri, Tampere
MAA, 05 TAM 2015
4.5
Warner Bros studiokierros

Varasin tätä kautta liput, koska niitä ei enää Warner Bros - sivuilta saanut. Varaaminen oli helppoa ja liput tulivat sähköpostissa saman tien. Omatoimisuus tulisi tietysti hieman edullisemmaksi, mutta voin silti suositella. Lontoossa ja studiolla kävivät vajaa parikymppiset tyttäreni ja he olivat olleet erittäin tyytyväisiä kohteeseen ja retken järjestelyihin.

Merja, Finland
MAA, 04 ELO 2014
4.5
Rahansa väärti

Paikka oli upea, oli sitten vanhempi tai nuorempi Potter-fani. Bussin lähtöpaikka oli helppo löytää, vaikka matkoissa kuluikin oma aikansa (mitä oli odotettavissa). Pieni miinus oli että kiertely aikaa olisi voinut olla enemmän (3h oli vähän siinä ja siinä paikan kiertämiselle ja ostoksien teolle), rahaa kannattaa ottaa mukaan jos aikoo jotakin ostaa sillä hinnat ovat aika korkeat, mutta itse rakastin paikkaa ja lähden sinne uudestaankin jos Lontooseen joskus uudestaan eksyn :)

Anu, Joensuu
MAA, 16 KES 2014
4.5
Hieno elämys

Perheen 11-vuotias Harry Potter-fani oli haltioissaan. Hyvin järjestetty kierros joka suhteessa.

Kati, Oulu
MAA, 16 KES 2014
4.5
Huispauksen salat julki...

Näe kulissien taakse :) Ystävällinen henkilökunta, mahdollisuus nähdä kulissien taakse kuinka kaikki tehtiin. 14v Potter-fani tykkäsi ja haluaa sinne uudelleen. Paikka oli ihan ok, mutta ei saanut aikuista Potter-fania enää ekstaasiin. Kierroksen aluksi olisi kaivannut tietoa, kuinka iso kierros on. Se kun oli yksisuuntainen, eikä voinut kiertää uudestaan (mitä nuori fani olisi halunnut tehdä). Kierroksen alkupaikka oli ihan Victoria-aseman luona, mikä oli todella kätevää.

Minna, Vantaa
TOR, 28 MAR 2013
4.5
Harry Potter

Upea paikka, mahtavasti tehty, kaikin puolin kokemisen arvoinen paikka, olitpa sitten nuori tai jo vähän varttuneenpi.

Eija, Järvenpää
MAA, 21 LOK 2013
4.5
upea kokemus

Paikka oli upea. Tulomatka venyi yli 4 tuntiseksi, lähdimme studiolta ja palasimme hakemaan yhtä matkustajaa, joka ei ollut ymmärtänyt, bussin lähtöaikaa oikein, saisiko lähtöajan paperiversioon, ettei tälläistä sattuisi uudestaan. Jäimme järkyttävään ruuhkaan, ihme kyllä kaikki jaksoivat istua valittamatta.

Tiina, Tampere
SUN, 20 LOK 2013
4.5
Harry Potter studiokierros

Mielenkiintoinen kohde Potter-faneille! Perillä oli aikaa kolme tuntia, mutta se osoittautui liian lyhyeksi. Bussi lähti kaupungista 20 minuuttia myöhässä ja ruuhkassa meni aikaa.

Päivi, Helsinki
MAA, 06 HEI 2015
4.5

Tietoja
Warner Bros. & Harry Potter studiokierros

Osoite
Tour operator:
Evan Evans Tours:
258 Vauxhall Bridge Road,
London
Katso karttaa, Warner Bros. & Harry Potter studiokierros Katso karttaa

Katso karttaa, Warner Bros. & Harry Potter studiokierros

Aukiolo-ajat
Lähdöt päivittäin klo 08:45, 10:30 ja 13:00

Maanalainen
Victoria Station & Victoria Underground

 
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin