Lontoo tyylillä

  • Valitse päivämäärä

Lontoo tyylillä

Hinta/henkilö alkaen € 161.40

Tutustu Lontooseen punaisen klassikkobussin kyydissä! Vieraile Tower of Londonissa ja näe kruununjalokivet ennen isoja väkijoukkoja, kiertele Westminster Abbeyssa ja nauti sen jälkeen iltapäiväteestä tai ajelusta London Eyessa.

Kohokohdat:
- Koe Lontoo tyylillä
- Tutustu Lontooseen punaisen klassikkobussin kyydissä
- Vieraile Tower of Londonissa & kruununjalokivien luona ennen muita
- Opastettu kierros Westminster Abbeyssa
- Valitse joko afternoon tea tai London Eye

Tower of London
Näe yksi Lontoon tunnetuimmista rakennuksista. Tower of Londonilla on aina ollut tärkeä rooli Britannian historiassa ja sen sydämessä sijaitsee White Tower, joka on rakennuksen vahvin osa. Kierroksen aikana tutustutaan kaikkiin neljään kerrokseen, mukaan lukien kuninkaalliseen asekokoelmaan. Nauti upeasta kruununjalokivien näyttelystä. Kruununjalokivet kuuluvat kuninkaalliseen kokoelmaan ja kuningatar käyttää niitä edelleen säännöllisesti.

Panoraamakierros
Retkeen kuuluu myös panomaaramakierros, jonka aikana tutustutaan muun muassa Pyhän Paavalin katedraaliin ja Bank of Englandiin. Ylitämme Tower Bridgen käydäksemme Borough Marketissa, sitten on aika siirtyä alueelle, joka tunnetaan nimellä "South Bank", jossa sijaitsee Tate Modern Art Museum, Globe Theatre ja paljon muuta.

Westminster Abbey
Seuraavana vuorossa on Westminster Abbey. Kirkon historia ulottuu yli tuhannen vuoden päähän. Benediktiinimunkit tulivat ensimmäisenä tälle paikalle 900-luvun keskivaiheilla, luoden päivittäisen rukoilemisen perinteen, joka jatkuu yhä edelleen. Kirkko on toiminut kruunajaiskirkkona vuodesta 1066 saakka ja se on seitsemäntoista hallitsijan viimeinen leposija. Henrik III rakennutti kirkon uudestaan ja nykyään tämä vuonna 1245 valmistunut kirkko on yksi maan tärkeimmistä goottilaistyylisistä rakennuksista.

Iltapäivätee tai London Eye
Voit valita kahdesta vaihtoehdosta retken viimeisen aktiviteetin. Ensimmäinen vaihtoehto on pidennetty vierailu Westminster Abbeyssa ja ylellinen iltapäivätee Cellarium Caféssa kirkon sisällä. Teehetken aikana nautitaan teetä, skonsseja ja kakkuja ainutlaatuisen historiallisessa ympäristössä

Toinen vaihtoehto on pidennetty vierailu Westminster Abbeyssa, jota seuraa käynti London Eyessa.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput, jotka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä retki alkaa
Retki alkaa Victoria Coach Stationilta (linja-autoasema). Osoite on merkitty e-lippuun. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Mihin retki päättyy?
Retki päättyy Westminster Abbeyhin tai London Eyehin.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on noin 8 tuntia.

Millä kielillä retkeä järjestetään?
Retki järjestetään englanniksi.

Mitä retkeen sisältyy?
Retkeen sisältyy sisäänpääsy Tower of Londoniin ja Westminster Abbeyhin ja JOKO iltapäivätee TAI London Eye.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, retkelle on saatavilla lasten lippuja 3-16 -vuotiaille. Alle 3-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.


 

Tietoja
Lontoo tyylillä

Osoite
Retki alkaa Victoria Coach Stationilta.
164 Buckingham Palace Road London
Katso karttaa, Lontoo tyylillä Katso karttaa

Katso karttaa, Lontoo tyylillä

Aukiolo-ajat
Retkeä järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8.45. Heinäkuussa ja elokuussa retkeä järjestetään ainoastaan maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Maanalainen
Klikka alla olevaa karttaa nähdäksesi Victoria Coach Stationin sijainnin.

 
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin